fbpx

Transport international de marfa

Volsped va pune la dispozitie numeroase solutii de transport de marfa international, pe cale rutiera, aeriana sau maritima (naval), dar si suport permanent din partea echipei, la numarul de telefon (+4) 0740 029 300.

Pentru a asigura profitabilitatea companiei dumneavoastra, aveti nevoie de cei mai buni furnizori, insa uneori acestia pot fi la mii de kilometri distanta. In conditiile date, procesul de transport international devine unul foarte complex, de la proceduri vamale si termene de livrare stricte la cautarea rutei optime pentru un timp cat mai scurt. Volsped va sta la dispozitie cu toate aceste aspecte, asigurand transportul eficient de marfuri generale, textile, mobila, autovehicule si produse/utilaje agricole.

Serviciile noastre de transport de marfa international acopera cu precadere urmatoarele regiuni: Uniunea Europeana (in special Germania, Olanda, Belgia, Bulgaria, Cehia, Austria, Ungaria, Suedia, Italia, Spania, Franta), Marea Britanie, SUA, Canada. Iata, in continuare, cum se realizeaza fiecare tip de transport, in functie de distanta fata de tara de origine/destinatie si de modalitatea de deplasare:

Transport marfa international rutier

Transportul rutier de marfa catre alte tari din Europa se realizeaza cu urmatoarele camioane, in functie de tipul, dimensiunile si greutatea marfii:

  • - dube cu sarcina utila de 1,5 tone si volum de 13 - 24 mc;
  • - camioane cu sarcina utila de 3,5 tone si volum de 36 - 42 mc;
  • - camioane cu sarcina utila de pana la 23 de tone si volum de 90 mc;
  • - cisterne;
  • - basculante.

Transportul international (de marfa sau mutari/relocari) se realizeaza in regim de grupaj, camion complet sau in regim expres. Avantajele noastre sunt preturile competitive, suportul oferit gratuit si adaptabilitatea in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra, dar si de particularitatile transportului.

Transport international aerian

Asiguram transportul de marfa international aerian, inclusiv in sistem door-to-door (la adresa exacta), in cel mai scurt timp posibil. Va oferim posibilitatea de a alege intre mai multe companii aeriene, cu legaturi extrem de avantajoase, pentru un maximum de rapiditate, eficienta si fiabilitate. Indiferent de cerintele dumneavoastra, gasim impreuna o solutie care sa se incadreze atat in timpul util, cat si in bugetul de care dispuneti.

Transportam aerian echipamente (piese auto, aeronautice, medicale, de securitate), farmaceutice, suplimente, perisabile, masinarii, masini/motociclete, lucruri personale etc. Serviciile noastre includ import/export oriunde in lume, formalitati vamale de import/export, dar si asigurare cargo pentru marfa transportata si monitorizare online 24/7 pe traseu.

Transport international naval / maritim

Asiguram transport de marfa international maritim FCL (containere complete) si LCL (in regim de grupaj), dar si urmatoarele servicii: formalitati/asistenta vamala, depozitare/antrepozitare vamala, fumigare (dezinsectie spatii/produse), asigurare cargo marfa si alte servicii auxiliare. Acoperim toate rutele principale din Europa (Rotterdam, Anvers, Hamburg, Amsterdam), Asia (Arabia Saudita, Shanghai), Africa, America si Australia.

Beneficiile serviciilor noastre de transport international maritim sunt: colaborarea cu principalele firme de transport maritim; monitorizarea permanenta a intregului flux de transport; furnizarea permanenta de informatii privind localizarea marfii si starea acesteia. Volsped - preturi competitive, standarde inalte de calitate, planificare eficienta si solutii sustenabile din 2007!