fbpx

Scapa de grija mutarilor cu serviciul de transport mobila!

Simte-te ca acasa oriunde in lume cu serviciile de mutari internationale
aprilie 14, 2017
transport mobila - companie mutari internationale si locale
De ce sa alegi serviciul nostru de transport mobila?
mai 17, 2017

Scapa de grija mutarilor cu serviciul de transport mobila!

Happy couple with boxes moving into new home apartment

Relocarea intr-un alt spatiu poate fi foarte anevoioasa, mai ales cand este vorba de o mutare completa cu toate piesele de mobilier. Pentru a facilita mutarile pe teritoriul Romaniei si nu numai, Volsped iti vine in ajutor cu serviciul de transport mobila.

Indiferent de distanta dintre cele doua adrese sau de greutatea marfurilor, pentru fiecare client exista o solutie eficienta si rapida de a transporta toate accesoriile dorite. De la canapele, dulapuri, birouri, paturi si altele, echipa Volsped are grija ca totul sa ajung intact, in cele mai bune conditii de transport.

Cu o gama extinsa de camioane, autoutilitare si echipamente de ambalare speciale, mobila ta este 100% pe maini sigure. Experienta de 10 ani in domeniu s-a conturat tot mai bine si in servicii de mutari internationale, dar si in cel de transport mobila local sau national, fie ca e vorba de birouri sau spatii personale.

In timpul mutarilor pot aparea mai multe probleme: de la aproximarea noului spatiului pana la evaluarea efectiva a cladirii in care se face relocarea. Tocmai pentru a preintampina aceste aspecte, echipa Volsped se ocupa cu organizarea amanuntita, indiferent de zona in care are loc mutarea.transport mobila

Ce avantaje poti avea cu serviciul de transport mobila?

  • Ai parte de monitorizare GPS gratis pe toata perioada mutarii si de asistenta in personalizata de membrii companiei. In acest fel vei fi mereu la curent cu adresa marfurilor si starea procesului de relocare.
  • Marfurile sunt depozitate corespunzator si ambalate cu folii speciale, ce le protejeaza de factorii daunatori cum ar fi: umezeala, praful, mizeria sau zgarieturile. De asemenea, daca e vorba de mobilier mare care trebuie dezasamblat si asamblat iar, echipa noastra vine cu echipamente profesionale Makita pentru acest gen de operatiuni.
  • Clientii beneficiaza de garantii si asigurari pentru marfurile trimise catre relocare, in valoare de pana la 1 milion de euro. Asigurarea de 10.000 de euro se poate obtine gratis in cadrul companiei noastre.
  • Prin serviciul de transport mobila clientii au parte si de asistenta specializata din partea unui manager licentiat APR, care organizeaza toate cele necesare pentru o mutare lipsita de griji.
  • Marfurile fragile sunt preluate cu o atentie sporita si transportate in cele mai bune conditii, intr-un mediu curat si bine intretinut.
  • In cazul mutarilor internationale, Volsped se ocupa de actele vamale, garantii si devize care contribuie la facilitarea relocarilor, fara efortul clientului.

Sigur si eficient, cu serviciul de transport mobila de la Volsped vei avea parte de mutari usoare, fara probleme si drumuri dificile. Apeleaza la specialistii tai in mutari si bucura-te de noul tau loc!