fbpx
Mutarea mobilei in timpul saptamanii sau in weekend?
ianuarie 30, 2015
Cum planificati mutarea firmei
februarie 11, 2015

Volsped – Firma de mutari si transport mobila

SC Volsped SRL este una dintre cele mai vechi firme de mutari de pe piata care va ofera servicii de mutare complete. Efectuam transporturi de mobila in Bucuresti, transporturi de mobila intre localitati din Romania, mutari internationale, transporturi de marfa, mutari de mobilier in aceeasi cladire, impachetare arhiva, mutari de sedii pentru firme, demontare si remontare mobilier etc.

De-a lungul anilor in care am mutat peste 7000 de locuinte si birouri nu am obosit sa ne imbunatatim serviciile oferite clientilor nostri. Obiectivul nostru este avem numai clienti multumiti care sa reapeleze de fiecare data la noi si care sa ne recomande cu orice ocazie.

Servicii de mutari oferite de Volsped

Personal calificat

Am inceput prin angajarea unor persoane tinere, dinamice, competente, responsabile, muncitoare si dedicate, alaturi de care am reusit sa construim o echipa de profesionisti. Fiecare membru al echipei a trecut prin stadii de pragatire si este testat lunar pentru a putea face fata oricarei situatii care poate aparea in timpul unui mutari de mobila sau transport de marfa. Suntem bucurosi sa vedem rezultatele in feedback-urile clientilor nostri, in care atat echipa de la birou, cat si cea de pe teren, sunt evaluate cu nota maxima. Este important sa trimitem in casele sau sediile clientilor nostri echipe care sa inspire incredere si siguranta, formate din oameni pregatiti si capabili sa gaseasca solutii optime pentru nevoile fiecarui client.

Materiale si echipamente profesionale

Prin atentia acordata tuturor detaliilor si prin comunicarea eficienta cu clientii am aflat care sunt temerile cand vine vorba de planificarea unei mutari de locuinte sau a unui sediu de birouri. Cel mai important este ca lucrurile pe care ni le incredinteaza clientii sa ajunga la destinatie in aceeasi stare in care au fost preluate. Acest lucru presupune sa dispunem de toate materialele si echipamentele necesare pentru efectuarea unei mutari sigure. Fara nicio exceptie, folosim numai materiale de cea mai buna calitate, de la cutiuta pentru depozitarea feroneriei mobilierului demontat si pana la cartonul ondulat cu care se impacheteaza bunurile pentru un transport international de mobila. Si in cazul echipamentelor pastram acelasi standard de calitate, folosind numai scule profesionale pentru demontarea mobilierului, carucioare si lize pentru mutarea seifurilor sau a altor obiecte foarte grele, chingi pentru fixare si manipulare.

Transport sigur

Atat pentru transporturile de mobila in Bucuresti sau in orice localitate din Romania, cat si pentru transporturile internationale, oferim clientilor asigurare CMR in valoare de 10.000 de euro sau 30.000 de euro in caz de accident sau furt. Astfel, toate bunurile aflate in autoutilitara sunt asigurate pe durata transportului. Ne asumam raspunderea pentru protectia corespunzatoare a bunurilor dumneavoastra pe durata unui transport, iar ceea ce nu tine de noi, acopera asigurarea de transport. De asemenea, clientii pot verifica in timp real unde se afla autoutilitara, prin sistemul de monitorizare GPS.

Oferta transparenta

Prin solicitarea unei cotatii de pret, va asiguram ca pretul nu se modifica in timpul lucrarii dumneavoastra. Aveti in scris intregul inventar comunicat telefonic sau prin e-mail, oferta noastra de pret, precum si toate serviciile incluse in aceasta. In cazul in care constatati ca aveti alte lucruri in plus se reactualizeaza oferta conform noului inventar. Dumneavoastra stiti in permanenta cat si pentru ce platiti.

Fidelizarea clientilor

Cea mai mare satisfactie este increderea cu care clientii apeleaza de fiecare data la serviciile noastre si sutele de recomandari venite din partea dumnealor. Recompensam aceste colaborari si oferim discount-uri de pana la 25% clientilor nostri. De asemenea, daca echipa intarzie la comanda dumneavoastra va oferim pe loc un discount de 5% din pretul mutarii.

Tratam cu responsabilitate si profesionalism fiecare operatiune de relocare, chiar daca clientul este la 10-a comanda cu firma noastra de mutari. Apreciem orice sugestie care sa ne ajute la imbunatatirea serviciilor pe care le oferim si le suntem recunoscatori tutror clientilor care gasesc in noi un partener de incredere.