fbpx

Transport marfuri generale - simplu si rapid

Atunci cand vorbim despre transportul de marfuri generale, ne referim la o gama foarte variata de bunuri si produse care nu necesita conditii speciale si nu sunt supuse unor reglementari distincte. Pentru transportul marfurilor generale, formalitatile sunt mai simple, tocmai de aceea timpul de tranzit este semnificativ diminuat.

Acest tip de transport se realizeaza cu vehicule standard: camioane cu semiremorca, autocamioane, camioane cu remorca, camionete si microbuze. In cazul volumelor mai mari, se poate asigura un regim de camion complet sau un regim de grupaj. Pentru fiecare transport, avem elaborate proceduri clare, adaptate tipului specific de marfa, pentru a indeplini conditiile optime de siguranta si promptitudine.

Din 2007 si pana acum, Volsped a parcurs milioane de kilometri pentru clientii sai, catre nu mai putin de 31.680 de destinatii din Romania si din intreaga lume. Multe dintre marfurile care au fost incarcate de-a lungul timpului in vehiculele noastre reprezinta transporturi de marfuri generale, iar in 98,8% dintre cazuri clientii nostri au fost pe deplin satisfacuti de serviciile oferite. Tocmai de aceea, peste 70% dintre ei ne-au apelat din nou, in mai putin de 3 ani.

De altfel, realizam transportul de marfuri generale, atat national, cat si international, inca de la inceputurile firmei noastre, respectandu-ne intotdeauna promisiunile si fiind deschisi la gasirea celor mai bune solutii. Colaborand cu noi, iti oferim certitudinea unor solutii adaptate celor mai variate cerinte, dar si garantia ca optimizam in permanenta costurile, scopul fiind acela de a oferi cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.