fbpx

Transport marfă ADR

Investim în permanență în siguranța transporturilor pentru clienți. Șoferii noștri dețin atestatele profesionale necesare, iar consilierii de siguranță Volsped vă stau la dispoziție pentru solicitări. Puteți opta pentru camioane între 7,2 și 40 de tone atât intern cât și internațional.

Conform legilor și reglementărilor în vigoare, anumite mărfuri/bunuri sunt considerate a avea un anumit grad de pericol, de aceea Volsped vă propune soluții adecvate de transport ADR în condiții de siguranță.

Acordul European ADR a stabilit 13 clase de substanțe periculoase din punct de vedere al transportului. Când spunem marfă periculoasă ne referim la substanțele și obiectele care prin natura lor fizico-chimică ar putea aduce daune persoanelor și/sau daune mediului înconjurător.

Enumerăm câteva dintre aceste substanțe: substanțe și obiecte explozive, gaze, lichide inflamabile, substanțe solide inflamabile, substanțe care se aprind spontan, peroxizi organici, substanțe toxice, substanțe infecțioase, substanțe corosive.

Conform normelor Acordului European, privind transportul de mărfuri periculoase, un autovehicul care realizează transport de marfă periculoasă trebuie să fie dotat în mod obligatoriu cu echipamente de protecție.

Volsped, prin partenerii săi acreditați, vă pune la dispoziție autovehicule care îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a efectua transporturile de marfă ADR, dotate în conformitate cu standardele legale.

Autovehiculele au semne distincte de identificare - plăci reflectorizante de culoare portocalie specifice transportului de mărfuri periculoase.

Conducătorul auto are asupra lui trusa ADR care conține: vestă reflectorizantă - fluorescentă, ochelari, mănuși, sort, cizme de protecție, mască de gaze, filtru de protecție, cască de protecție, lanternă portabilă. De asemenea, pentru protecție, autovehiculele sunt dotate cu stingătoare de incendiu și tringhiuri de avarie.

Aveți garanția că toate transporturile noastre se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă şi profesionalism.