Transport marfă rutier

Aveți de transportat marfă? Vă oferim soluții potrivite in cel mai scurt timp, indiferent de volumul de transport necesar, atât în țară cât și internațional.

Dube de 3,5 tone pentru transport marfă ușoară

Utilitarele de 3,5 tone sunt ideale atunci când aveți nevoie de servicii de transport marfă ușoară. Fie că sunt distanțe lungi, sau transportul se efectuează local, unde accesul la locurile de parcare este dificil, aceste mașini prezintă numeroase avantaje. În cazul lor, timpul de tranzit este redus semnificativ față de camioane, iar accesul în majoritatea orașelor se face fără taxe sau autorizații suplimentare. Se pot încărca atât mecanizat, cu stivuitoare, cât și manual de către personalul din depozitul de încărcare. Acestea pot transporta marfă cu o greutate în limita a 0.9 - 1.5 tone în general și se pot organiza atât exclusiv cât și în regim de grupaj.

Alături de parteneri putem asigura serviciile de transport marfă dinspre sau înspre dumneavoastră din mii de astfel de mașini disponibile în țară sau internațional, la cele mai mici prețuri.

Transport marfă de la 7,5 la 24 de tone

Nevoile dumneavoastră de livrare sau de aprovizionare pot fi diverse, de aceea acoperim cu succes toată gama de camioane necesare pentru ca marfa să ajungă la destinație, indiferent de cantitatea sau greutatea transportului. Chiar dacă sunteți exportator sau importator, putem să vă oferim soluții de transport marfă potrivite nevoilor specifice la un anumit moment, sau generale în baza unui contract de distribuție.

Indiferent de țara de import sau de export, vă găsim camionul potrivit în cel mai scurt timp. Iar dacă sunteți transportator, puteți să deveniți partener de transport în rețeaua Volsped.


Beneficii pentru clienți

  • Economisiți timpul petrecut în găsirea de transportatori
  • Economisiți bani datorită soluțiilor moderne de management pe care le aplicăm prin tehnologii de ultimă generație
  • Primiți răspunsuri prompte pentru nevoile dumneavoastră
  • Documentația conform cerințelor dumneavoastră
  • Personal dedicat ce respectă aplicarea cerințelor
  • Termene de plată flexibile
  • Obținerea celui mai bun raport calitate preț din mii de variante disponibile