fbpx

Transport marfa intern, la cele mai inalte standarde

Transportul de marfa intern este cel mai des intalnit serviciu solicitat de catre clientii nostri, destinat inclusiv persoanelor fizice. Pentru marfurile generale, nu se solicita conditii speciale de transport si, din acest motiv, orice client persoana fizica, daca doreste sa trimita sau sa primeasca un colet, poate apela cu incredere la noi. Va punem la dispozitie autoutilitare de 3,5 tone, cu volum intre 10 si 24 de metri cubi, pentu transportul de marfa in Romania (pe intreg teritoriul tarii).

La solicitarile si in functie de nevoile clientilor serviciului nostru de transport marfa national, punem la dispozitie personal pentru incarcare si descarcare. Casa de expeditii Volsped poate gasi solutii de transport pentru marfa dumneavoastra pe intreg teritoriul Romaniei, atat in regim de grupaj, cat si in regim de camion complet. Pentru grupajele de marfa, tariful se stabileste pe un singur sens. De obicei, marfurile generale se transporta pe europaleti standard sau pe paleti de diferite dimensiuni. Alte moduri de ambalare a marfurilor generale sunt: cutii, colete, saci, vrac (pietris, cereale, nisip, carbuni, ingrasaminte etc.), diverse recipiente (pentru lichide).


Cum realizam transportul de marfa in Romania?

Volsped va pune la dispozitie nu mai putin de 6 variante de transport marfa intern:

 • in utilitare (dube) cu sarcina utila de 1,5 tone si volum de 13 - 24 de metri cubi;
 • cu ajutorul camioanelor cu sarcina utila de 3,5 tone si un volum intre 36 si 42 de metri cubi;
 • folosind camioane cu sarcina utila de 22 de tone si un volum de 90 de metri cubi;
 • in camioane cu semiremorca, avand sarcina utila de 24 - 30 de tone si un volum de 120 de metri cubi;
 • cu cisterna;
 • cu basculanta.

Ce produse se preteaza pentru serviciul de transport marfa national?

Oferim transport marfa intern pentru urmatoarele tipuri de produse:

 • marfuri generale (paletizate, colete sau vrac);
 • marfuri alimentare perisabile sau congelate;
 • marfuri agabaritice;
 • medicamente;
 • autovehicule;
 • plante decorative sau flori.

Pe langa aceste servicii, Volsped mai pune la dispozitia clientilor si transport mobila efectuat la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Intrebari frecvente despre transportul de marfa intern

De ce Volsped?

Pentru ca va oferim raspunsuri prompte si solutii optime, transparenta si flexibilitate, organizarea fiecarui detaliu logistic, preturi corecte, protectia bunurilor pe toata durata transportului de marfa in Romania, iar personalul nostru este amabil si gata sa va acorde tot sprijinul.

Cum se calculeaza pretul?

Pretul final este calculat in functie de zeci de variabile, de la distanta exacta a rutei pana la volumul de relocat, echipa necesara sau ordinea asezarii in masina. Nimic nu va fi lasat la voia intamplarii, iar, dupa ce avem datele necesare, va trimitem oferta de pret prin e-mail.

Ce materiale de protectie folosim?

Pe langa materialele textile standard, oferim protectie cu: folie stretch, folie cu bule, cutii de carton CO3 sau CO5, hartie pentru vesela, banda adeziva, cutii cu umerase pentru haine, burete 1-5 centimetri, carton ondulat, sfere din polistiren etc.