fbpx

Firma de servicii mutari locuinte si firme/corporate

Pe langa transportul de marfa, firma noastra va pune la dispozitie si servicii de mutari, destinate atat persoanelor fizice (schimbari de locuinta/transport mobila), cat si firmelor (mutari corporate/transport de echipamente, logistica etc.). Intelegem valoarea fiecarui bun pe care il transportam si reusim sa va oferim de fiecare data un pret de relocare avantajos, la cele mai inalte standarde de calitate. Indiferent ca aveti nevoie de un transport pentru mutarea locuintei sau a sediului afacerii dumneavoastra, sunati la 0740 029 300 si vom sosi in cel mai scurt timp!

Servicii de transport mutare - de acasa pana acasa

In cazul in care apelati la serviciile noastre de mutari mobila, aveti garantia ca vom transporta bunurile de la vechea casa la cea noua rapid si in siguranta. Inaintea incarcarii, acestea vor fi ambalate in materiale protectoare, care vor preveni zgarieturile, iar pe durata transportului ele vor fi asigurate pana la suma de 10.000 de euro, cu posibilitate de extindere. Mai mult decat atat, autovehiculul cu care realizam serviciile de mutare va putea fi monitorizat prin GPS pe tot traseul.

Cel mai competitiv pret de relocare pentru business-ul dvs.!

In cazul in care schimbati sediul afacerii dumneavoastra, puteti apela la Volsped pentru servicii de mutari birouri/mobilier, dulapuri/fisete, echipamente IT, seifuri, obiecte fragile si orice alte bunuri. Ne ocupam de impachetare/etichetare, dezasamblare/asamblare, manipulare, transport mutare, asigurare si pozitionare in noul sediu. Mai mult decat atat, pentru ca totul sa mearga usor, va oferim 5% reducere pentru platile efectuate inainte de incheierea comenzii, 10 cutii gratuite la fiecare 100 comandate si un termen de plata de pana la 15 zile dupa mutare. Volsped - eficienta, siguranta si asistenta pentru dumneavoastra!