fbpx

Casa de expeditii Volsped

Indiferent de natura, greutatea sau locatia marfurilor pe care le aveti de transportat, va ajutam sa gasiti intr-un timp cat mai scurt transportatorul potrivit la cel mai mic pret posibil.

Telefon

+4 0741 086 341

E-mail

office@volsped.ro

Fax

+4 021 780 5212

Birou

Soseaua Berceni 96, Bucuresti

Suntem activi pe piata transporturilor si a expeditiilor din anul 2007. Odata cu noi s-au dezvoltat si clientii nostri, motiv pentru care, in prezent, intermediem transporturi cu camioane de pana la 24 tone sau agabaritice, transporturi aeriane de marfuri si transporturi navale de containere. Gratuit si fara obligatii contractuale va punem la dispozitie persoane specializate si instruite care sa gaseasca cele mai optime solutii de transport pentru afacerea dumneavoastra. Va asiguram consultanta si suport pe intreaga durata a colaborarii.

Din 2007 si pana in prezent avem un portofoliu de clienti din toate zonele tarii cu care am stabilit relatii extraordinare de colaborare prin seriozitate, suport, promptitudine, oferte avantajoase si solutii optime. Efectuam transporturi internationale rutiere de marfa pe tot teritoriul Uniunii Europene si transporturi aeriene si navale catre orice destinatie din lume. Avem tarife dintre cele mai oneste si competitive pentru tari precum: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Regatul Unit etc.

Colaborarea cu Volsped a insemnat pentru noi reduceri semnificative in ceea ce priveste exporturile catre clientii din Franta. De fiecare data am fost intampinat cu profesionalism si dedicare si niciodata nu am asteptat prea mult pana sa ni se ofere solutia potrivita. Va multumesc si va recomand cu caldura.

Dan Andreescu, Director Vanzari

Beneficiile dumneavoastra

  • Economisiti orele necesare cautarii
  • Documentatia conform cerintelor dumneavoastra
  • Personal dedicat ce respecta aplicarea cerintelor
  • Termene de plata flexibile
  • Gasirea ofertei potrivite din peste 20.000 de posibili transportatori
  • Publicarea pe cele mai importante burse romanesti
  • Publicarea pe bursele internationale
  • Obtinerea celui mai bun raport calitate pret

Solicitati o oferta gratuit

Puteti sa ne apelati telefonic la 0741 086 341 sau la 0740 029 300 pentru a discuta cu un manager de transport licentiat

Solicitați oferta de preț pentru serviciile de transport de marfă

Numele și prenumele dumneavoastră *
Compania (sau persoană fizică) *
Numărul de telefon *
Adresa de e-mail *
Zona de încărcare (sau cod poștal) *
Zona de descărcare (sau cod poștal) *
Descrierea mărfii și informații utile *
Ex de informații: dimensiuni și greutate, data de încărcare/descărcare, mod de ambalare, marfă periculoasă etc.
Prin transmiterea acestui formular, vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal conform Politicii de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.