fbpx

Transport autoturisme / vehicule

Dispunem de aparatură modernă de monitorizare, astfel echipa Volsped vă poate oferi informații exacte despre poziția mașinilor la orice oră.

Transportăm național și internațional autovehicule noi, rulate sau avariate, pe orice rută din Europa. Fie că este vorba de export sau de import, avem soluții logistice pentru a transporta pe cale rutieră până la 200 de autoturisme pe săptămână în Uniunea Europeană. Oferim servicii de transport autoturisme și pe cale maritimă, atunci când doriți să livrați mașina pe un alt continent.

Deși cele mai frecvente țări de tranzit pentru aceste tipuri de transporturi sunt Germania, Marea Britanie sau Franța, efectuăm în mod regulat și importuri sau exporturi către/dinspre Suedia și Danemarca. De asemenea, la cerere livrăm mărfuri mici ca ambarcațiuni, motociclete, ATV-uri sau vehicule mari cum sunt capetele tractoare sau utilajele agricole de diverse dimensiuni.

Ce beneficii oferim?

  • Promptitudinea ofertei, rapiditatea găsirii solutiei, siguranța transportului
  • Livrarea autovehiculelor la adresa clientului
  • Încărcarea și descărcarea autovehiculelor este efectuată de către personal calificat
  • Asigurăm monitorizarea și informații în timp real pe tot parcursul transportului când operațiunea este efectuată cu vehicule din parcul auto propriu
  • Reduceri pentru clienții fideli
  • Transportul autovehiculelor este asigurat cu până la 200.000 de euro
  • Ridicarea și predarea autovehiculelor se face pe baza documentației complete

Pentru orice informații legate de serviciile de transport auto pe platformă, precum și pentru a efectua o rezervare sau o comandă de transport, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail.
Tel: +4 0740 029 300
E-mail: contact@volsped.ro