fbpx

Despre noi

Găsiți mai jos informații despre istoricul nostru, viziunea si principiile noastre.

Misiunea & viziunea

Misiunea noastră este să oferim soluții complete de transport marfă, indiferent de natura mărfurilor sau de calea de transport. Prioritatea noastră este și va rămâne servirea clienților la cel mai înalt nivel.
Vrem să știm că existența noastră duce la o lume mai bună. Că zeci sau sute de milioane de tone de marfă au ajuns cu succes de la furnizori la clienți pe mare, prin aer, cu trenul sau pe drumurile Europei. Că pe tot parcursul interacțiunii cu noi, clienții vor spune: “Așa da!”. Că echipa noastră se va simți extraordinar de bine lucrând aici și că fiecare va avea posibilitatea să facă lucrurile cu profesionalism, dar și cu pasiune. Că ne-am dezvoltat în cadrul Volsped și că la rândul nostru transmitem mesajul unei lumi mai bune.
La Volsped susținem și ne implicăm în cauzele de mediu și antipoluare. Vă invităm să ne trimiteți sugestii la office@volsped.ro.

Valorile noastre ne conduc

Respectul & integritatea

În tot ce facem punem oamenii și relațiile pe primul loc.

Servirea excepțională

Este singura cale prin care putem obține succesul.

Perfecțiunea în muncă

Doar cu pasiune obținem rezultate remarcabile.

Contribuția socială

Prin munca de calitate, benificiile se extind dincolo de noi.

Echipa

Echipa noastră este cea care dă viață tuturor acțiunilor. Tineri și energici, pasionați și dedicați, avem în permanență grijă ca totul să decurgă așa cum trebuie. Respectăm valorile Volsped și facem tot ce putem pentru ca la final să știm că împreună ne-am adus aportul în atingerea obiectivului principal: satisfacția clienților.

Adelin Dragu

Servicii transporturi


Diana Mircea

Suport clienți


Florin Iordache

Coordonare


Dorești să devii parte din echipa Volsped?

Suntem în permanență în căutarea celor mai buni și talentați colegi, chiar și când nu avem joburile publicate pe site.
Dacă ești pasionat/ă de transporturi, trimite-ne CV-ul la office@volsped.ro. Avem oportunitatea de a lucra împreună într-un mediu dinamic și provocator.

Posturi disponibile

Istoric

De 10 ani dăm tot ce avem mai bun pentru a depăşi aşteptările, pentru a crea parteneriate solide şi relaţii de lungă durată.

Totul a început în 2007, când, după câteva transporturi și mutări cu evenimente neplăcute, a fost înfiinţată firma Volsped. A fost gândită şi proiectată ca un partener pentru clienţi, cu scopul de a crea şi păstra relaţii pe termen lung, alături de o echipă educată să acorde atenţie fiecărui detaliu şi să surprindă mereu într-un mod plăcut fiecare client. Suntem bucuroşi să avem şi acum, după 10 ani de activitate, multe solicitări din partea primilor clienţi.

Iniţial, activităţile firmei constau în transporturile interne și internaționale de mărfuri generale, mutări locale în Bucureşti sau mutări interne în orice localitate din România. Încă din 2008 am început să organizăm relocări în Europa şi nu numai. Ne mândrim să avem peste 400 de mutări rezidențiale și corporate încheiate cu succes în localităţi din Austria, Germania, Italia, Spania, Norvegia, Finlanda, Suedia, Elveţia, Marea Britanie, Polonia, Belgia, Cehia etc.

Din 2009 am dezvoltat proiecte şi am extins relațiile pentru activități de transport maritim şi aerian către destinaţii din SUA, Sudan, Egipt, Israel, Canada etc. Tot atunci am început și primele proiecte de transporturi rutiere pentru mărfuri speciale.

În prezent, managementul transporturilor reprezintă activitatea principală la Volsped și contribuim zilnic la livrarea mărfurilor în România sau pe plan internațional.