fbpx

Transport marfa Uniunea Europeana, in cel mai scurt timp

O firma de transport din Romania care se respecta trebuie sa acopere nu numai teritoriul intregii tari, ci si al Uniunii Europene, cu care avem legaturi extrem de stranse de business. Coincidenta sau nu, Volsped a aparut chiar in anul in care Romania a aderat la Uniunea Europeana (2007), prin urmare, conexiunea devine una cu atat mai puternica si evidenta. Asiguram transport de marfa in Uniunea Europeana, atat rutier, cat si aerian, indiferent de necesitatile dumneavoastra: marfa generala, transporturi frigorifice, ADR (bunuri periculoase), autoturisme si alte vehicule, agabaritice, mobila, textile, cereale si alte transporturi specializate.

Alegand Volsped pentru transportul de marfa in Uniunea Europeana, aveti certitudinea unor solutii adaptate celor mai variate cerinte, unei capacitati de transport extinse, pentru o multitudine de rute, si a faptului ca onoram cerintele tuturor clientilor cu promptitudine, oferindu-le cele mai bune variante pentru situatia lor. Firma noastra de transport reprezinta o alternativa economica si performanta pe piata, ajutandu-va sa optimizati in permanenta costurile, iar partenerii nostri sunt experti verificati, pe diferite segmente de transport de marfuri.

Daca vreti sa beneficiati de serviciile noastre de transport marfa in Uniunea Europeana, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la 0740 029 300, sa ne trimiteti un e-mail la adresa contact@volsped.ro sau sa completati formularul online de cerere de oferta, in care sa ne precizati: datele dumneavoastra (nume, prenume, companie/persoana fizica, numar de telefon, adresa de e-mail) si datele transportului (zona de incarcare, zona de descarcare, descrierea marfii si informatii utile). Volsped va va contacta in cel mai scurt timp!