fbpx

Transport marfa Canada - monitorizare 24/7 pe traseu!

Decizia de a efectua un transport de marfa din Canada nu este deloc una usoara, avand in vedere distantele si costurile aferente. Cu atat mai dificila este hotararea de a va muta definitiv in aceasta tara si de a lasa (aproape) totul in urma. Insa, in momentul in care sunteti 100% sigur ca doriti sa faceti acest lucru, aveti nevoie de un partener de incredere care sa se ocupe de mutarea marfurilor si mobilei intre cele doua destinatii.

Volsped este raspunsul la toate intrebarile dumneavoastra, intrucat va punem la dispozitie servicii de transport marfa din Canada si spre Canada rapide, eficiente, sigure si la pretul corect. Experienta noastra indelungata ne permite sa va furnizam cele mai potrivite solutii, in functie de cerintele dumneavoastra, particularitatile transportului si bugetul de care dispuneti.

In mod logic, avand in vedere distanta foarte mare, va recomandam transportul de marfa catre Canada pe cale aeriana. Colaboram cu numeroase linii aeriene si va furnizam intotdeauna solutia potrivita, cu legaturile cele mai avantajoase. Daca durata transportului nu reprezinta o prioritate, in schimb doriti sa economisiti sume importante, puteti opta pentru varianta maritima. Ambalam toate bunurile dumneavoastra in mod ireprosabil, le asiguram si va oferim posibilitatea de a urmari transportul pe traseu, 24/7, prin GPS.

Tot ce trebuie sa faceti daca doriti sa beneficiati de serviciile noastre de transport marfa Canada este sa ne sunati la telefon 0740 029 300, sa ne trimiteti un e-mail la adresa contact@volsped.ro sau sa completati cererea de oferta disponibila pe site, in care sa mentionati datele dumneavoastra (nume, companie/persoana fizica, numar de telefon, e-mail) si ale transportului (descrierea marfii, informatii utile, zona de incarcare, zona de descarcare), iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp!