fbpx

Despre noi

Găsiți mai jos informații despre istoricul nostru, viziunea si principiile noastre.

Activăm din 2007 pe piața europeană şi internațională, depăşind permanent aşteptările clienților noștri prin grija pe care o acordăm fiecărui detaliu în parte, prin promptitudinea şi seriozitatea cu care răspundem solicitărilor lor. Acționând permanent ca un partener de încredere, ne fidelizăm clienții şi ne consolidăm relațiile de business de lungă durată.

Oferim servicii de transport mărfuri şi mutări atât pentru companii, cât şi pentru persoane fizice.

Susținem industria și comerțul în schimbul local şi global de bunuri prin transport de mărfuri rutier, aerian, naval și feroviar. Am dezvoltat atât transportul de mărfuri generale, cât şi transportul de mărfuri specializate (agabaritice, ADR – produse periculoase, cereale şi produse oleaginoase, confecții şi textile, autoturisme etc.).

Structura organizatorică pe care o avem ne permite reacții flexibile și luarea de decizii rapide la nevoile de schimbare permanentă a pieței. Suntem o echipă experimentată și implicată, orientată spre eficiență și plus valoare pentru fiecare acțiune realizată împreună.

Activităţile firmei au debutat în anul 2007 cu transporturile interne și internaționale de mărfuri generale, mutări locale în Bucureşti sau mutări interne în orice localitate din România. Încă din 2008 am început să organizăm relocări în Europa. Ne mândrim cu peste 400 de mutări rezidențiale și de companii, încheiate cu succes în localităţi din Austria, Germania, Italia, Spania, Norvegia, Finlanda, Suedia, Elveţia, Marea Britanie, Polonia, Belgia, Cehia etc. Începand din anul 2009 am dezvoltat proiecte şi am extins relațiile pentru activități de transport maritim şi aerian către destinaţii din SUA, Sudan, Egipt, Israel, Canada etc. Tot atunci am început și primele proiecte de transporturi rutiere pentru mărfuri speciale.

În prezent, activitatea principală Volsped este orientată spre managementul transporturilor, contribuind zilnic, cu un volum din ce în ce mai mare la livrarea promptă, cu profesionalism a mărfurilor clienților săi atât în România, cât şi în alte țări din Europa şi din lume.

Misiunea & viziunea

Misiunea noastră este să oferim soluții complete de transport marfă, indiferent de natura mărfurilor sau de calea de transport. Prioritatea noastră este și va rămâne servirea clienților la cel mai înalt nivel.

Vrem să știm că existența noastră duce la o lume mai bună. Că zeci sau sute de milioane de tone de marfă au ajuns cu succes de la furnizori la clienți pe mare, prin aer, cu trenul sau pe drumurile Europei. Că pe tot parcursul interacțiunii cu noi, clienții vor spune: “Așa da!”. Că echipa noastră se va simți extraordinar de bine lucrând aici și că fiecare va avea posibilitatea să facă lucrurile cu profesionalism, dar și cu pasiune. Că ne-am dezvoltat în cadrul Volsped și că la rândul nostru transmitem mesajul unei lumi mai bune.

La Volsped susținem și ne implicăm în cauzele de mediu și antipoluare. Vă invităm să ne trimiteți sugestii la contact@volsped.ro.

Valorile noastre ne conduc

Respectul & integritatea

În tot ce facem punem oamenii și relațiile pe primul loc.

Servirea excepțională

Este singura cale prin care putem obține succesul.

Perfecțiunea în muncă

Doar cu pasiune obținem rezultate remarcabile.

Contribuția socială

Prin munca de calitate, beneficiile se extind dincolo de noi.

Echipa

Echipa noastră este cea care dă viață tuturor acțiunilor. Tineri și energici, pasionați și dedicați, avem în permanență grijă ca totul să decurgă așa cum trebuie. Respectăm valorile Volsped și facem tot ce putem pentru ca la final să știm că împreună ne-am adus aportul în atingerea obiectivului principal: satisfacția clienților.

Ciprian Căpraru

Director General


Adelin Dragu

Director General Adjunct


Raluca Găgeanu

Director Vânzări


Diana Mircea

Director Economic


Cristina Nistor

Responsabil HRDorești să devii parte din echipa Volsped?

Suntem în permanență în căutarea celor mai buni și talentați colegi, chiar și când nu avem joburile publicate pe site.
Dacă ești pasionat/ă de transporturi, trimite-ne CV-ul la contact@volsped.ro. Avem oportunitatea de a lucra împreună într-un mediu dinamic și provocator.

Posturi disponibile