Transport frigorific

Daca marfa pe care o aveti de transportat se incadreaza in categoria marfurilor perisabile, va punem la dispozitie servicii de transporturi frigorifice cu temperaturi intre -20 si +25 de grade pentru a asigura un mediu optim marfii dumneavoastra.

Transportul frigorific se imparte in doua categorii:

  • Transport frigorific cu congelare cand aveti de transportat marfa congelata la temperaturi de -15/-20 de grade, precum peste sau carne congelata.
  • Transport frigorific cu refrigerare cand aveti de transportat marfa care necesita numai racire si pastrarea unei anumite temperaturi pe toata durata transportului, precum fructe si legume, peste si carne proaspata, flori si plante decorative, carcase de animale, medicamente etc.
Transportul frigorific se efectueaza cu camioane frigorifice cu capacitati cuprinse intre 1,5 tone si 22 tone, dotate cu control de temperatura si asigurari CMR. Carcasele de animale pot fi cu usurinta transportate agatate cu carlige in containere specializate. Marfa perisabila de mici dimensiuni se poate transporta suprapusa fara riscuri de strivire cu containere Doppelstock. In situatia in care aveti de transportat marfa de doua tipuri cu temperaturi diferite de depozitare, in acelasi transport, exista posibilitatea sa inchiriati un container prevazut cu perete despartitor pentru a adapta temperatura in functie de mediul optim pentru fiecare marfa.