fbpx

Transport de cereale și semințe oleaginoase

Efectuăm transporturi naționale și internaționale de cereale și semințe oleaginoase în condiții de deplină legalitate, respectând normele de igienă și siguranță alimentară.

Asigurăm transportul cerealelor și semințelor indiferent de cantități, pentru toate zonele agricole din țară în cel mai scurt timp, iar serviciile noastre de transport sunt recunoscute pentru eficiență și promptitudine.

Firma noastră colaborează cu parteneri cărăuși cu experiență în transporturile de cereale, care îndeplinesc toate condițiile impuse de legislația in domeniu. Transporturile rutiere sunt efectuate sub acoperirea asigurării CMR detinute de către cărăuși, cât și a asigurării de răspundere civilă pe care o avem. Prin partenerii noștri, dispunem de un parc auto performant dotat cu mijloace de transport moderne și eficiente, specializate în transportul diverselor tipuri de cereale și plante tehnice, precum și a materiilor prime necesare înființării culturilor.

De asemenea, personalul care asigură serviciile de transport este calificat și are experiența necesară pentru a garanta efectuarea acestor servicii în cele mai bune condiții.
De asemenea, prin partenerii noștri, asigurăm transportul de cereale atât feroviar, cât și fluvial și maritim.

Suntem pregătiți să acoperim cerințele de transport cereale și semințe oleaginoase pe parcursul întregului an, atât în perioadele de vârf, în timpul campaniilor de recoltare, cât și in afara acestora.
Onorăm cerințele clienților cu promptitudine și le oferim cea mai bună variantă de transport.

Punând accent pe calitatea și promptitudinea serviciilor, Volsped s-a extins permanent în decursul ultimilor ani. Acum suntem în măsură să garantăm transportul cerealelor oriunde pe teritoriul țării în cel mai scurt timp, precum și peste hotare.

Pentru informații privind transportul cerealelor vă rugăm să accesați pagina noastră de contact și să ne sunați sau să ne trimiteți un mesaj. În funcție de natura solicitării, veți primi o ofertă cu tarifele și condițiile de transport și livrare.