fbpx

Transport marfa Romania - Cehia, prin parteneri autorizati!

Firma Volsped va pune la dispozitie, inca din anul 2007, servicii de transport marfa Romania - Cehia rutier sau aerian, la preturi avantajoase si exclusiv prin parteneri autorizati. Indiferent ce ati avea de transportat, de la marfuri generale, perisabile si mobila la autoturisme, bunuri periculoase sau textile, va furnizam infrastructura necesara, asigurand cele mai bune conditii, siguranta, rapiditate si eficienta.

Furnizam pachete complete de servicii de transport marfa Romania - Cehia si viceversa, scopul nostru fiind acela de a oferi un raport calitate-pret optim, in conditii de promptitudine si securitate maxima. Prin partenerii nostri autorizati, va oferim asistenta vamala la cele mai inalte standarde de profesionalism. Iar, datorita relatiilor bazate pe seriozitate si profesionalism pe care le avem cu partenerii nostri (linii aeriene, carausi rutieri etc.), garantam indeplinirea tuturor conditiilor convenite de comun acord si mentionate in contractele de transport, in conditii normale de trafic.

In ceea ce priveste transportul de marfa Romania - Cehia rutier, va oferim eficienta, tarife competitive, monitorizare si urmarire online 24/7 prin GPS, dar si promptitudine si siguranta. Indiferent ce marfa transportati, vom intocmi documentatia conform cerintelor dumneavoastra si va vom oferi termene de plata flexibile.

In ceea ce priveste transportul de marfa Romania - Cehia pe cale aeriana, va punem la dispozitie o multitudine de rute, planificare si monitorizare, asistenta vamala la cele mai ridicate standarde de profesionalism, dar si transparenta perioadei de tranzit.

Sunati la 0376 445 258, dati-ne un e-mail la contact@volsped.ro sau completati cererea de oferta privind transportul de marfa Romania Cehia si va vom contacta in cel mai scurt timp!