fbpx

Transport marfa Romania - Italia, accesibil si rapid!

Italia nu este numai statul unde locuiesc milioane de romani, ci si unul dintre cei mai importanti parteneri internationali de business ai tarii noastre. In aceste conditii, daca aveti de efectuat un transport de marfa Romania - Italia, Volsped va sta la dispozitie cu solutii eficiente, rapide si accesibile din punct de vedere financiar, atat pe cale rutiera, cat si aeriana. Inca din 2007, le oferim clientilor nostri cele mai variate si sigure modalitati de transport de marfa, iar acest lucru se observa in cifre: gradul de satisfactie a acestora este de 98,8%, iar peste 70% dintre ei colaboreaza din nou cu noi, in maximum 3 ani.

De ce sa optati pentru transportul marfii in Italia cu Volsped? Pentru ca va oferim raspunsuri prompte si solutii optime, transparenta, flexibilitate si organizarea fiecarui detaliu logistic. Mai presus de toate, va oferim preturi corecte, protectia bunurilor pe toata durata transportului, monitorizare GPS 24/7, iar personalul nostru este amabil, serios si oricand la dispozitia dumneavoastra.

Servicii de transport marfa Italia personalizate

Serviciile noastre de transport marfa Romania - Italia sau retur, fie ca vorbim despre varianta rutiera sau aeriana, sunt personalizate in functie de datele pe care ni le transmiteti si de zeci de variabile. Astfel, tinem cont de distanta exacta a rutei, volumul de relocat, echipa necesara si alte informatii, pentru ca oferta de pret pentru transportul de marfa in/din Italia sa fie cea corecta. Sunati la 0740 029 300, trimiteti un e-mail la office@volsped.ro sau completati formularul online de cerere de oferta si va vom contacta in cel mai scurt timp!