fbpx

Mutări internaționale

Cu experiența acumulată din 2007 în mutări internaționale, nicio localitate nu este inaccesibilă pentru livrarea bunurilor dumneavoastră.
Mutarea se poate face rutier, aerian sau naval.

Știm cât de stresantă este relocarea unei locuințe sau relocarea unei firme chiar în București, cu atât mai mult înțelegem tot ce implică planificarea unui transport sau a unei mutări internaționale. Pe cât de frumoase sunt schimbările și noile începuturi, pe atât de greu vi se poate părea să organizați o mutare într-un alt capăt al lumii. Aveți suficiente lucruri de rezolvat înainte să plecați și puțin timp pe care să îl petreceți alături de cei dragi. Ne face plăcere să contribuim la experiențele plăcute din viața clienților noștri și dispunem de toate resursele necesare pentru a organiza mutări internaționale la prețuri competitive. Fiecare mutare are particularitățile ei, așa că ne vom interesa de la început care sunt nevoile dumneavoastră pentru a găsi varianta optimă de transport. Pentru mutări internaționale în Uniunea Europeană dispunem de trei variante de transport cu servicii și costuri diferite pentru a fi siguri că oferim cele mai potrivite soluții. De-a lungul activității noastre am efectuat cu succes relocări către fiecare continent, și în special către țări precum SUA, Canada, Emiratele Arabe Unite sau Australia.

Sunt foarte mulți factori care influențează calculele de preț și durata unei mutări internaționele. De exemplu, serviciul de transport mobilă aerian este mai scump decat cel naval, dar mult mai rapid.


Logistica necesară completă

Folosim toate resursele disponibile pentru a transporta bunurile dumneavoastră către orice port sau aeroport din lume. Vă ajutăm cu întocmirea documentelor vamale sau a listelor de bunuri împachetate.
 • Consultanță gratuită și suport pe întreg procesul mutării din partea unui manager de transport licențiat ARR
 • Ofertă de preț personalizată în funcție de buget și de nevoile identificate
 • Asigurarea bunurilor transportate
 • Împachetarea eficientă și profesionistă a bunurilor expediate pe cale rutieră, maritimă sau aeriană
 • Suport pentru întocmirea documentelor vamale
 • Relocarea locuinței într-un alt stat membru al Uniunii Europene cu servicii de manipulare
 • Relocarea unei sucursale a firmei în altă țară membră a Uniunii Europene cu servicii de manipulare
 • Relocarea bunurilor în SUA, Canada, sau pe alt continent cu servicii de comisionare vamală
 • Expedierea bunurilor în altă țară în regim de grupaj atunci când nu aveți nevoie de servicii de descărcare

Mutări internaționale în Uniunea Europeană

Vă stăm la dispoziție oricând doriți să vă mutați locuința într-un alt stat din Uniunea Europeană și aveți nevoie de servicii de manipulare atât la încărcare cât și la descărcare. Venim la dumneavoastră gratuit pentru o evaluare deoarece este foarte important să știm exact care este volumul de relocat, când trebuie efectuat transportul și pentru a vă trimite o ofertă de preț care să includă soluția ideală. Ne ocupăm de întregul proces și va prezentăm pașii pe care îi urmăm. Efectuăm împreună planul de mutare în funcție de programul și nevoile dumneavoastră, ulterior totul rămânând în sarcina noastră.

Mutari internaționale pentru firme

Nu de puține ori am efectuat transporturi internaționale pentru firme care fie și-au închis o sucursală din altă țară, fie au deschis un nou punct de lucru și au transportat de aici o parte din birouri sau lucrurile personale ale angajaților. La fel ca în cazul relocărilor internaționale de locuințe, evaluarea este esențială pentru a evita toate neplăcerile care pot apărea. Am avut clienți firme pe care le-am mutat din Austria, Germania, Ungaria, Polonia sau Cehia în România și cu care am efectuat evaluări prin Skype, pentru că este extrem de important ca cineva cu experiență să calculeze volumul bunurilor, să determine complexitatea pentru montaj, materialele necesare unei împachetări corespunzatoare etc.

Experiență din 2007 în relocări

Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a transporta bunurile dumneavoastră oriunde în lume. Căutam mereu soluțiile cele mai bune pentru a ne asigura că vă putem oferi servicii excelente la prețuri competitive. Oricât de multe resurse presupune organizarea unui transport peste ocean suntem bucuroși să ne ocupăm în detaliu de planificare. Stabilim o evaluare, determinăm care sunt așteptările pentru un transport internațional, vă trimitem o ofertă completă de mutare care să cuprindă toate detaliile necesare, astfel încât să știți în permanență care sunt pașii de urmat pentru ca totul să corespundă planului stabilit. Ne ocupăm de la împachetarea bunurilor, până la verificarea documentației și asigurărilor necesare.

Prețuri mai mici

Dacă pentru bunurile pe care doriți să le expediați nu aveți nevoie de servicii de descărcare, ci doar demontare, împachetare și încărcare, vă punem la dispoziție servicii de transport internațional în regim de grupaj. Putem să efectuăm noi transportul dacă avem deja mărfuri pentru zona respectivă sau un transportator partener care are marfuri de transportat înspre destinația dumneavoastră. Toți colaboratorii au asigurări de minim 10.000 de euro și prin procedurile noastre de lucru sunt verificați înainte de fiecare comandă. Echipa noastră se ocupă de monitorizarea mașinilor de transport pentru a vă putea răspunde în timp real unde se află mobila sau bunurile dumneavoastră.

Împachetare pentru depozitare sau transport

Efectuăm servicii de împachetare pentru clienți care se mută din țară și au nevoie să depoziteze bunurile, pentru parteneri care se ocupă de expedieri pe cale maritimă sau aeriană, pentru clienți persoane juridice care transportă mobila și echipamentele în altă țară pe cont propriu etc.
Știm cu exactitate ce presupune fiecare transport și care sunt condițiile în care bunurile sunt relocate. În funcție de serviciile de transport solicitate vom găsi cea mai bună soluție pentru împachetarea mobilei, echipamentelor electronice și a bunurilor dumneavoastră personale.

După evaluare vă oferim toate informațiile necesare

 • Volumul pe care il aveți de relocat
 • Materialele de protecție necesare
 • Tipul de transport recomandat și disponibilități
 • Copie după asigurare
 • Draftul de contract împreună cu toate documentele necesare transportului
 • Planul de desfășurare al lucrării
Solicitați o evaluare gratuită
Numai cuvinte de laudă echipei Volsped. Am avut de transportat, pe lângă obișnuitele cutii, și un TV enorm LCD dintr-un orășel românesc la marginea Dunării până în Cergy, Franța. Prețul a fost de departe cel mai mic dintre toate ofertele care le-am primit de la alte firme. Ridicarea s-a efectuat punctual și eficient iar livrarea a fost dimineața de asemenea foarte eficientă. Șoferul a fost un munte de ajutor, ajutând cu descărcarea și transportul, un om foarte cumsecade și prietenos. Munți de mulțumiri și agentului Diana Mircea care m-a ținut la curent 100% cu toată evoluția transportului, plus avertismentul de o oră, care a fost în weekend (în afara orelor de muncă). Sunt foarte mulțumit și recomand echipa Volsped cu caldură!

Cezar V., Cergy, Franța

Cu o experiență considerabilă în servicii de transport mobilă și mutari internationale, Volsped vă oferă soluții adaptate nevoilor și bugetului dumneavoastră.
Relocarea în cadrul legal al fiecărui stat tranzitat este esențială în bunul mers al operațiunii.