fbpx

Cel mai rapid si sigur transport de marfa Romania - Ungaria!

Ungaria nu reprezinta numai unul dintre vecinii Romaniei, ci si unul dintre cei mai apropiati parteneri economici si de business ai tarii noastre. Apropierea, coroborata cu preturile similare si apartenenta comuna la Uniunea Europeana fac din cele doua tari parteneri de incredere. Prin urmare, daca aveti de transportat marfa din Romania in Ungaria sau invers, puteti apela la Volsped pentru cele mai rapide si sigure servicii. Va oferim doua optiuni - rutier sau aerian, in functie de durata in care trebuie efectuata livrarea, dar si de bugetul dumneavoastra.

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si juridice, si transportam atat marfuri generale, cat si specializate (frigorifice, autoturisme, mobila, textile, cereale si altele). De-a lungul existentei noastre, care incepe in 2007, am parcurs peste 60 de milioane de kilometri catre peste 30.000 de destinatii, iar multe dintre cele 700.000 de tone transportate au reprezentat oportunitati de transport de marfa Romania - Ungaria si viceversa.

De ce Volsped pentru transportul de marfa Romania - Ungaria pe care il aveti de efectuat? In primul rand, pentru ca va oferim raspunsuri prompte si solutii optime, transparenta si flexibilitate indiferent de cerintele si bugetul dumneavoastra. In al doilea rand, pentru ca asiguram organizarea fiecarui detaliu logistic, preturi corecte, dar si protectia bunurilor pe toata durata transportului. Nu in ultimul rand, personalul nostru este amabil si serios si va acorda tot sprijinul de care aveti nevoie. Mai mult decat atat, trebuie sa stiti ca orice transport de marfa Romania - Ungaria este monitorizat 24/7 prin GPS!