fbpx

Servicii de transport marfa din sau catre Bucuresti

Volsped activeaza inca din anul 2007 ca firma de servicii de transport marfa in Bucuresti (local), national si international, acumuland experienta cu fiecare kilometru parcurs in beneficiul clientilor sai. Oferindu-le acestora incredere, promptitudine, seriozitate si profesionalism, am reusit sa le depasim toate asteptarile si sa ii facem sa apeleze din nou la serviciile noastre. Tocmai de aceea, 98,8% dintre ei se declara satisfacuti, iar 70% ne apeleaza din nou in cel mult 3 ani de la ultima interactiune.

Daca si dumneavoastra aveti nevoie de servicii de transport marfa in Bucuresti, indiferent de sectorul in care activati, trebuie sa stiti ca operam cu toate tipurile de incarcaturi, atat marfuri generale, cat si transporturi specializate: frigorifice, ADR (bunuri periculoase), autoturisme si alte autovehicule, transporturi agabaritice, transporturi de mobila, materiale textile, cereale si seminte oleaginoase si altele. De-a lungul timpului, am transportat 700.000 de tone de marfa si am parcurs peste 60 de milioane de kilometri.

Principalele rute de transport marfa intern (in tara) cu plecare sau sosire in Bucuresti sunt din/catre vestul Romaniei (Timisoara, Arad) pe culoarul Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu. Pe acest traseu avem disponibilitate zilnica cu camioane si camionete EURO 6, atat in regim complet (FTL) cat si in regim de grupaj (LTL).

Pentru servicii de transport international de marfa din orice sector din Bucuresti catre cele mai importante zone din Europa de Vest (Germania, Franta, Olanda, Belgia), Sud (Italia, Spania) sau Scandinavia (Suedia, Danemarca), asiguram livrarea cu camioane proprii, sau, daca este o cerere urgenta, departamentul nostru de expeditii va poate ajuta in cel mai scurt timp.

Care sunt beneficiile firmei noastre de transport marfa in Bucuresti?

  • Solutii de transport adaptate celor mai variate cerinte din partea clientilor nostri (transport frigorific, ADR, cu lift sau acces usor in orice sector din Bucuresti);
  • Promptitudine in ceea ce priveste solicitarile clientilor, gasind impreuna cu acestia cea mai buna varianta de transport din toate punctele de vedere (logistic, ruta, costuri etc.);
  • Volsped reprezinta o alternativa economica si performanta pe piata transportului de marfa in Bucuresti, national si international;
  • Optimizarea permanenta a costurilor, in functie de cerintele pietei, scopul fiind acela de a oferi servicii de calitate la costuri accesibile;
  • Parteneriate solide cu experti verificati pe diverse segmente de transport de marfa;
  • Monitorizare prin GPS pe tot parcursul transportului, pentru linistea si increderea dumneavoastra.

Cum realizam un transport de marfa in Bucuresti?

La Volsped, ne mandrim cu un parc auto complex, format din utilitare cu o capacitate intre 1,4 si 20 de metri cubi, camioane de 7,5 tone (cu sau fara echipare ADR pentru substante periculoase), capete tractoare Iveco S Line si semiremorci (mega, frigorifice, agabaritice). De asemenea, detinem inclusiv camioane dotate cu lift hidraulic de pana la o tona, atunci cand la locul de incarcare/descarcare nu este disponibil un stivuitor. Acestea ne ajuta sa realizam orice transport in siguranta, rapid si in mod organizat, reducand la zero atat riscurile, cat si grijile dumneavoastra. Mai mult decat atat, pe toata durata calatoriei, bunurile dumneavoastra vor fi acoperite de asigurare CMR sau asigurare Cargo.

Deveniti urmatorul nostru client

Pana acum, au avut incredere in serviciile Volsped de transport marfa Bucuresti, national si international, firme precum Peugeot, Creative Vision Broadcast, DB Schenker, H&M, OMV, Sanitas, Sephora, Starbag, Suzuki, Teatrul National Bucuresti, Agentia Nationala pentru Conservarea Energiei sau Bursa de Valori Bucuresti. Daca aveti nevoie de o oferta de pret pentru transport, ne puteti contacta astfel:

Cerere ofertă

Echipa noastra este pregatita sa va ofere raspunsuri prompte, fara obligatii contractuale, referitoare la transporturile de marfa.

Cerere ofertă