fbpx

Informații parteneri

1Ce firme sunt acceptate în parteneriat?
Orice firmă din domeniul logisticii care împărtășește valorile noastre este binevenită. Puteți fi o firmă de transport, casă de expediții, firmă de depozitare, broker de transport etc.
2Cum putem deveni parteneri?
Pentru a deveni partener Volsped vă rugăm să completați formularul de mai jos. Colegii noștri vor verifica apoi datele transmise și le vor introduce în sistemul nostru.
3Care sunt criteriile de eligibilitate?
Vechimea firmei trebuie să fie de minim 2 ani și să nu aibă reclamate incidente de plată sau de transport în ultimele 6 luni.
În cazul firmelor de transport marfă, mașinile înregistrate în sistem trebuie să aibă asigurări valabile și confirmările de plată și să corespundă normelor de poluare impuse în statele în care se vor deplasa.
4La ce perioadă se plătește serviciul de transport marfă?
În comenzile de transport veți găsi toate informațiile necesare despre modalitatea de plată convenită cu expeditorul Volsped. Termenul general este de 45 de zile de la primirea documentelor, însă acesta poate varia. Există posibilitatea negocierii plăților rapide contra unui discount, astfel încât putem efectua achitarea între 5 - 10 zile de la primirea documentelor. Nu există posibilitatea plății la descărcare.
5Cum pot afla informații despre o plată?
Organizarea plăților se face automat în funcție de detaliile pe care le găsiți în comanda de transport și în confirmarea de primire a documentelor. Plățile se efectuează în ziua scadenței sau în prima zi lucrătoare după aceasta. Plățile noastre pot fi făcute în EUR sau RON. Dacă data scadentă a facturii dumneavoastră a fost depășită, asigurați-vă că aceasta nu este scadentă în weekend, că ați verificat contul bancar (EUR/RON), sau că transportul a fost încheiat complet conform comenzii de transport.
Puteți afla mai multe informații contactându-ne prin e-mail sau telefonic.

Deveniți partener

Ne dorim să avem alături de noi companii care să împărtășească aceleași valori ca noi și suntem deschiși către colaborări win-win. Indiferent dacă reprezentați o firmă de transport, casă de expediții sau dacă efectuați servicii de comisionare vamală, suntem deschiși către noi colaborări. Dacă nu sunteți înregistrat, nu ezitați să folosiți formularul de înregistrare.

Numele companiei

Cod fiscal

Numele dumneavoastra

Telefon

E-mail

Mai multe detalii despre masinile disponibile

Prin transmiterea acestui formular, vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal conform Politicii de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.