fbpx

Transport pachete Anglia, in deplina siguranta!

Aveti nevoie de servicii de transport pachete in Anglia sau de transport marfa din Anglia in Romania? Pretul este ultima dumneavoastra problema la Volsped, unde optimizam in permanenta costurile, pentru a sari in ajutorul clientilor nostri! Incepand din anul 2007, am parcurs peste 60 de milioane de kilometri, catre 31.680 de destinatii din intreaga lume, transportand peste 700.000 de tone de marfa. Multe dintre aceste transporturi au avut loc catre si dinspre Marea Britanie, tara in care nu numai ca locuiesc milioane de romani, dar care este si unul dintre principalii parteneri de business ai tarii noastre.

Transportam pachete in Anglia si asiguram transport de marfa din Anglia in Romania la pret avantajos, atat rutier, cat si aerian. In cazul transportului rutier, folosim, in functie de tipul, dimensiunile si greutatea marfii, dube, camioane cu sarcina utila de pana la 23 de tone, cisterne sau basculante. Daca deplasarea se va face pe cale aeriana, va oferim posibilitatea de a alege intre mai multe companii, cu legaturi excelente, pentru un maximum de rapiditate, eficienta si fiabilitate.

Pe langa transportul de pachete in/din Anglia, asiguram si transport de marfa Anglia - Romania si retur, incluzand mobila, autoturisme, textile, perisabile, bunuri periculoase si altele. Beneficiile noastre sunt: solutii de transport adaptate celor mai variate cerinte din partea dumneavoastra; promptitudine si profesionalism in rezolvarea oricarei solicitari; optimizarea permanenta a costurilor, fara a face rabat la calitatea serviciilor oferite; colaborari exclusiv cu parteneri verificati.

Volsped - partenerul dumneavoastra de cursa lunga, atat la propriu, cat si la figurat!