fbpx

Transport frigorific

La Volsped efectuăm transport frigorific internațional sau intern cu camioane Iveco S-Way și semiremorci noi, de la Schmitz Cargobull, astfel încât marfa dumneavoastră să ajungă în cele mai bune condiții.

Dacă marfa pe care o aveți de transportat se încadrează în categoria mărfurilor perisabile, vă punem la dispoziție servicii de transporturi frigorifice cu temperaturi între -20 si +25 de grade pentru a asigura un mediu optim mărfii dumneavoastră.

Transportul frigorific se împarte în două categorii:

  • Transport frigorific cu congelare când aveți de transportat marfă congelată la temperaturi de -15/-20 de grade, precum pește sau carne congelată.
  • Transport frigorific cu refrigerare când aveți de transportat marfă care necesită numai răcire și păstrarea unei anumite temperaturi pe toată durata transportului, precum fructe și legume, pește și carne proaspătă, flori și plante decorative, carcase de animale, medicamente etc.
Transportul frigorific se efectuează cu camioane frigorifice cu capacități cuprinse între 1,5 tone si 22 tone, dotate cu control de temperatură și asigurări CMR. Carcasele de animale pot fi cu ușurință transportate agățate cu cârlige in containere specializate. Marfa perisabilă de mici dimensiuni se poate transporta suprapusă fără riscuri de strivire cu containere Doppelstock. În situația în care aveți de transportat marfă de două tipuri cu temperaturi diferite de depozitare, în același transport, există posibilitatea să închiriați un container prevăzut cu perete despărțitor pentru a adapta temperatura în funcție de mediul optim pentru fiecare marfă.