fbpx
transport mobila - mutari internationale si locale
Transport mobila cu monitorizare prin GPS – Afli in timp real cand ajung bunurile tale la destinatie!
mai 18, 2017
Transport mobila - Mutari internationale
Te muti intr-o noua locuinta? Apeleaza la Volsped, companie specializata in transport mobila!
iunie 9, 2017

Mutari internationale fara griji, cu asistenta profesionala

 

Pentru ca schimbarile pot fi anevoioase, cu serviciul de mutari internationale de la Volsped scapi de problemele ce pot aparea in timpul relocarii.

De la transportarea mobiliei, pana la organizarea efectiva a bunurilor, compania noastra iti usureaza procesul de mutare, oriunde in lume.

Cu o experienta vasta in domeniu si clienti fericiti cu serviciile alese, te poti muta rapid si sigur, fara sa-ti pierzi accesoriile dorite sau sa le deteriorezi in timpul transportului.

Autoutilitarele speciale, camioanele si depozitele curate si posibilitatile multiple de a transporta mobila stau la baza unor servicii complexe de mutari internationale.

mutari internationale

Fie ca optezi pentru transportul aerian, maritim sau terestru cu autovehicule menite sa pastreze bunurile personale in siguranta, in Volsped vei gasi un partener de incredere.

Relocarile in interes personal sau cele facute cu firma se pot realiza mult mai usor cand ai parte de consultanta de specialitate. Cu un sistem special de tracking al produselor transportate prin GPS si cu un membru specializat in transportari, gata sa iti ofere asistenta telefonica, poti evita disconfortul mutarilor facute pe cont propriu.

Poti beneficia de organizarea high-class a unui manager autorizat APR, gata sa-ti ofere cele mai optime solutii pentru mutari internationale eficiente.

La preturi avantajoase, concepute pentru fiecare buget in parte, optiunile pentru mutarea mobiliei pentru companii sau persoane fizice sunt foarte diversificate. De la obtinerea actelor pentru trecerea la vama, pana la garantii si asigurari de minim 50.000 de euro, cu Volsped ai parte de toate devizele si necesare unei relocari.

Dupa evaluarea volumului de transportat, calcularea materialelor necesare si intocmirea planului de desfasurare al lucrarii, echipa noastra va prelua tot procesul mutarii.

Pentru a fi siguri ca este suficient loc pentru bunurile trimise, se poate face si o analiza a noului spatiu, in vederea unei mai bune organizari.

Chiar daca vrei sa expediezi produse fragile, care necesita o atentie sporita, prin serviciul de mutari internationale iti poti asigura toate marfurile. Ambalate cu folii speciale si ferite de umezeala, zgarieturi sau praf, bunurile tale vor ajunge 100% intacte, fara sa se piarda componente pe durata relocarii.

Documentele vamale si trimiterea marfurilor peste continent se poate realiza conform planului si in timpul stabilit de comun acord.

Seriozitatea si promptitudinea sunt atributele principale cand e vorba de transportul de mobila sau de mutari internationale cu Volsped!