fbpx
Scapa de grija mutarilor cu serviciul de transport mobila!
mai 8, 2017
transport mobila - mutari internationale si locale
Transport mobila cu monitorizare prin GPS – Afli in timp real cand ajung bunurile tale la destinatie!
mai 18, 2017

De ce sa alegi serviciul nostru de transport mobila?

transport mobila - companie mutari internationale si locale

Happy mature couple celebrating their new home sitting together on the sofa with their little dog just after moving in

Majoritatea familiilor care aleg sa isi mute resedinta privesc relocarea ca pe un proces asiduu, foarte obositor. Realizarea unui plan si executarea acestuia, impachetarea tuturor obiectelor personale si transportarea lor catre noua locuinta reprezinta aspecte ce consuma timp si energie. Suntem de parere ca fiecare relocare trebuie sa reprezinte o experienta frumoasa, asadar punem la dispozitia clientilor nostri serviciul de transport mobila, efectuat la cele mai inalte standarde de siguranta.

Indiferent de dimensiunea sau greutatea obiectelor tale personale, specialistii nostri se vor ocupa de transferul lor in noua resedinta, asadar vei avea certitudinea ca ajung la destinatie in cea mai buna stare, fara deteriorari. Pe toata perioada colaborarii cu Volsped, firma ta de servicii mutari, nu va trebui sa iti faci griji in ceea ce priveste relocarea, aceasta devenind facila si rapida, deloc obositoare!

Pe langa acest avantaj major, serviciul de transport mobila oferit de compania noastra ofera tuturor clientilor diverse beneficii care contribuie la construirea unei experiente fara incidente, atat in cazul unei mutari locale, cat si in cazul unei mutari internationale.

Pe langa faptul ca folosim la fiecare transport autoutilitare si camioane cu capacitate de pana la 22 tone, curate si pregatite pentru orice tip de operatiune, iti punem la dispozitie si acces gratuit la monitorizarea prin GPS. Astfel, vei avea posibilitatea sa afli in timp real care este progresul transportului si in cat timp obiectele de mobilier vor ajunge la noua ta locuinta.

Nimic nu se compara cu un transport mobila sigur, in care exista certitudinea ca bunurile tale nu vor suferi deteriorari. Tocmai din acest motiv, primesti gratuit o asigurare de minim 10.000 de euro pentru obiectele transportate. Avand in vedere ca toate camioanele utilizate de soferii nostri special pregatiti sunt dotate corespunzator, iti putem garanta ca piesele tale de mobilier sunt optim protejate si fixate corespunzator pe toata perioada traseului efectuat.

Nu te descurci cu demontarea mobilierului? Discuta cu un reprezentant Volsped si mentioneaza acest lucru in momentul in care soliciti serviciul de transport mobila.

Iti punem la dispozitie personal calificat si avizat care se poate ocupa de aceasta sarcina in cel mai scurt timp posibil. In plus, expertii nostri se descurca ireprosabil si cu impachetarea obiectelor fragile, asadar ai siguranta ca bunurile tale personale sunt in grija unor profesionisti.

In cazul unei mutari internationale, stim exact cum sa impachetam bunurile tale astfel incat acestea sa fie in completa siguranta pe toata durata transportului. In functie de cum doresti sa expediezi obiectele personale, pe cale terestra, cu camioane perfect functionale si curate, pe cale maritima sau aeriana, vom alege cele mai bune materiale de protectie pentru piesele de mobilier, astfel incat acestea sa ajunga la destinatie fara defecte.

Contacteaza-ne la numarul de telefon 0740 029 300 pentru a lua legatura cu un reprezentant Volsped si a discuta toate detaliile serviciului de transport mobila. In functie de mentiunile tale, vei primi o oferta de pret scrisa, personalizata conform cerintelor de relocare.

Cu o experienta de peste 10 ani in relocarea a sute de familii atat in Romania cat si in strainatate, Volsped este cea mai buna alegere daca iti doresti sa obtii cele mai usoare mutari! Apeleaza la serviciul nostru de transport mobila realizat la cele mai inalte standarde de profesionalism si transforma procesul se schimbare al locuintei intr-o experienta placuta!