fbpx

Transport aerian de marfa - rapid, oriunde in lume!

Volsped va ofera servicii de transport aerian de marfa international, catre cele mai importante aeroporturi din lume. In procesul de transport door-to-door (direct la usa clientului), avem solutiile necesare pentru a livra marfa pana la adresa exacta.

Atunci cand aveti nevoie de o solutie de transport care sa va ofere rapiditate, eficienta si fiabilitate, transportul aerian este raspunsul pe care il cautati. Serviciile noastre de transport aerian reprezinta solutii complete pentru livrarea, in conditii optime, a marfurilor. Astfel, aveti garantia ca aceasta va sosi la destinatie prompt si in deplina siguranta.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege dintre mai multe companii aeriene, cu legaturi excelente de transport. In functie de cerintele fiecarui client, Volsped va pune la dispozitie o varietate de tipuri de servicii la alegere. Detinem solutii de transport eficiente, fie ca aveti nevoie de livrare rapida, fie ca aveti cantitati mari de marfa care trebuie transportata rapid, international.

Indiferent de nevoile si cerintele dumneavoastra, gasim solutii astfel incat sa va incadrati atat in timp, cat si in bugetul de care dispuneti, oferindu-va flexibilitate si eficienta.


Destinatiile serviciului Volsped de transport aerian

Sloganul nostru este "A partner for a long journey", pentru ca suntem un partener de cursa lunga, atat la propriu, cat si la figurat. De-a lungul activitatii noastre, incepute in anul 2007, am transportat peste 700.000 de tone de marfa pe o distanta totala de 60.340.000 de kilometri, catre 31.680 de destinatii din intreaga lume. Circa 70% dintre clientii nostri ne apeleaza din nou, in mai putin de 3 ani de la prima interactiune, iar gradul de satisfactie a acestora, cu privire la serviciile noastre de transport aerian si nu numai, atinge 98,8%!

In ceea ce priveste transportul aerian, portofoliul nostru cuprinde destinatii precum Barcelona, Berlin, Lisabona, Oslo, Paris, Roma, Varsovia, Chicago, Los Angeles, New York, Panama, Cairo, Cape Town, Dubai, Shanghai, Tel Aviv, Sydney si multe altele. De fapt, acoperim intregul mapamond, intrucat respectam toate oportunitatile de business pe care le puteti gasi in orice colt al lumii.

Suport 24/7

Tot ce trebuie sa faceti daca doriti sa beneficiati de serviciile noastre de transport aerian este sa ne sunati la 0740 029 300, sa ne dati un mail la contact@volsped.ro sau sa completati cererea de oferta online (cu date precum numele si prenumele, compania/persoana fizica, numarul de telefon, adresa de e-mail, zona de incarcare/cod postal, zona de descarcare/cod postal, descrierea marfii si informatii utile).