Transport de marfă rutier

Aveți de transportat marfă? Vă oferim soluții potrivite in cel mai scurt timp, indiferent de volumul de transport necesar, atât în țară cât și internațional.

Transportăm toate tipurile de marfă, către orice destinație

Indiferent în ce domeniu vă desfășurați activitatea și indiferent de categoria de marfă pe care doriți să o transbordăm și de cantitate, Volsped vă pune la dispoziție mijloacele de transport potrivite.

Datorită relațiilor de colaborare foarte bune și conexiunilor pe care le avem cu partenerii noștri, vă putem livra bunurile rapid și în siguranță.

Transportăm toate categoriile de marfă, conform cerințelor dumneavoastră, pornind de la mărfuri generale, mărfuri frigorifice (de exemplu pește, carne, legume, fructe, medicamente, flori și plante decorative), produse textile, cereale și mobilă, până la mărfuri ADR (bunuri periculoase) și mărfuri agabaritice (de exemplu utilaje agricole sau echipamente pentru construcții).


2

Milioane km


Parcurși pentru transporturile mărfurilor generale în regim exclusiv și grupaje
18

Mii de tone


Transportate pe cale rutieră în Uniunea Europeană în 2018
1650

De adrese


Pe care le-am acoperit cu camioanele și utilitarele noastre în Europa
2250

Parteneri


Pentru a transporta orice tip de marfă, către orice destinație

De ce Volsped?

Obiectivul nostru este ca dumneavoastră să fiți mulțumit/ă și să aveți încredere că bunurile sunt pe mâini bune. Echipa noastră este alcătuită din expeditori și dispeceri foarte bine pregătiți, cu mulți ani de experiență, care se asigură de fiecare dată că bunurile ajung la destinație la timp și în siguranță.

  • 98.8% grad de satisfacție a clienților98%
  • 70% din clienți ne apelează din nou, în mai puțin de 3 ani70%

Servicii ireproșabile de transport marfă

Servicii ireproșabile

1. Soluții personalizate de transport Volumele mari de marfă transportate ne permit să negociem condiții mai bune cu furnizorii, în interesul dumneavoastră. Avem capabilitatea de a oferi transportul mărfurilor atât în regim de grupaj cât și în regim de camion complet. 2.Rețea extinsă de furnizori cu care colaborăm Avem la dispoziție peste 700 de furnizori pentru logistica transportului. 3. Consultanță pentru operațiuni vamale Vă punem la dispoziție partenerii, cunoștiințele și experiența noastră în ceea ce privește activitățile de import și export de marfă.
Bani economisiți pe transport

Bani economisiți

1. Costuri optimizate Încă de la primul dumneavoastră apel, unul dintre specialiștii noștri va prelua solicitarea pentru a obține cel mai bun raport între preț și timpul de tranzit. 2. Termene de plată favorabile Colegii noștri din departamentul Financiar fac o analiză a fiecărui client în parte și vă oferă termene de plată flexibile și atractive, adaptate cerințelor dumneavoastră individuale. Câteva exemple de factori pe care îi luăm în considerare sunt durata colaborării, cantitatea de marfă transportată, comportamentul de plată și alți factori.

Servicii de transport marfa de incredere

Încredere

1. Experiența din 2007 acumulată pe bursele de transport
Lipsa incidentelor în toată activitatea garantează profesionalismul și calitatea serviciilor oferite.

2. Asigurare CMR în valoare de 200.000 EUR pentru bunurile transportate
Pe toată perioada tranzitului bunurile dumneavoastră vor fi protejate de asigurare, astfel încât riscurile dumneavoastră vor fi inexistente.

Livrare marfă la timp

Livrare la timp

Experiență și conexiuni pentru o bună desfășurare a operațiunilor Experiența și partenerii noștri garantează o livrare fără timpi de lucru pierduți și fără întârzieri.

Rutele principale în Europa

Pe lânga resursele interne, colaborarea cu un număr mare de parteneri ne permite să acoperim orice destinație din Europa. În tabelul de mai jos găsiți detalii despre frecvența diverselor rute, în funcție de tipul de mijloc de transport necesar.

Rută / Mașini3,5 tone7,5 tone24 tone
România + UE EstZilnicZilnicZilnic
UE Vest + ElvețiaZilnicSăptămânalSăptămânal
UE Sud-VestZilnicZilnicSăptămânal
UE SudZilnicZilnicSăptămânal
Scandinavia și Țările BalticeSăptămânal-2 ori/lună

Solicitați oferta

Și primiți răspuns în mai puțin de 30 de minute!