fbpx

Transport marfa Romania - Spania, cu maximum de eficienta!

Spania este una dintre destinatiile preferate ale romanilor, atat in ceea ce priveste concediile si oportunitatile de a incepe o noua viata peste hotare, dar si atunci cand vine vorba despre transportul de marfa. Tara noastra are unele dintre cele mai puternice legaturi de business cu Madridul, Barcelona si nu numai, iar transportul de marfa din Romania in Spania sau invers este la ordinea zilei. Daca si dumneavoastra aveti nevoie de astfel de servicii, iata de ce trebuie sa apelati la Volsped!

In primul rand, ne caracterizeaza o experienta desavarsita: am parcurs pana acum milioane de kilometri, pe cale terestra, aeriana sau maritima, catre 31.680 de destinatii din lumea intreaga. Multe dintre cele 700.000 de tone de marfa sau mobila care s-au aflat in grija noastra sau pe care le-am trimis cu avionul ori vaporul au reprezentat transporturi de marfa Romania - Spania. Toate acestea au ajuns in siguranta la destinatie, rapid si eficient.

Mai mult decat atat, orice transport de marfa din Romania in Spania sau viceversa, fie ca vorbim despre marfuri generale, pentru care nu este nevoie de conditii speciale si reglementari distincte, fie ca vorbim despre transporturi specializate (frigorifice, ADR, autoturisme, agabaritice, mobila, textile, cereale) este atent monitorizat. Astfel, indiferent ca efectuam transportul rutier sau aerian, beneficiati de monitorizare 24/7 prin GPS, pentru a afla unde se afla bunurile dumneavoastra si a estima timpul ramas pana cand vor ajunge la destinatie.

Volsped - partenerul dumneavoastra de cursa lunga, atat la propriu, cat si la figurat!