fbpx

Cateva sfaturi pentru impachetarea bunurilor personale

Planificarea mutarii firmei
Sfaturi pentru mutarea firmei
martie 22, 2016
Transport mobila – Sfaturi utile pentru o relocare mai usoara!
aprilie 6, 2017

Cateva sfaturi pentru impachetarea bunurilor personale

Impachetarea bunurilor personale poate fi o operatiune grea daca nu ii acordati suficienta importanta inca de la inceput. In ciuda acestui fapt, impachetarea ocupa foarte mult timp din intreaga mutare, astfel incat cea mai mare parte a atentiei dumneavoastra va fi indreptata asupra impachetarii si protectiei bunurilor ce urmeaza a fi transportate. Sfaturile despre impachetarea traditionala sunt foarte bune, cum ar fi sa nu umpleti cutiile, sa etichetati fiecare cutie sau bagaj, sa folositi ziare la impachetarea veselei etc., insa ne propunem pentru astazi sa va oferim cateva sfaturi pentru a va usura si mai mult munca.

In loc sa impachetati hainele, rulati-le. Astfel, veti salva mult mai mult spatiu si implicit cutii de carton sau alte materiale folosite la impachetare. Pentru obiectele voluminoase folositi de fiecare data cutii mari, iar pentru obiectele grele folositi neaparat cutii mici.

Pana sa impachetati cutiile sau sacii, folositi cateva genti de voiaj in care sa puneti lucrurile de care puteti avea nevoie oricand. De exemplu va pot fi necesare actele, medicamentele, suficiente lucruri personale pentru perioada de dupa mutare, precum si orice considerati ca v-ar putea fi necesar imediat dupa transportul de mobila.

Hainele la care doriti sa renuntati pastrati-le pana dupa despachetarea lucrurilor in noul camin, in asa fel incat sa aveti ce imbraca pana despachetati restul cutiilor. Astfel, o sa va fie mult mai simplu sa va concentrati atentia asupra lucrurilor pe care le aveti de reorganizat. De asemenea, daca v-ati gandit sa renuntati la anumite haine sau lengerii, este o idee foarte buna sa le folositi pentru ultima data la protectia mobilei dumneavoastra.

In loc sa faceti o lista pe o foaie (care este mult mai usor de pierdut sau ratacit) cu toate cutiile impachetate si cu tot ce contin acestea, mai bine faceti cate o poza cu fiecare cutie impachetata. In acest mod o sa va fie mult mai usor sa tineti evidenta asupra lucrurilor pe care le-ati impachetat si pe care le doriti pozitionate conform planului dupa transportul mobilei.

Ceea ce este cel mai important sa stiti atunci cand incepeti sa impachetati efectele personale este sa va asigurati ca lucrurile nefolositoare de care stiti ca nu veti avea nevoie sa fie pozitionate in partea de jos a cutiei. Toate lucrurile care v-ar putea trebui este indicat sa fie asezate deasupra celorlalte efecte personale in cutii. Astfel, asigurati-va ca de fiecare data cand veti deschide o cutie veti gasi deasupra fie haine de schimb, fie prosoape, lengerie, articole de toaleta sau alte lucruri necesare in orice situatie.

Daca vreti sa economisiti bani din pretul pentru transportul mobilei, puteti solicita un discount si sa folositi dumneavoastra materiale de protectie pe durata transportului. Puteti opta sa folositi paturi, lenjerii sau prosoape pentru protectia mobilierului. Va trebui sa luati in calcul ca dupa mutarea mobilei va trebui sa spalati toate paturile folosite.

Asigurati-va in nu aveti spatii goale in cutiile in care ati impachetat vesela sau obiectele foarte fragile. Puteti umple locurile goale cu jucarii de plus, tricouri, prosoape sau sosete. Mai multe detalii despre impachetarea bunurilor fragile puteti gasi aici.

Sper ca v-au fost de folos sfaturile noastre si o sa fie mai usor sa va organizati cu impachetarea bunurilor. Puteti gasi aici mai multe sfaturi pentru impachetare inainte de transportul mobilei dumneavoastra intr-un nou camin.