fbpx

Transport international de marfa

Efectuam transporturi internationale de marfa si mutari internationale cu autoutilitare de 3,5 tone cu volum de 13 si 24 mc si camioane de pana la 22 de tone, si intermediem transporturi internationale de marfa cu dimensiuni si greutati mici, dar si de marfa cu tonaj foarte mare, in regim de grupaj, camion complet sau in regim expres.
Va asiguram de preturi competitive, suport gratuit, solutii optime si eficiente adaptate nevoilor dumneavoastra. Transportul marfii in regim de camion complet se poate efctua fie pe un singur sens, fie pe ambele sensuri (tur-retur), iar pretul se va calcula pe km parcurs. Transportul marfii in regim de grupaj este destinat clientilor care nu au suficienta marfa de transportat cat sa incarce un camion intreg. Astfel, costurile sunt mult mai mici decat in cazul transportului in regim de camion complet, insa pot aparea intarzieri cu livrarea marfii.

Transporturile internationale se efectueaza cu urmatoarele camioane

  • Dube cu sarcina utila de 1,5 tone si volum de 13 - 24 mc
  • Camioane cu sarcina utila de 3,5 tone si voum de 36 - 42 mc
  • Tir cu sarcina utila de 22 tone si volum de 90 mc
  • Cisterne
  • Basculante
Toti transportatorii cu care colaboram au asigurare CMR valabila pe care noi o verificam pentru ca marfa dumneavoastra sa fie pe deplin asigurata. Principalele destinatii unde va putem gasi solutii optime de transport si preturi competitive care sa reflecte calitatea serviciilor sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Regatul Unit.
Daca doresti relocarea locuintei tale intr-un alt stat al Uniunii Europene, apeleaza la Volsped, companie specializata in mutari internationale! Iti punem la dispozitie solutii de transport international rutier, aerian sau maritim, in functie de preferintele si necesitatile tale. De asemenea, pentru a gasi solutia perfecta pentru mutarea locuintei, realizam o evaluare gratuita ce garanteaza organizarea optima a transportului mobila si bunuri personale.

Contacteaza reprezentantii nostri si transforma procesul de relocare intr-o experienta placuta! Cu o experienta de peste 10 ani in oferirea serviciilor de mutari internationale, ai certitudinea ca noi suntem specialistii pe care ii cauti!

Apeleaza Volsped si pentru serviciul de mutari internationale daca iti doresti o relocare simpla si rapida, fara griji!