fbpx
Mutari internationale fara griji, cu asistenta profesionala
mai 24, 2017
mutari internationale
Pentru mutari internationale simple si rapide, apeleaza la specialistii Volsped!
iunie 13, 2017

Te muti intr-o noua locuinta? Apeleaza la Volsped, companie specializata in transport mobila!

Transport mobila - Mutari internationale

Young couple sit together in their new home with cardboard boxes scattered about the floor.

Pentru majoritatea familiilor de pretutindeni, mutarea locuintei reprezinta o sarcina foarte obositoare. Cautarea si gasirea unei case care sa corespunda nevoilor personale este o sarcina ce necesita multa energie si dedicare, apoi trebuie conceput un plan bine organizat pentru relocarea propriu-zisa.

Toti acesti pasi se transforma o povara pentru familiile moderne, cu programul incarcat si cu diverse sarcini cotidiene ce trebuie indeplinite zilnic.

Esti intr-o situatie similara si nu stii cum sa iti imparti ziua astfel incat sa ai timp si energie pentru a duce la bun sfarsit planurile de relocare? Scapa de griji apeland la specialistii nostri, experti in mutari internationale si locale. Cu o experienta de peste un deceniu in industrie, aceasta companie se remarca prin grija acordata fiecarui client, dar si rezultatele impecabile obtinute in urma prestarii serviciului de transport mobila.

Indiferent de dimensiunea sau greutatea pieselor tale de mobilier, ai certitudinea ca bunurile tale vor ajunge in perfecta siguranta la destinatie. Iti oferim o gama larga de avantaje, incluse in serviciul de transport mobila, precum accesul gratuit la monitorizarea prin GPS si impachetarea corespunzatoare pentru fiecare obiect personal, evitandu-se astfel deteriorarea.

Mai mult, specialistii nostri iti pun la dispozitie asigurare inclusa gratuit in oferta, asadar ai un motiv in plus pentru care poti sta relaxat, stiind ca fiecare obiect inmanat soferilor profesionisti pentru expediere este in siguranta.

Chiar daca ai nevoie de transport mobilier pentru un pian, o biblioteca sau o canapea, tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi la numarul de telefon 0740 029 300 sau sa contactezi un reprezentant Volsped la adresa de email office@volsped.ro. In functie de incarcatura, expertii nostri avizati iti pun la dispozitie camioane si autoutilitare speciale ce dispun de capacitate optima. Acestea sunt functionale si curate, astfel incat mobilierul sa ajunga la destinatie in perfecta stare, fara a suferi nici cele mai mici modificari.

Avand in vedere aceste beneficii de care clientii companiei noastre beneficiaza la alegerea serviciului de transport mobila, in mod cert noi suntem specialistii de care ai nevoie in relocarea locuintei tale! Stam la dispozitia ta chiar si in cazul unei mutari internationale, oferindu-ti suportul de care ai nevoie in dezasamblarea, ambalarea si deplasarea obiectelor de mobilier dintr-o tara in alta.

Related image

Solicita o oferta de pret chiar astazi, apeland la unul dintre reprezentantii nostri in mutari, locale sau peste hotare! Pe langa serviciul de transport mobila, ne poti solicita si pentru mutari firme sau transport marfa, in functie de necesitatile tale.

Alatura-te sutelor de clienti care apeleaza constant la Volsped pentru transport mobila sau alt serviciu mutari, sunand la numarul de telefon 0740 029 300!