fbpx

Transport de marfă rutier

Aveți de transportat marfă? Vă oferim soluții potrivite in cel mai scurt timp, indiferent de volumul de transport necesar, atât în țară cât și internațional.

Grupaje sau camioane complete, către orice destinație

Indiferent în ce domeniu vă desfășurați activitatea, Volsped vă pune la dispoziție mijloacele de transport potrivite. Transportăm toate categoriile de marfă, conform cerințelor dumneavoastră, pornind de la mărfuri generale, mărfuri frigorifice, produse textile, cereale și mobilă, până la mărfuri ADR și mărfuri agabaritice.

Cerere ofertă

De ce Volsped?

Volsped a fost o companie preferată de sute de clienți în 2019. Serviciul nostru de suport clienți este disponibil la telefon (+4) 0740 - 029.300 pentru a vă oferi toate informațiile necesare pentru viitorul dumneavoastră transport.
Fiat Doblo

Parc auto complex

Parcul auto Volsped este alcătuit din utilitare (între 1,4 și 20 mc), camioane de 7,2 - 7,5 tone (cu sau fără echipare ADR), capete tractoare Iveco S Line și semiremorci (mega, frigorifice și agabaritice).
ducato_180

Transport expres

Pentru transporturile unde timpul de livrare este critic, Volsped vă oferă soluții prompte și eficiente. Mașinile noastre pot fi conduse de echipaje, astfel încât să parcurgă distanțe foarte lungi în cel mai scurt timp.
monitorizare gps

Monitorizare 24/7

Prin aplicațiile de monitorizare GPS, urmărim pozițiile mașinilor pentru a vă oferi informații referitoare la transportul de marfă în timp real.
Servicii de transport marfa de incredere

Asigurare CMR

Pe toată perioada tranzitului bunurile dumneavoastră vor fi protejate de asigurare, astfel încât riscurile vor fi inexistente.
Lift hidraulic

Accesibilitate crescuta

Puteți opta pentru transporturi cu camioane dotate cu lift hidraulic de până la o tonă, atunci când la locul de încărcare sau de descărcare nu există un stivuitor.
Maria

Expediții interne și internaționale

Prin intermediul departamentului de expediții, oferim soluții de transport pentru solicitări cu nevoie de încărcare rapidă. Indiferent de rută, rețeaua extinsă de furnizori ne permite să găsim cele mai avantajoase soluții.

Rutele principale în Europa

În tabelul de mai jos găsiți detalii despre frecvența diverselor rute, în funcție de tipul de mijloc de transport necesar.

Rută / Mașini3,5 tone7,5 tone24 tone
România + UE EstZilnicZilnicZilnic
UE Vest + ElvețiaZilnicSăptămânalSăptămânal
UE Sud-VestZilnicZilnicSăptămânal
UE SudZilnicZilnicSăptămânal
Scandinavia și Țările BalticeSăptămânal-2 ori/lună

Obiectivul nostru este ca dumneavoastră să fiți mulțumit/ă și să aveți încredere că bunurile sunt pe mâini bune. Echipa noastră este alcătuită din expeditori și dispeceri foarte bine pregătiți, cu mulți ani de experiență, care se asigură de fiecare dată că bunurile ajung la destinație la timp și în siguranță.

  • 98.8% grad de satisfacție a clienților98%
  • 70% din clienți ne apelează din nou, în mai puțin de 3 ani70%

Cerere ofertă

Echipa noastră este pregătită să vă ofere răspunsuri prompte, fără obligații contractuale.

Cerere ofertă