fbpx

Transport marfa Romania - Olanda, rutier, aerian si naval!

Daca aveti nevoie sa trimiteti sau sa preluati marfa din Olanda, va stam la dispozitie cu solutii variate de transport marfa Romania - Olanda: pe cale rutiera, aeriana sau navala. Fiecare dintre aceste optiuni are avantajele si dezavantajele sale (spre exemplu, transportul rutier este mai ieftin, dar mai lent, pe cand cel aerian este mult mai rapid, dar si mai costisitor). In majoritatea situatiilor, insa, in functie de tipul marfii pe care o aveti de transportat si de intervalul de timp in care trebuie sa va incadrati, este recomandat un singur tip de transport. Dupa ce ne transmiteti toate datele, fie telefonic, prin e-mail sau completand formularul online disponibil pe site, va vom contacta si va vom da toate detaliile de care aveti nevoie.

Transportul de marfa Romania - Olanda rutier se realizeaza in dube, camioane, cisterne sau basculante, in regim de grupaj, camion complet sau in regim expres. Pe de alta parte, transportul naval se realizeaza in regim FCL (containere complete) sau LCL (regim de grupaj). Cat despre transportul aerian, va oferim posibilitatea de a alege intre mai multe companii aeriene, cu legaturi excelente.

Beneficiile pe care Volsped vi le ofera la transportul de marfa Romania - Olanda sunt urmatoarele: certitudinea ca va furnizam solutii de transport adaptate celor mai variate cerinte; capacitate de transport pentru o multitudine de rute; optimizarea permanenta a costurilor; monitorizare 24/7 pe traseu; asigurarea de asistenta vamala, cu promptitudine si profesionalism. Nu in ultimul rand, toti partenerii nostri sunt certificati si verificati.