fbpx

Transport marfa Romania - Germania, eficienta maxima!

Volsped va sta la dispozitie, inca din 2007, cu solutii eficiente de transport marfa din Romania in Germania sau retur, atat pe cale rutiera, cat si aeriana sau navala. Chiar daca distantele pe care trebuie efectuat transportul sunt mari, vom gasi impreuna cea mai potrivita solutie pentru situatia dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la 0740 029 300, sa ne trimiteti un e-mail la contact@volsped.ro sau sa completati cererea de oferta disponibila online.

Odata ce vom afla detalii despre transportul de marfa Romania - Germania pe care doriti sa-l efectuati (zona de incarcare, zona de descarcare, descrierea marfii si informatii utile), va vom contacta in cel mai scurt timp cu o oferta personalizata. Aceasta va include propunerea noastra privind modalitatea de transport, detalii despre autovehiculul sau forma de expediere aferenta (container, grupaj etc.), dar si oferta de pret pe care o putem realiza pentru dumneavoastra.

Asiguram transport marfa Romania - Germania pentru marfuri generale (care nu necesita conditii speciale si nu sunt supuse unor reglementari legale distincte), dar si pentru transporturi specializate: frigorifice, ADR (bunuri periculoase), autoturisme si alte vehicule, transport agabaritic, de mobila, materiale textile, cereale si seminte oleaginoase etc.

Din 2007 si pana acum, Volsped a parcurs 60,3 milioane de kilometri in intreaga lume, transportand nu mai putin de 700.000 de tone de marfa catre 31.680 de destinatii. Multe dintre acestea au reprezentat transporturi de marfa din Romania in Germania sau viceversa, aceasta fiind una dintre tarile cu care avem printre cele mai stranse legaturi de business.