fbpx

Transport marfa SUA, sigur si cu monitorizare 24/7 pe traseu!

Statele Unite ale Americii reprezinta nu doar prima optiune pentru multi romani care vor sa inceapa o viata noua peste hotare, ci si unul dintre cei mai de incredere parteneri strategici si de business ai tarii noastre. In cazul in care aveti de realizat un transport de marfa in SUA sau dinspre "tara tuturor posibilitatilor", va stam la dispozitie cu optiuni multiple.

In primul rand, avand in vedere distanta uriasa dintre Romania si SUA, singurele variante viabile pentru realizarea unui transport de marfa din SUA sunt pe cale aeriana sau maritima. La Volsped, va stam la dispozitie cu optiuni variate, intre mai multe companii aeriene, cu legaturi extrem de avantajoase. Acest lucru va confera un maximum de rapiditate, eficienta si fiabilitate, mai ales ca asiguram inclusiv transportul in sistem door-to-door (la adresa exacta).

Indiferent de cerintele dumneavoastra, gasim impreuna o solutie care sa se incadreze atat intr-un timp util, cat si in bugetul de care dispuneti. Asiguram transport marfa SUA aerian sau maritim pentru piese auto, aeronautice, medicale, de securitate, farmaceutice, suplimente, perisabile, masinarii, masini/motociclete, lucruri personale etc. Serviciile noastre includ import/export, formalitati vamale, dar si asigurare pentru marfa transportata si monitorizare online 24/7 pe traseu.

Ce beneficii aveti colaborand cu Volsped pentru serviciile dumneavoastra de transport marfa SUA? In primul rand, certitudinea ca va putem oferi solutii de transport adaptate celor mai variate cerinte. In al doilea rand, faptul ca onoram cerintele clientilor cu promptitudine, oferind cea mai buna varianta de transport, optimizand in permanenta costurile, scopul fiind acela de a va oferi servicii de calitate la un pret accesibil. Nu in ultimul rand, asiguram asistenta vamala la cele mai ridicate standarde de profesionalism, iar partenerii nostri sunt experti verificati pe diverse segmente de transport de marfuri.