fbpx
Transport mobila
Vrei sa te muti? Alege serviciul de transport mobila in functie de acesti factori decisivi! – partea 2
ianuarie 20, 2021
Cele mai grele transporturi de marfa, la propriu si la figurat!
februarie 15, 2021

Apeleaza la profesionisti pentru servicii de relocare Bucuresti! Iata de ce!

Relocare Bucuresti

Pandemia a afectat majoritatea activitatilor pe care le intreprindem, insa modificarile majore aduse sferei profesionale vor avea ecouri chiar si in viitorul indepartat. Astfel, multe firme au schimbat total modul de functionare si modalitatea de lucru a echipei. Foarte multe persoane lucreaza de acasa in acest moment, iar sediile fie au ramas goale, fie sunt schimbate pentru a se adapta noii realitati. Tocmai de aceea, tot mai multe companii si business-uri apeleaza la servicii de relocare Bucuresti.

In functie de dimensiunile business-ului si de necesitatile actuale ale echipei, mutarea sediului companiei tale poate fi un proces destul de complex. Astfel, cea mai buna solutie ar fi sa te bazezi pe experienta si profesionalismul unei firme serioase care are in oferta si serviciul de relocare Bucuresti. Aceasta se va asigura ca bunurile firmei tale vor ajunge la destinatie in deplina siguranta, ca toate cerintele pe care le ai vor fi ascultate si ca nu vor exista incidente pe durata mutarii.

Daca exista un incident nefericit pe parcursul traseului, companiile serioase de relocare Bucuresti vor acoperi daunele, oferindu-ti posibilitatea de a asigura bunurile inainte de transport. Astfel, contractarea unei firme cu o echipa profesionista va reprezenta solutia optima atat din punct de vedere financiar, cat si din perspectiva timpului si energiei pe care le economisesti.

Cu o experienta de aproape 15 ani pe piata romaneasca si internationala, compania de transport Volsped a realizat nu mai putin de 9.500 de mutari interne sau internationale, iar serviciile de relocare sunt oferite atat persoanelor fizice (mutari de locuinte), cat si persoanelor juridice (mutari de birouri si sedii ale companiilor).

Tocmai de aceea, in randurile ce urmeaza vei descoperi atat pasii care trebuie parcursi intr-un proces de relocare Bucuresti, cat si beneficiile de care te vei bucura atunci cand colaborezi cu o companie de top din domeniu.

Contactarea serviciului de relatii cu clientii

Evident, primul pas va fi contactarea companiei in vederea mutarii tuturor bunurilor companiei tale. Volsped iti pune la dispozitie 3 canale de contact: telefonic, pe e-mail si prin intermediul formularului de contact de pe site. Indiferent de modalitatea de contact pe care o alegi, va fi necesar sa oferi urmatoarele informatii: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, numele companiei tale si serviciul sau informatia de care esti interesat.

Furnizarea detaliilor despre transport

Echipa de relatii cu clientii din cadrul companiei Volsped iti va adresa cateva intrebari precise legate de transportul pe care doresti sa il duci la bun sfarsit. Detaliile importante sunt cele despre dimensiunile transportului, distanta care trebuie parcursa si timpul pe care il ai la dispozitie pentru efectuarea transportului. Luand in calcul tipul de vehicul pentru transport, numarul de profesionisti necesari operatiunii de relocare si materialelor de protectie potrivite, operatorul de relatii cu clientii iti va furniza cea mai buna oferta din cadrul companiei.

Stabilirea conditiilor

Profesionistii din domeniul transportului pun la dispozitie servicii de relocare Bucuresti care vin cu o multitudine de beneficii extra:

– monitorizare permanenta pe traseu folosind tehnologia GPS;

– asigurarea in mod gratuit a integritatii obiectelor transportate pana la suma de 10.000 de euro (si suplimentar, contra cost);

– oferta de pret in scris in mai putin de 30 de minute.

Practic, echipa noastra iti va garanta transparenta intregului proces, furnizand absolut toate detaliile inainte de efectuarea propriu-zisa a transportului de bunuri.

Transportul 

Imediat dupa stabilirea tuturor detaliilor logistice si acceptarea colaborarii, transportul va fi programat si executat fara intarziere. Astfel, trebuie sa stii ca in cazul oricarei intarzieri care tine de echipa Volsped, vei beneficia de reduceri din pretul ofertei.