fbpx

Transport marfa Bulgaria - Romania, in cel mai scurt timp!

Efectuam transport de marfa Bulgaria - Romania sau viceversa, in cel mai scurt timp, cu experienta inca din anul 2007. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la 0740 029 300, sa ne dati un e-mail la contact@volsped.ro sau sa completati cererea de oferta online, in care sa mentionati urmatoarele date: numele si prenumele, compania (sau persoana fizica), datele de contact (numar de telefon, adresa de e-mail), zona de incarcare si zona de descarcare, dar si descrierea marfii si informatii utile (spre exemplu, dimensiuni si greutate, data de incarcare/descarcare, mod de ambalare, marfa periculoasa etc.).

In functie de aceste caracteristici, va vom furniza in cel mai scurt timp o oferta privind transportul de marfa Bulgaria - Romania, atat in ceea ce priveste pretul, cat si modalitatea de transport si alte detalii. La Volsped, pentru transportul rutier, singurul care se preteaza pentru distantele scurte intre Romania si Bulgaria, folosim utilitare (intre 1,4 si 20 de metri cubi), camioane de 7,2-7,5 tone (cu sau fara echipare ADR), capete tractoare Iveco S Line si semiremorci (mega, frigorifice, agabaritice).

Asiguram transport marfa din Bulgaria in Romania si/sau invers atat pentru marfuri generale, care nu necesita conditii speciale si nu sunt supuse unor reglementari legale distincte, cat si pentru marfuri specializate (ADR, autoturisme, agabaritice, mobila, textile, cereale etc.). Argumentele noastre sunt parcul auto complex, descris anterior, monitorizarea 24/7 pe traseu, prin GPS, asigurarea CMR, care protejeaza bunurile pe toata durata tranzitului, si accesibilitatea crescuta, inclusiv din punctul de vedere al pretului.