Transport de marfă rutier

Aveți de transportat marfă? Vă oferim soluții potrivite in cel mai scurt timp, indiferent de volumul de transport necesar, atât în țară cât și internațional.

Efectuăm transporturi de marfă în regim de camion complet (FTL) sau în regim de grupaj (LTL) din 2007.

Avem experiența și soluțiile necesare pentru a livra mărfuri în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții. De la primul dumneavoastră apel, unul dintre specialiștii noștri va prelua solicitarea pentru a obține cel mai bun raport între preț și timpul de tranzit. În plus, ca persoană juridică aflată la prima comandă internațională, beneficiați de un discount de 25 EUR de bun venit!Rutele noastre principale în Europa

Rută / Mașini 3,5 tone 7,5 tone 24 tone
România + UE Est Zilnic Zilnic Zilnic
UE Vest + Elveția Zilnic Săptămânal Săptămânal
UE Sud-Vest Zilnic Zilnic Săptămânal
UE Sud Zilnic Zilnic Săptămânal
Scandinavia și Țările Baltice Săptămânal - 2 ori/lună

Deși acestea sunt rutele cele mai frecvente, efectuăm transporturi rutiere și în afara UE (Republica Moldova, Serbia, Turcia etc.).


Beneficii pentru clienți

  • Transport eficient al mărfurilor în țară și în toată Europa
  • Monitorizarea și urmărirea online a transportului
  • Tarife competitive pe rute și destinații interne sau internaționale
  • Furnizori validați și verificați constant
  • Soluții moderne de management și tehnologii de ultimă generație
  • Personal dedicat ce respectă aplicarea cerințelor
  • Documentația conform cerințelor dumneavoastră
  • Termene de plată flexibile

Aveți nevoie de un transport special?

Transportul de marfă rutier se realizează în general cu vehicule standard (camioane cu semiremorcă, camionete, autoutilitare etc.). Oferim soluții adaptate pentru diverse cerințe în funcție și de natura mărfii (lift hidraulic, marfă periculoasa - ADR, temperatură controlată - refrigerare sau congelare, textile, semiremorci agabaritice, platforme auto și altele).


Mărfuri generale

59%

Cea mai mare pondere în activitatea noastră o ocupă serviciile de transport de mărfuri generale paletizate, în regim de grupaj sau camion complet.

Mărfuri frigorifice

14%

O parte importantă din activitatea noastră o reprezintă transporturile interne și internaționale care necesită temperatură controlată (refrigerare sau congelare)

Mărfuri agabaritice

6%

Mărfurile agabaritice reprezintă un procent însemnat din timpul alocat operațiunilor noastre de transport intern și internațional de marfă.

Alte mărfuri

21%

Într-o piață atât de complexă precum cea a transporturilor, avem personal specializat în diverse soluții, de la mărfuri vrac la autoturisme, cereale și altele.