fbpx

Simte-te ca acasa oriunde in lume cu serviciile de mutari internationale

Transport mobila – Sfaturi utile pentru o relocare mai usoara!
aprilie 6, 2017
Scapa de grija mutarilor cu serviciul de transport mobila!
mai 8, 2017

Simte-te ca acasa oriunde in lume cu serviciile de mutari internationale

Young family with a child at home

Compania Volsped, specializata in transportul marfurilor si al mobilei ofera si servicii complexe de mutari internationale. Relocarea poate crea de multe ori impedimente, de la transportarea mobilierului, pana la organizarea efectiva a lucrurilor personale.

Vigilenta si ofertele variate de transport fac din Volsped aliatul tau in orice mutare pe teritoriile din Europa, SUA, Africa si Asia. Cu o experinta in mutari internationale, compania noastra prevede orice problema de la spatiu si compartimentare, pana la siguranta bunurilor.

mutari internationale

In functie de bugetul fiecarui client, mutarile se pot personaliza 100% pentru rezultate incununate de succes.

Fie ca e vorba de mutari internationale in interes personal, cu locuinta, sau mutari cu biroul sau firma, Volsped ti-a pregatit cele mai eficiente solutii.

Beneficiezi astfel de:

  • Impachetarea profesionala a bunurilor, indiferent de tipul de marfa transportat
  • Trimiterea marfurilor in regim de grupaj pentru clientii care nu au si servicii de descarcare incluse in optiuni
  • Consultanta specializata in ceea ce priveste organizarea mobilierului si a bunurilor personale pe intreaga durata a mutarii
  • Garantia ca marfurile ajung in stare intacta si ca nu dispar sau se pierd pe parcursul procesului de relocare
  • Asigurari special concepute pentru bunuri in valoare de minim 50.000 euro
  • Gasirea celor mai practice si facile metode de organizare a spatiului si a mobilierului transportat, prin supervizarea unui manager de transport licentiat APR.

Cu resursele necesare, de la echipamente de transport specializate pentru marfuri mari, optiuni de transport prin avion, pe mare sau transport rutier, Volsped urmareste toate aspectele pentru satisfactia clientilor, indiferent de zona aleasa.

mutari internationale volsped

Simtul practic si pregatirea personalului sunt doi factori importanti in relocarea cu firma sau cu locuinta personala. Preturile avantajoase si ofertele personalizate contribuie la usurarea sarcinilor cand e vorba de mutari pe distante lungi sau de transportarea marfurilor grele.

Ca planul sa decurga perfect de la inceput pana la finalizare, echipa de specialisti Volsped realizeaza toti pasii pentru desfasurarea relocarii, de la acte, documente vamale si asiguri, pana la evaluari ale noului spatiu.

Astfel, mutarile devin facile pentru orice client, fara sa mai existe probleme cu locul de depozitare al marfurilor sau pierderea acestora pe drum.

Serviciile oferite de mutari internationale de la Volsped tind sa se ocupe de orice aspect, cu o atentie marita spre detalii. Depozitarile se fac in functie de bunurile transportate, ferite de umezeala sau socuri fizice pentru piesele fragile, toate marfurile fiind impachetate cu folii speciale de protectie.

Tot ce trebuie sa faci e sa chemi specialistii Volsped in mutari internationale si vei gasi un ajutor de nadejde in orice situatie!