fbpx

Transport marfa rutier, national si international

Grupaje sau camioane complete, catre orice destinatie

Indiferent in ce domeniu va desfasurati activitatea, Volsped va pune la dispozitie mijloacele potrivite pentru transportul de marfuri. Transportam toate categoriile de marfa, conform cerintelor dumneavoastra, pornind de la marfuri generale, marfuri frigorifice, produse textile, cereale si mobila, pana la marfuri ADR si marfuri agabaritice.

Cerere ofertă

De ce Volsped?

Serviciile noastre de transport marfa au fost preferate de sute de clienti in ultimul an. Va stam la dispozitie la numarul de telefon (+4) 0740 029 300, pentru a va oferi toate informatiile necesare pentru viitorul dumneavoastra transport de marfuri.

Argumentele noastre

Fiat Doblo

Parc auto complex

Parcul auto Volsped este alcatuit din utilitare (intre 1,4 si 20 mc), camioane de 7,2 - 7,5 tone (cu sau fara echipare ADR), capete tractoare Iveco S Line si semiremorci (mega, frigorifice si agabaritice).
ducato_180

Transport marfuri expres

Pentru transporturile de marfuri pentru care timpul de livrare este critic, Volsped va ofera solutii prompte si eficiente. Masinile noastre pot fi conduse de echipaje, astfel incat sa parcurga distante foarte lungi in cel mai scurt timp.
Suport

Suport clienti

Primiti informatii de la o echipa specializata pentru orice tip de cerere, in cel mai scurt timp.
Termen de plata

Termene de plata flexibile

In functie de bonitatea clientilor, Volsped ofera termene de plata de pana la 60 de zile pentru operatiunile de transport marfa
monitorizare gps

Monitorizare 24/7

Prin aplicatiile de monitorizare GPS, urmarim pozitiile masinilor, pentru a va oferi informatii referitoare la transportul de marfa in timp real.
Servicii de transport marfa de incredere

Asigurare CMR sau Cargo

Pe toata durata tranzitului, bunurile dumneavoastra vor fi protejate de asigurare, astfel incat riscurile vor fi inexistente.
Lift hidraulic

Accesibilitate crescuta

Puteti opta pentru transporturi de marfa cu camioane dotate cu lift hidraulic de pana la o tona, atunci cand la locul de incarcare sau de descarcare nu exista un stivuitor.
Maria

Expediții interne și internaționale

Prin intermediul departamentului de expeditii, oferim solutii de transport marfa pentru solicitari cu nevoie de incarcare rapida. Indiferent de ruta, reteaua extinsa de furnizori ne permite sa gasim cele mai avantajoase solutii.

Rutele de transport marfuri in Europa

În tabelul de mai jos găsiți detalii despre frecvența diverselor rute, în funcție de tipul de mijloc de transport necesar.

Rută / Mașini3,5 tone7,5 tone24 tone
România + UE EstZilnicZilnicZilnic
UE Vest + ElvețiaZilnicSăptămânalSăptămânal
UE Sud-VestZilnicZilnicSăptămânal
UE SudZilnicZilnicSăptămânal
Scandinavia și Țările BalticeSăptămânal-2 ori/lună

Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa fiti multumit/a si sa aveti incredere ca bunurile de care aveti nevoie sa fie transportate sunt pe maini bune. Echipa noastra este alcatuita din expeditori si dispeceri foarte bine pregatiti, cu multi ani de experienta, care se asigura de fiecare data ca transportul ajunge la destinatie la timp si in siguranta.

  • 98.8% grad de satisfactie a clientilor98%
  • 70% din clienti ne apeleaza din nou, in mai putin de 3 ani70%

Cerere ofertă

Echipa noastra este pregatita sa va ofere raspunsuri prompte, fara obligatii contractuale, referitoare la transporturile de marfa.

Cerere ofertă

Stim cat de mult inseamna pentru dumneavoastra sa puteti alege un partener de incredere, de aceea va suntem alaturi, la timp si in siguranta. Lasati-ne un mesaj, iar echipa noastra va va oferi varianta de transport ideala, in cel mai scurt timp posibil.

Ne puteti contacta telefonic la (+4) 0740 029 300 sau prin e-mail, la contact@volsped.ro.