fbpx

Transport marfa Romania Belgia, monitorizare 24/7 pe traseu!

Volsped preia in integralitate transportul de marfa Romania - Belgia sau viceversa pe care dumneavoastra il aveti de efectuat, ducandu-l la bun sfarsit in cel mai scurt timp si cu eficienta maxima. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne apelati la numarul de telefon 0740 029 300, sa ne trimiteti un e-mail la contact@volsped.ro sau sa completati formularul online de cerere de oferta, cu urmatoarele date: zona de incarcare, zona de descarcare, descrierea marfii, informatii utile, date personale.

In functie de detaliile pe care ni le furnizati cu privire la transportul de marfa Romania - Belgia pe care il aveti de efectuat, va vom furniza un raspuns in cel mai scurt timp. Acesta va cuprinde estimarile privind durata si costurile, dar si modalitatea de transport si de impachetare recomandate. In cazul unui transport rutier, il putem efectua cu dube, camioane, cisterne sau basculante, un transport naval va fi realizat in regim FCL (container complet) sau LCL (grupaj), iar cel aerian - cu compania aleasa dintre cele puse la dispozitie de catre noi.

Asiguram transportul de marfa Romania Belgia sau retur atat pentru marfuri generale, cat si pentru marfuri mai specializate: frigorifice, bunuri periculoase, autoturisme, agabaritice, mobila, materiale textile, cereale etc. Pentru acestea, este nevoie de mai multe avize si masuri de protectie, pe care le vom obtine si pune in aplicare pentru siguranta marfii dumneavoastra. Pe tot parcursul procesului, veti beneficia de consultanta gratuita si suport din partea unui manager de transport licentiat, suport pentru intocmirea documentelor vamale, dar si monitorizare GPS 24/7 pe traseu.