Mutari internationale

Cu o experienta de aproape un deceniu in mutari internationale, nicio localitate nu este inaccesibila pentru livrarea bunurilor dumneavoastra.

Stim cat de stresanta este mutarea unei locuinte sau relocarea unui sediu, cu atat mai mult intelegem tot ce implica o mutare internationala. Pe cat de frumoase sunt schimbarile si noile inceputuri, pe atat de greu vi se poate parea sa organizati o mutare intr-un alt capat al lumii. Aveti suficiente lucruri de rezolvat inainte sa plecati si putin timp pe care sa il petreceti alaturi de familie si de prieteni. Ne face placere sa contribuim la experientele placute din viata clientilor nostri si dispunem de toate resursele necesare pentru a organiza un transport international la preturi competitive. Fiecare mutare are particularitatile ei, asa ca ne vom interesa de la inceput care sunt nevoile dumneavoastra pentru a gasi cea mai optima varianta de transport. Pentru mutarile in Uniunea Europeana dispunem de trei variante de transport cu servicii si costuri diferite pentru a fi siguri ca oferim cele mai potrivite solutii clientilor nostri. De-a lungul activitatii noastre am efectuat cu succes mutari internationale, catre SUA, Canada, precum si tari din Asia sau din Africa, prin urmare avem experienta si resursele necesare efectuarii unui transport international rutier, aerian sau maritim.

Planificarea unei mutari internationale se face in urma unei evaluari

Sunt foarte multi factori care influenteaza pretul si durata de livrare atunci cand va mutati pe alt continent. De exemplu, transportul aerian este mai scump decat cel naval, dar mult mai rapid etc.

Va stam la dispozitie cand aveti nevoie de:

 • Relocarea locuintei intr-un alt stat membru al Uniunii Europene cu servicii complete de manipulare
 • Relocarea unei sucursale a firmei in alta tara membra a Uniunii Europene cu servicii complete de manipulare
 • Relocarea bunurilor in SUA, Canada, sau pe alt continent cu servicii de comisionare vamala
 • Expedierea bunurilor in alta tara in regim de grupaj atunci cand nu aveti nevoie de servicii de descarcare
 • Impachetarea eficienta si profesionista a bunurilor expediate pe cale maritima sau aeriana

Ce servicii de mutari va oferim

 • Consultanta si suport pe intregul proces al mutarii
 • Oferta personalizata in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra
 • Impachetare corespunzatoare oricarui tip de transport
 • Asigurare pentru bunurile dumneavoastra de minim 50.000 de euro
 • Manager de transport licentiat ARR care gaseste cele mai optime solutii

Mutari internationale in Uniunea Europeana

Va stam la dispozitie oricand doriti sa va mutati locuinta intr-un alt stat din Uniunea Europeana si aveti nevoie de servicii de manipulare atat la incarcare, cat si la descarcare. Venim la dumneavoastra gratuit pentru o evaluare deoarece este foarte important, in organizarea unui astfel de transport, sa stim exact care este volumul de relocat, cand trebuie efectuat transportul de mobila, iar cand va trimitem oferta completa de mutare sa fim siguri ca am gasit solutia perfecta pentru dumneavoastra. Ne ocupam de intregul proces si va prezentam mereu pasii pe care ii urmam. Efectuam impreuna planul de mutare in functie de programul si nevoile dumneavoastra, ulterior totul ramanand in sarcina noastra.

Mutari internationale pentru firma dumneavoastra

Nu de putine ori am efectuat transporturi internationale pentru companii care fie si-au inchis o sucursala din alta tara si au relocat aici toate birourile, fie au deschis o sucursala si au transportat de aici o parte din birouri sau lucrurile personale ale angajatilor. La fel ca in cazul relocarilor internationale de locuinte, evaluarea este esentiala pentru a evita toate neplacerile care pot aparea. Am avut firme pe care le-am mutat din Austria, Germania, Ungaria, Polonia, Cehia in Romania si cu care am efectuat evaluari prin Skype, pentru ca este extrem de important ca cineva cu experienta sa calculeze volumul bunurilor, sa determine complexitatea pentru montaj, materialele necesare unei impachetari corespunzatoare etc.

Avem experienta necesara

Avem experienta si cunostintele necesare pentru a transporta bunurile tale oriunde in lume. Cautam mereu solutiile cele mai bune pentru a ne asigura ca va putem oferi servicii excelente la preturi competitive. Oricat de multe resurse presupune organizarea unui transport peste ocean suntem bucurosi sa ne ocupam in detaliu de planificare. Stabilim o evaluare, determinam care sunt asteptarile dumneavoastra pentru un transport international, va trimitem o oferta completa de mutare care sa cuprinda toate serviciile necesare, astfel incat sa stiti in permanenta care sunt pasii de urmat pentru ca totul sa corespunda planului stabilit. Ne ocupam de la impachetarea bunurilor, pana la verificarea documentatiei si asigurarilor necesare.

Preturi mai mici

Daca pentru bunurile pe care doriti sa le expediati nu aveti nevoie de servicii de descarcare, ci doar demontare, impachetarea si incarcare, va punem la despozitie servicii de transport international in regim de grupaj. Putem sa efectuam noi transportul daca avem deja marfuri pentru zona respectiva, sau unul dintre colaboratorii nostri care are marfuri de transportat inspre noua dumneavoastra locatie. Toti colaboratorii au asigurari CMR de minim 50.000 de euro si sunt verificati inainte de fiecare cursa, pentru a ne asigura ca nu incredintam bunurile dumneavoastra unei firme cu incidente de transport. Personalul nostru se ocupa de monitorizarea masinilor transportatoare pentru a va putea spune in timp real unde se afla bunurile dumneavoastra.

Impachetare pentru depozitare sau transport

Au fost multe situatii in care ne-au fost solicitate serviciile de impachetare de catre clientii care au plecat in alta tara si au dorit sa isi depoziteze bunurile, de catre colaboratorii nostri care se ocupa de expedieri pe cale maritima sau aeriana, de catre clientii persoane juridice care isi efectuau transportul mobilierului si echipamentelor IT intr-o alta tara in cont propriu si cu autoutilitarele detinute etc. Stim cu exactitate ce presupune fiecare transport si care sunt conditiile in care bunurile sunt relocate, astfel incat o masuta de lemn poate fi impachetata in 3 moduri diferite, in functie de calea pe care este transportata. In functie de serviciile solicitate vom gasi cea mai buna solutie pentru impachetarea bunurilor dumneavoastra.

Dupa evaluare va oferim toate informatiile necesare

 • Volumul pe care il aveti de relocat
 • Materialele de protectie necesare
 • Tipul de masina pentru transport
 • Copie dupa asigurare
 • Draftul de contract impreuna cu toate documentele necesare transportului
 • Planul de desfasurare al lucrarii

Cum am inceput...

Prima cerere pentru un transport international pe cale maritima a venit in 2008 de la o clienta care se muta in Los Angeles si dorea o firma care sa se ocupe de orice implica transportul bunurilor personale pana in locuinta din Los Angeles. Intrebarea fireasca a clientei a fost: "Efectuati astfel de transporturi?", iar raspunsul nostru sincer a fost: "Nu am mai efectuat pana acum, dar nu avem niciun dubiu ca nu ne vom descurca". Si de aici a inceput documentarea, pregatirea oamenilor, stabilirea contactelor pentru mutari internationale, etc. Dupa evaluarea la locuinta clientei, masurarea tuturor obiectelor si calcularea unui volum exact (erau bunuri care necesitau demontare), am hotarat de comun acord ca cel mai optim este sa le transportam maritim. Dupa stabilirea costurilor, echipa noastra s-a ocupat de demontare, impachetarea corespunzatoare a bunurilor pentru un transport lung in conditii de umezeala, etichetarea fiecarui colet in parte si intocmirea unei liste cu numarul si dimensiunile coletelor. Dupa aceasta operatiune de pregatire si intocmirea documentelor vamale, bunurile au plecat cu un camion pana in Belgia, ulterior cu vaporul pana in Los Angeles, unde din nou s-au intocmit documentele vamale si de unde firma de mutari contractata acolo le-a preluat pana in locuinta clientei.
Cu o experienta de peste 10 ani in oferirea serviciilor de mutari internationale, Volsped iti ofera solutii de transport bunuri personale care sa corespunda cu nevoile tale.

Pana in momentul de fata, am efectuat cu succes relocari catre diverse tari din Uniunea Europeana, Asia sau Africa, asadar ai certitudinea ca avem resursele si echipamentele necesare pentru mutari internationale efectuate la cele mai inalte standarde de profesionalism.
Vrei sa iti muti resedinta in alt stat al Uniunii Europene sau te incanta ideea de a-ti reloca firma pe alt continent? Apeleaza la serviciul nostru de mutari internationale si transforma-ti noua casa in "acasa" extrem de simplu, fara stresul organizarii procesului de mutare!

Cu o experienta vasta in prestarea serviciilor de mutari internationale si locale, Volsped reprezinta cea mai buna alegere daca ai nevoie de experti in industrie! Echipa noastra de specialisti iti ofera suport in orice proiect de mutari internationale si iti ofera o gama larga de avantaje incluse in oferta scrisa.

Serviciul de mutari internationale include si diverse modalitati de transport mobila, respectiv pe cale maritima, aeriana sau terestra, in functie de nevoile tale. Mai mult, orice proiect de mutari internationale dipune de acces gratuit la monitorizare GPS, asadar poti afla in doar cateva secunde unde se afla bunurile tale pe traseu.

Apeleaza 0740 029 300 si cere-ne o oferta chiar astazi daca iti doresti mutari internationale realizate la cele mai inalte standarde de siguranta si profesionalism!

Ai nevoie doar de serviciul de transport mobila? Contacteaza unul din reprezentantii nostri si solicita gratuit o oferta care raspunde necesitatilor tale!