fbpx
Sfaturi pentru relocarea pieselor grele de mobilier
decembrie 3, 2014
Sfaturi pentru alegerea unei firme de mutari
decembrie 4, 2014

10 motive excelente pentru a ne alege

Satisfactia clientilor este obiectivul nostru principal

Satisfactia clientului

De la primul nostru feedback de 10 pana la recenziile primite de la marii nostri parteneri, ne straduim sa facem din fiecare mutare sau transport de mobila o operatiune perfecta. Multi dintre clientii nostri au inceput sa se mute cu noi inca de la prima lor camera din camin, pe tot parcursul, pana la locuinta pentru familiile lor. Acest principiu este cel mai important pentru noi si reprezinta cea mai mare satisfactie.

Incredere

Noi nu credem in mutarea o singura data. Pentru fiecare membru al echipei noastre, o mutare reprezinta o relatie in curs de desfasurare, motiv pentru care majoritatea clientilor pe care ii avem lunar sunt clienti cu care am mai colaborat, sau sunt recomandari din partea clietilor existenti.

Experienta

Suntem una dintre cele mai mari firme de mutari din Bucuresti, cu o experienta de 8 ani in domeniu si cu o medie de 80 de mutari pe luna. Intelegem nevoile clientilor si reusim sa le alungam toate temerile inca de la planificarea mutarii.

Cel mai bun raport pentru bugetul dumneavoastra

Avand in vedere ca specialistul nostru in IT a creat o aplicatie personalizata pentru calcularea automata a ofertelor de pret, organizarea relocarilor se adapteaza in functie de bugetul si nevoile fiecarui client, fie ca este vorba de pachetele noastre de servicii de baza sau de cele complete.

Transparenta

Cat timp inventarul dumneavoastra nu se modifica, nici pretul nostru nu o face. Prin stabilirea pretului, a inventarului si a serviciilor de mutare incluse in oferta de pret, dumneavoastra aveti garantia ca nu exista costuri ascunse sau surprize neplacute.

Facem ca totul sa fie usor

Avem stabilit fiecare detaliu din timp, astfel incat sa nu existe neplaceri in ziua planificata pentru mutarea mobilierului. Luam in calcul tot, de la rezervarea unui loc de parcare pana la protejarea lifturilor sau a pardoselilor. Mereu exista in autoutilitare cutii suplimentare, astfel bunurile de care nu mai aveti nevoie pot merge la o casa de binefacere. Fiind prima firma de mutari din Romania care a introdus acest serviciu, ne vom ocupa noi de livrarea acestora.

Facem ca totul sa fie sigur

Fiecare membru al echipei noastre este instruit sa se concentreze pe protectia si pe siguranta bunurilor dumneavoastra.

Relocam orice cu cea mai mare atentie si grija

Experienta de aproape un deceniu va garanteaza ca puteti apela cu cea mai mare incredere pentru operatiuni delicate, precum mutarea unui pian sau seif, a unui aparat medical, sau a unei colectii de arta.

Va putem muta oriunde

Colaborarile cu companii mari din Romania, cu clinici medicale si instututii de invatamant ne-au ajutat sa ne dezvoltam rapid in mutarile internationale, astfel incat 10% din comenzile efectuate anual provin din relocari in si din strainatate.

Castigati bonusuri si discount-uri

Politica noastra de fidelizare recompenseaza clientii cu disount-uri de pana la 25% pentru viitoarele mutari sau pentru recomandarile facute celor apropiati. De asemenea, suntem prima firma din Romania care ofera pe loc un discount de 5% din pretul mutarii, daca echipa nu ajunge la dumneavoastra exact la ora stabilita.