fbpx

Transport ADR - rapid si in deplina siguranta

Investim in permanenta in siguranta transporturilor ADR pentru clienti. Soferii nostri detin atestatele profesionale necesare, iar consilierii de siguranta Volsped va stau la dispozitie pentru solicitari. Puteti opta pentru camioane intre 7,2 si 40 de tone, atat intern cat si international.

Conform legilor si reglementarilor in vigoare, anumite marfuri/bunuri sunt considerate a avea un anumit grad de pericol, de aceea Volsped va propune solutii adecvate de transport ADR in conditii de siguranta.

Acordul European ADR a stabilit 13 clase de substante periculoase din punctul de vedere al transportului. Cand spunem marfa periculoasa, ne referim la substantele si obiectele care, prin natura lor fizico-chimica, ar putea aduce daune persoanelor si/sau mediului inconjurator.

Enumeram cateva dintre aceste substante: substante si obiecte explozive, gaze, lichide inflamabile, substante solide inflamabile, substante care se aprind spontan, peroxizi organici, substante toxice, infectioase, corozive.

Cum se realizeaza transportul de marfuri periculoase ADR?

Conform normelor Acordului European privind transportul de marfuri periculoase (ADR), un autovehicul care realizeaza transport de marfa periculoasa trebuie sa fie dotat in mod obligatoriu cu echipamente de protectie.

Volsped, prin partenerii sai acreditati, va pune la dispozitie autovehicule care indeplinesc toate conditiile necesare pentru a efectua un transport de marfuri ADR, dotate in conformitate cu standardele legale.

Autovehiculele au semne distincte de identificare - placi reflectorizante de culoare portocalie specifice transportului de marfuri periculoase.

Conducatorul auto are asupra lui trusa ADR care contine: vesta reflectorizanta - fluorescenta, ochelari, manusi, sort, cizme de protectie, masca de gaze, filtru de protectie, casca de protectie, lanterna portabila. De asemenea, pentru protectie, autovehiculele sunt dotate cu stingatoare de incendiu si tringhiuri de avarie.

Aveti garantia ca toate transporturile noastre se desfasoara in conditii de maxima siguranta si profesionalism.