fbpx
transport mobila - companie mutari internationale si locale
De ce sa alegi serviciul nostru de transport mobila?
mai 17, 2017
Mutari internationale fara griji, cu asistenta profesionala
mai 24, 2017

Transport mobila cu monitorizare prin GPS – Afli in timp real cand ajung bunurile tale la destinatie!

transport mobila - mutari internationale si locale

Packing boxes close-up

Pentru a avea garantia unei mutari fara impedimente intr-o locuinta noua, trebuie sa ne alegem cu grija specialistii cu care colaboram pe durata procesului de relocare. A ne ocupa pe cont propriu de fiecare pas, incluzand expedierea bunurilor personale la destinatie, nu reprezinta o solutie viabila. Pe langa faptul ca timpul nu ne permite sa organizam o intreaga mutare, acest proces reprezinta o munca stresanta, ce ne consuma foarte rapid energia.

Cea mai buna solutie pentru toate familiile care au decis sa se mute intr-o locuinta cu dimensiune mai mare sau mai mica, dupa caz, este sa apeleze la o firma specializata in mutari internationale si locale, cu o experienta vasta in prestarea serviciilor de transport mobila, precum Volsped.

De-a lungul timpului, compania noastra a ajutat sute de familii sa se relocheze in noile locuinte, transformand procesul de mutare intr-o experienta simpla si placuta, lipsita de stres.

Inca din anul 2007, personalul calificat Volsped acorda o atentie desavarsita tuturor cerintelor clientilor, asigurandu-se ca serviciile prestate raspund la toate intrebarile si asteptarile acestora, atat in privinta unei mutari internationale, cat si in cazul unei relocari locale.

Pe langa grija si dedicarea cu care ne realizam activitatea, ne recomanda si materialele si echipamentele folosite in transport mobila. Iti punem la dispozitie autoutilitare curate si incapatoare, respectiv camioane cu capacitate de pana la 22 tone, potrivite pentru expedierea pieselor de mobilier grele si voluminoase, precum un pian sau un seif.

Pe langa aceste caracteristici, serviciul nostru de transport mobila include o facilitate foarte utila pentru cei care doresc sa stea fara griji in timp ce obiectele personale se afla pe traseu. Datorita accesului gratuit la monitorizarea prin GPS, ai posibilitatea de a afla instant informatiile dorite despre transferul mobilierului tau.Astfel, vei sti care este distanta parcursa de soferul profesionist al camionului si cat mai are acesta pana ajunge la destinatie.

Monitorizarea GPS inclusa gratuit in serviciul de transport mobila are un aport considerabil in linistea resimtita cu privire la bunurile tale, avand certitudinea ca acestea sunt constant in siguranta, in grija soferilor responsabili si cu experienta vasta in activitatea prestata. Indiferent de localitatea sau tara in care este efectuat traseul, ai toate informatiile la indemana, prin intermediul specialistilor nostri care iti stau constant la dispozitie!

http://www.interconstruction.fr/file/2017/01/demenagement-1-1600x1065.jpg

Pentru a avea certitudinea unei relocari usoare, apeleaza la serviciul de transport mobila pus la dispozitia ta de expertii nostri in mutari internationale si locale. Indiferent de locul in care se afla noua ta resedinta, obiectele personale vor fi expediate in cel mai scurt timp posibil, fara a suferi deteriorari.

Vrei sa iei legatura cu unul din reprezentantii nostri? Suna la 0740 029 300 si solicita chiar astazi serviciile noastre!