fbpx

Transport frigorific, inclusiv congelat, in conditii de maxima siguranta

La Volsped, efectuam transporturi frigorifice interne sau internationale, cu camioane Iveco S-Way si semiremorci noi, de la Schmitz Cargobull, astfel incat marfa dumneavoastra sa ajunga in cele mai bune conditii.

Daca marfa pe care o aveti de transportat se incadreaza in categoria perisabile, va punem la dispozitie vehicule in interiorul carora temperatura poate fi setata de la -20 de grade Celsius la +25 de grade Celsius, pentru a asigura un mediu optim.

Transporturile frigorifice se impart in doua categorii:

  • Cu congelare, atunci cand aveti de transportat marfa congelata, la temperaturi de -15 grade Celsius pana la -20 de grade Celsius (spre exemplu peste, carne congelata etc.);
  • Cu refrigerare, cand marfa necesita doar racire si pastrarea unei anumite temperaturi pe toata durata transportului (spre exemplu transport legume, fructe, peste si carne proaspata, flori si plante decorative, carcase de animale, medicamente etc.).

Transport legume si fructe - rapid catre destinatie!

Transportul frigorific se efectueaza cu camioane cu capacitati cuprinse intre 1,5 tone si 22 de tone, dotate cu control de temperatura si asigurari CMR. Carcasele de animale pot fi cu usurinta transportate agatate cu carlige, in containere specializate. Cat despre marfa perisabila de mici dimensiuni, spre exemplu fructe sau legume, aceasta se poate transporta suprapusa, fara riscuri de strivire, in containere Doppelstock.

In situatia in care aveti de transportat marfa de doua tipuri, cu temperaturi diferite de depozitare, in cadrul aceluiasi transport, exista posibilitatea sa inchiriati un container prevazut cu perete despartitor, pentru a adapta temperatura in functie de mediul optim pentru fiecare marfa.

Principalele rute pe care efectuam transport frigorific sunt cele catre/dinspre Europa de Vest (Marea Britanie, Belgia, Olanda si Germania), dar cu ajutorul retelei noastre de furnizori, oferim solutii rapide care acopera intreaga Uniune Europeana.

Cerere oferta pret