fbpx

Transport marfa Romania - Franta, pret redus

Franta este una dintre tarile din UE cu care Romania are legaturile cele mai puternice, atat istorice, cat si de business. Tocmai din acest motiv, multi dintre clientii nostri ne solicita servicii de transport marfa Romania - Franta, fie in interes comercial, fie in interes personal. Le-am raspuns de fiecare data cu respect, profesionalism si promptitudine, dovada ca 98,8% dintre acestia s-au declarat multumiti de serviciile noastre, iar 70% ne-au apelat din nou, la mai putin de 3 ani de la prima colaborare.

La Volsped, principala noastra calitate este versatilitatea: oferim transport de marfa Romania - Franta si viceversa, atat rutier, cat si aerian. De asemenea, transportam orice tip de marfa, de la cea generala, care nu necesita conditii speciale si reglementari specifice, la cea specializata - transporturi frigorifice, ADR (de bunuri periculoase), autoturisme si alte autovehicule, agabaritice, de mobila, materiale textile, cereale si alte tipuri de transporturi specializate.

In ceea ce priveste transportul de marfa Romania - Franta rutier, va punem la dispozitie dube (cu un volum de pana la 24 de metri cubi), camioane (cu un volum de pana la 90 de metri cubi), cisterne si basculante, in functie de tipul si volumul marfii pe care o aveti de transportat. Pe de alta parte, daca factorul "timp" este mai presant decat factorul "buget", va stam la dispozitie si cu servicii de transport aerian, cu legaturi excelente intre liniile aeriene.

In cazul Volsped, "A partner for a long journey" („Un partener de cursa lunga”) este mai mult decat un slogan. Este crezul nostru, care ni se aplica atat la propriu, cat si la figurat, de cand oferim clientilor nostri cele mai bune servicii de transport marfa Romania - Franta si nu numai.