fbpx

Relocari fara probleme cu serviciul de mutari locuinte

mutari internationale
Pentru mutari internationale simple si rapide, apeleaza la specialistii Volsped!
iunie 13, 2017
Transport mobila cu sistem de tracking- siguranta bunurilor tale
iunie 21, 2017

Relocari fara probleme cu serviciul de mutari locuinte

Volsped iti ofera cele mai profesionale servicii de mutari locuinte, cu o experienta de peste 10 ani, fara niciun incident.

Fiind un domeniu care necesita atentie, o buna organizare si autoutilitare speciale, compania noastra iti pune la dispozitie tot ce este necesar pentru o relocare usoara.

Chiar daca mutarile pot fi un pas dificil in viata unei familii, cu serviciul de mutari locuinte, iti poti aranja lucrurile cu tot cu mobila, in noul spatiu.

Fara sa existe pierderi sau ratacirea anumitor componente si bunuri pe drum si fara complicatiile ce pot aparea pe tot procesul mutarii, Volsped se asigura sa ai parte de echipamente profesionale de ambalare si de stocare a bunurilor.

mutari locuinta

Pentru mobilierul masiv se poate interveni cu o echipa ce dezasambleaza pe loc piesele grele si le ambaleaza cu cea mai mare grija.

Fiecare corp de mobilier este impachetat cu folii speciale si dus in camioane curate si moderne pentru a nu leza forma sau structura mobilei. Foliile sunt concepute sa reziste la umezeala, zgarieturi sau trafic intens, iar corpurile de mobilier se pot aseza la cererea clientului, in functie de fragilitatea acestora.

La serviciul de mutari locuinte, accesoriile utile dintr-o casa, dar si obiectele de decor si arta pot beneficia de o asigurare ca totul va ajunge intact.

Clientii au parte de promptitudine si profesionalism inca de la prima intalnire cu echipa noastra. Punctualitatea este un alt avantaj. Daca echipa intarzie la mutare, clientii primesc o reducere de 50 de lei la pachetul ales. Devizul bine structurat este predat la fix, pentru a sti exact care sunt costurile si ce implica relocarile in alt oras.

De aceea, Volsped te intampina cu oferte adaptabile pe bugetul fiecaruia.

mutari locuinta national

Un alt beneficiu major al relocarilor pe teritoriul tarii este dat de monitorizarea GPS a masinilor in timpul transportului. Astfel, beneficiarii stiu in timp real unde se afla marfurile si pot comunica cu asistentii pregatiti in mutari nationale.

Pentru relocarile in afara, poti beneficia de serviciul de mutari internationale, pe diverse continente, cu 3 tipuri de transport oferite: maritim, aerian sau rutier.

Clientii au parte de asistenta specializata in timpul transportului si inainte de a intocmi devizul, pentru rezultate cat mai bune, 100% realizabile fara probleme.

Sigur si eficient, serviciul de mutari locuinte de la Volsped te va face sa te simti la tine acasa, oriunde ai alege sa locuiesti.