fbpx

Mutari internationale - rutier, aerian, naval

Cu experienta acumulata din 2007 in mutari internationale, nicio localitate nu este inaccesibila pentru livrarea bunurilor dumneavoastra.
Mutarea se poate face rutier, aerian sau naval.

Stim cat de stresanta este relocarea unei locuinte sau relocarea unei firme chiar in Bucuresti, cu atat mai mult intelegem tot ce implica planificarea unui transport sau a unei mutari internationale. Pe cat de frumoase sunt schimbarile si noile inceputuri, pe atat de greu vi se poate parea sa organizati o mutare intr-un alt capat al lumii. Aveti suficiente lucruri de rezolvat inainte sa plecati si putin timp pe care sa il petreceti alaturi de cei dragi. Ne face placere sa contribuim la experientele placute din viata clientilor nostri si dispunem de toate resursele necesare pentru a organiza transporturi de mobila internationale la preturi competitive.

Fiecare mutare are particularitatile ei, asa ca ne vom interesa de la inceput care sunt nevoile dumneavoastra pentru a gasi varianta optima de transport. Pentru mutari internationale in Uniunea Europeana dispunem de trei variante de transport cu servicii si costuri diferite pentru a fi siguri ca oferim cele mai potrivite solutii. De-a lungul activitatii noastre, am efectuat cu succes relocari catre fiecare continent si in special catre tari precum SUA, Canada, Emiratele Arabe Unite sau Australia.

Sunt foarte multi factori care influenteaza durata si pretul unui transport international de mobila. De exemplu, serviciul de transport mobila aerian este mai scump decat cel naval, dar mult mai rapid.


Transport mobila international - logistica necesara completa

Folosim toate resursele disponibile pentru a transporta bunurile dumneavoastra catre orice port sau aeroport din lume. Va ajutam cu intocmirea documentelor vamale sau a listelor de bunuri impachetate.
 • Consultanta gratuita si suport pe intreg procesul relocarii internationale, din partea unui manager de transport licentiat ARR;
 • Oferta de pret personalizata in functie de buget si de nevoile identificate;
 • Asigurarea bunurilor transportate;
 • Impachetarea eficienta si profesionista a bunurilor expediate pe cale rutiera, maritima sau aeriana;
 • Suport pentru intocmirea documentelor vamale aferente transportului de mobila international;
 • Relocarea locuintei intr-un alt stat membru al Uniunii Europene, cu servicii de manipulare;
 • Relocarea unei sucursale a firmei in alta tara membra a Uniunii Europene, cu servicii de manipulare;
 • Relocarea bunurilor in SUA, Canada, sau pe alt continent, cu servicii de comisionare vamala;
 • Expedierea bunurilor in alta tara in regim de grupaj, atunci cand nu aveti nevoie de servicii de descarcare.

Relocari internationale, cu posibilitatea de evaluare gratuita

Mutari internationale in Uniunea Europeana

Va stam la dispozitie oricand doriti sa va mutati locuinta intr-un alt stat din Uniunea Europeana si aveti nevoie de servicii de manipulare atat la incarcare, cat si la descarcare. Venim la dumneavoastra gratuit pentru o evaluare deoarece este foarte important sa stim exact care este volumul de relocat, cand trebuie efectuat transportul international de mobila si pentru a va trimite o oferta de pret care sa includa solutia ideala.

Ne ocupam de intregul proces si va prezentam pasii pe care ii urmam. Efectuam impreuna planul de mutare in functie de programul si nevoile dumneavoastra, ulterior totul ramanand in sarcina noastra.

Mutari internationale pentru firme

Nu de putine ori am efectuat transporturi internationale pentru firme care fie si-au inchis o sucursala din alta tara, fie au deschis un nou punct de lucru si au transportat de aici o parte din birouri sau lucrurile personale ale angajatilor. La fel ca in cazul relocarilor internationale de locuinte, evaluarea este esentiala pentru a evita toate neplacerile care pot aparea.

Am avut clienti firme pe care le-am mutat din Austria, Germania, Ungaria, Polonia sau Cehia in Romania si cu care am efectuat evaluari prin Skype, pentru ca este extrem de important ca un profesionist experimentat sa calculeze volumul bunurilor, sa determine complexitatea montajului, materialele necesare unei impachetari corespunzatoare etc.

Experienta din 2007 in relocari

Avem experienta si cunostintele necesare pentru a transporta bunurile dumneavoastra oriunde in lume. Cautam mereu solutiile cele mai bune pentru a ne asigura ca va putem oferi servicii excelente de mutari internationale la preturi competitive. Oricat de multe resurse presupune organizarea unui transport peste Ocean, suntem bucurosi sa ne ocupam in detaliu de planificare.

Stabilim o evaluare, determinam care sunt asteptarile pentru un transport international, va trimitem o oferta completa de mutare care sa cuprinda toate detaliile necesare, astfel incat sa stiti in permanenta care sunt pasii de urmat pentru ca totul sa corespunda planului stabilit. Ne ocupam de tot, de la impachetarea bunurilor pana la verificarea documentatiei si asigurarilor necesare.

Preturi mai mici

Daca pentru bunurile pe care doriti sa le expediati nu aveti nevoie de servicii de descarcare, ci doar demontare, impachetare si incarcare, va punem la dispozitie servicii de transport international de mobila in regim de grupaj. Putem sa efectuam noi transportul, daca avem deja marfuri pentru zona respectiva, sau un transportator partener care are marfuri de transportat inspre destinatia dumneavoastra.

Toti colaboratorii au asigurari de minimum 10.000 de euro si, prin procedurile noastre de lucru, sunt verificati inainte de fiecare comanda. Echipa noastra se ocupa de monitorizarea masinilor de transport, pentru a va putea raspunde in timp real unde se afla mobila sau bunurile dumneavoastra.

Impachetare pentru depozitare sau transport

Efectuam servicii de impachetare pentru clientii care se muta din tara si au nevoie sa depoziteze bunurile, pentru partenerii care se ocupa de expedieri pe cale maritima sau aeriana, pentru clientii persoane juridice care transporta mobila si echipamentele in alta tara pe cont propriu etc.

Stim cu exactitate ce presupune fiecare transport si care sunt conditiile in care bunurile sunt relocate. In functie de serviciile de transport solicitate, vom gasi cea mai buna solutie pentru impachetarea mobilei, echipamentelor electronice si a bunurilor dumneavoastra personale.

Dupa evaluare, va oferim toate informatiile necesare:

 • Volumul pe care il aveti de relocat
 • Materialele de protectie necesare
 • Tipul de transport recomandat si disponibilitati
 • Copie dupa asigurare
 • Draftul de contract impreuna cu toate documentele necesare transportului
 • Planul de desfasurare al lucrarii
Solicitati o evaluare gratuita

Numai cuvinte de laudă echipei Volsped. Am avut de transportat, pe lângă obișnuitele cutii, și un TV enorm LCD dintr-un orășel românesc la marginea Dunării până în Cergy, Franța. Prețul a fost de departe cel mai mic dintre toate ofertele care le-am primit de la alte firme. Ridicarea s-a efectuat punctual și eficient iar livrarea a fost dimineața de asemenea foarte eficientă. Șoferul a fost un munte de ajutor, ajutând cu descărcarea și transportul, un om foarte cumsecade și prietenos. Munți de mulțumiri și agentului Diana Mircea care m-a ținut la curent 100% cu toată evoluția transportului, plus avertismentul de o oră, care a fost în weekend (în afara orelor de muncă). Sunt foarte mulțumit și recomand echipa Volsped cu caldură!

Cezar V., Cergy, Franța

Cu o experienta considerabila in servicii de transport mobila si mutari internationale, Volsped va ofera solutii adaptate nevoilor si bugetului dumneavoastra.
Relocarea in cadrul legal al fiecarui stat tranzitat este esentiala in bunul mers al operatiunii.