fbpx

Servicii de transport marfa Romania - Austria, costuri mici

Indiferent ce ati avea de transportat in sau din Austria, de la marfuri generale la frigorifice, ADR (bunuri periculoase), autoturisme, mobila sau textile, la Volsped va stam la dispozitie cu solutii integrate si personalizate. Va oferim transport de marfa Romania - Austria sau invers, rutier sau aerian, in functie de tipul de marfa pe care il transportati si de rapiditatea cu care este nevoie sa se efectueze livrarea.

Volsped activeaza inca din anul 2007 pe piata europeana si internationala, depasind in permanenta asteptarile clientilor nostri, prin grija pe care o acordam fiecarui detaliu, prin promptitudinea si seriozitatea cu care raspundem solicitarilor lor. In cazul nostru, "A partner for a long journey" („Un partener de cursa lunga”) este mai mult decat un slogan si poate fi interpretat atat la propriu, cat si la figurat. Am parcurs pana acum nu mai putin de 60,3 milioane de kilometri catre 31.680 de destinatii, iar printre cele 700.000 de tone livrate se numara si multiple transporturi de marfa Romania - Austria.

Daca optati pentru un transport de marfa Romania - Austria rutier, trebuie sa stiti ca va punem la dispozitie dube cu sarcina utila de 1,5 tone si un volum de 13-24 mc, camioane cu sarcina utila de la 3,5 tone pana la 23 de tone si un volum de 36 pana la 90 de metri cubi, dar si cisterne si basculante. Transportul se realizeaza fie in regim grupaj, fie camion complet sau regim expres. Avantajele noastre sunt preturile competitive, suportul gratuit si adaptabilitatea in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra, dar si de particularitatile transportului.