Servicii de mutari firme si reorganizari de birouri

Pentru ca totul sa fie mai usor pentru colegii dumneavoastra, firma de mutari Volsped va ofera servicii de la reorganizarea de birouri in acelasi spatiu, pana la mutarea sediilor cu sute de angajati.


3 recomandari importante

1Cum pot sa aleg eficient o firma de mutari?
Asigurati-va ca discutati cu o firma, nu cu o persoana fizica, iar societatea respectiva are un nume real (de tip SC NUME SRL), un sediu sau un punct de lucru real si afisat public pe site, carti de vizita, pliante etc. care sa includa strada, numar etc.
Cereti o oferta de pret scrisa. Acest lucru este important deoarece atunci cand vi se comunica un pret telefonic, pe loc, este evident ca nu a fost realizat in urma unui calcul documentat. Este posibil sa uitati ce ati discutat telefonic si sa vi se creasca pretul cand ajung la dumneavoastra, sa uite ce ati discutat sau chiar sa nu vina la comanda.
Solicitati intotdeauna o oferta scrisa, pe care sa o aveti in e-mail, cu inventarul, serviciile incluse, contractul etc.
Cititi pe blog si alte sfaturi pentru mutarea firmei.
2Ce informatii sunt necesare cand apelati o firma de mutari?
Pentru a primi un pret corect pentru serviciile de transport mobila, va recomandam sa aveti notat pe o foaie urmatoarele detalii in timp ce sunati la firma de mutari:

  • Etajul de plecare si etajul de sosire. Mentionati daca blocurile au mezanin, deoarece acestea sunt considerate etaje in plus.
  • Daca exista lifturi atat la incarcare cat si la descarcare si ce tip de lifturi sunt. Daca sunt lifturi mari sau de marfa, acestea pot reduce semnificativ pretul spre deosebire de cele medii sau mici care vor lasa pretul nemodificat. In general firmele de mutari se intalnesc cu lifturi medii, ca cele de la blocurile obisnuite. In cazul parterului liftul nu este util, decat daca se descarca la subsol.
  • Daca aveti locuri de parcare rezervate precizati acest lucru. Este mai usor pentru echipa de relocare si se castiga timp, iar acest lucru duce de asemenea la un pret mai scazut.
  • Comunicati informatii importante despre obiecte. De exemplu daca exista oglinzi pe usile mobilierului, daca este un frigider side-by-side nu obisnuit etc. Acest lucru ajuta echipa de planificare sa organizeze mai bine materialele necesare.
3Care este perioada potrivita pentru a muta compania noastra?
Daca aveti un program fix, de exemplu Luni - Vineri, ideal ar fi sa apelati la serviciile unei firme de mutari si sa organizati relocarea in weekend.
Daca aveti program non-stop, va recomandam sa desfasurati operatiunea pe etape, astfel incat sa va asigurati ca departamentele din firma dumneavoastra functioneaza fara intreruperi. In cazul unor departamente unde nu exista program dupa o anumita ora, firma de mutari poate sa inceapa imediat dupa terminarea programului departamentului respectiv.
O alta sugestie este sa masurati ziua saptamanii in care aveti cele mai scazute vanzari si sa apelati la firma de mutari cu o programare pentru ziua respectiva.
In cazul unei firme de mutari, cele mai aglomerate zile sunt la inceputul si finalul de luna sau in weekend. Va recomandam o programare cu cel putin o saptamana inainte pentru aceste zile.
Cititi si cum sa planificati mutarea firmei.

O parte dintre clientii nostri

Daca echipele dvs. de mutari functioneaza ca si echipa care a fost la mine, nu aveti motive de ingrijorare. Au fost punctuali, foarte eficienti, foarte atenti cu lucrurile. Adica echipa a facut exact ce trebuia sa faca. Nu am asteptat deloc dupa ei, iar bunurile au fost transportate impecabil. Daca continua in acest stil, nu vad ce probleme ar putea sa aiba cu viitorii clienti. Multumesc pentru ajutor.

Mihaela D.

Va raspundem in maxim 30 de minute!

Daca nu primiti un raspuns la solicitarea de mutare in timpul programului de lucru in mai putin de 30 de minute, va oferim un discount de 50 de lei.
Programul nostru la birou este Luni - Vineri intre 08 - 18.
Alege serviciul de mutari internationale si beneficiezi de o evaluare gratuita, realizata la cele mai inalte standarde de profesionalism de catre expertii nostri in domeniu.

Apeland la Volsped, ai certitudinea unei relocari mai rapide si usoare, datorita analizei amanuntite, esentiala facilitarii procesului tau de mutare in alta tara.