fbpx

Transport marfa Suedia - Romania, rutier sau aerian

Daca furnizorii companiei dumneavoastra se afla in Suedia, aveti nevoie de cele mai eficiente solutii de transport de marfa Suedia - Romania. Vi le oferim la Volsped, inca din 2007, timp in care am parcurs peste 60,3 milioane de kilometri catre peste 31.000 de destinatii din intreaga lume. In cele 700.000 de tone transportate, intra atat marfa generala, care nu necesita conditii speciale de transport si nu este supusa unor reglementari legale distincte, cat si marfuri specializate (frigorifice, ADR - bunuri periculoase, autoturisme si alte autovehicule, agabaritice, mobila, textile, cereale etc.).

In functie de bugetul de care dispuneti, de perisabilitatea produselor si de perioada de timp in care trebuie sa realizati transportul de marfa din Suedia in Romania sau invers, va punem la dispozitie doua solutii: rutier sau aerian. In ceea ce priveste transportul rutier, acesta se realizeaza cu dube (sarcina utila 1,5 tone, volum 13-24 metri cubi), camioane (sarcina utila 3,5-23 tone, volum 36-90 metri cubi), dar si cisterne sau basculante, in regim de grupaj, camion complet sau regim expres.

In ceea ce priveste transportul de marfa Suedia - Romania aerian, trebuie sa stiti ca va punem la dispozitie numeroase optiuni de companii aeriene, cu legaturi extrem de avantajoase, pentru maximum de rapiditate, eficienta si fiabilitate. De altfel, indiferent de cerintele dumneavoastra si de particularitatile transportului, gasim impreuna cea mai buna solutie si livram inclusiv in sistem door-to-door (la adresa exacta). Avantajele noastre sunt preturile competitive, suportul gratuit, realizarea tuturor formalitatilor vamale, monitorizarea 24/7 pe traseu, dar si asigurare cargo pentru marfa transportata.