fbpx

Transport aerian de marfa - rapid, oriunde in lume!

Volsped va ofera servicii de transport aerian de marfa international, catre cele mai importante aeroporturi din lume. In procesul de transport door-to-door (direct la usa clientului), avem solutiile necesare pentru a livra marfa pana la adresa exacta.

Cand distanta foarte lunga trebuie parcursa rapid, Volsped va ajuta sa gasiti echilibrul perfect intre costuri si viteza, cu ajutorul serviciilor de transport aerian.

Cu ajutorul celor mai bune sisteme, expertii nostri in domeniul transportului aerian au in permanenta grija ca marfurile dumneavoastra sa zboare in siguranta, in mod economic si la timp, in orice locatie de pe Glob. Efectuam transporturi aeriene catre si dinspre toate aeroporturile principale din intreaga lume.

Ne asiguram ca orice solicitare de transport aerian din partea dumneavoastra primeste o solutie rapida, potrivita, flexibila, sigura si, cel mai important, de incredere. Sistemul de monitorizare permanenta a partenerilor nostrii, liniile aeriene, ne ajuta sa garantam o siguranta sporita a marfurilor dumneavoastra pe timpul tranzitului.

La Volsped, veti gasi solutii flexibile si complete, indiferent daca transportati marfa generala, automobile, produse farmaceutice, echipamente (auto, aeronautice, medicale si tehnico-sanitare, de securitate) sau bunuri personale. De asemenea, va oferim si servicii specializate de transport aerian pentru echipament militar, bunuri periculoase si produse perisabile.

Expertii nostri vor fi bucurosi sa va sfatuiasca cu privire la conditiile-cadru, precum taxele vamale specifice fiecarei tari, asigurarile de marfa pe parcusul transportului aerian, intocmirea documentelor importante, certificatele de circulatie a marfurilor si certificatele de origine.

In ceea ce priveste transportul aerian, portofoliul nostru cuprinde destinatii din SUA, Canada, America Centrala si de Sud, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat, Asia, Marea Mediterana si Europa, Australia si Africa.

Ne bazam cu incredere pe partenerii nostri internationali si acoperim intregul mapamond, intrucat respectam toate oportunitatile de business pe care le puteti gasi in orice colt al lumii.

Sloganul nostru este "A partner for a long journey", pentru ca suntem un partener de cursa lunga, atat la propriu, cat si la figurat. Circa 70% dintre clientii nostri ne apeleaza din nou, in mai putin de 3 ani de la prima interactiune, iar gradul de satisfactie al acestora, cu privire la serviciile noastre de transport aerian si nu numai, atinge 98,8%.


Avem colegi certificati cu diplome IATA Cargo (Asociatia Internationala de Transport Aerian) care:

 • pregatesc transporturile dumneavoastra si documentele necesare pentru linia aeriana;
 • aranjeaza colectarea marfii de la expeditor (shipper) si livrarea acesteia la aeroport;
 • completeaza AWB-ul (air waybill);
 • se asigura ca facturile si documentele comerciale intalnesc toate cerintele atat pentru transportul aerian propriu-zis, cat si pentru autoritatile vamale;
 • verifica exportul la origine si licentele de import (la destinatie);
 • se asigura ca certificatele impachetarii si declaratia expeditorului sau certificatul in cazul bunurilor periculoase/animalelor vii sunt in concordanta cu cerintele guvernului in tara in care marfa trebuie sa ajunga;
 • se ocupa de asigurarea cargo pentru marfa dumneavoastra;
 • rezerva spatiul in aeronava;
 • urmaresc miscarile consignment-ului;
 • colaboreza cu agentul final la destinatie pentru formalitatile vamale si livrarea la destinatia finala.

Colegii nostri va vor ajuta sa intelegeti termenii INCOTERMS valabili pentru transportul aerian al dumneavoastra - termenii de tranzactionare sunt elemente cheie ale contractelor internationale de vanzare, care reprezinta de fapt un set de 11 reguli ce definesc responsabilitatea in cadrul tranzactiilor internationale. Cunoasterea acestor termini poate reduce substantial riscul costurilor potentiale datorate neintelegerilor.

Cei mai uzuali termeni sunt:

 • EXW – Ex-Works
  Proprietatea si riscul sunt transferate cumparatorului, inclusiv plata costurilor de transport si asigurarile de transport, chiar de la usa vanzatorului.
 • DAP – Livrare la locul stabilit
  Vanzatorul acopera toate costurile si riscurile de transportare a bunurilor catre o adresa stabilita/terminalul stabilit.
 • DDP – Taxe vamale de livrare achitate
  Vanzatorul este responsabil de aproape toate cheltuielile si riscurile pe parcursul transportului, inclusiv ale taxelor vamale, ale altor taxe si speze oficiale care se platesc la import.