fbpx
Relocari fara probleme cu serviciul de mutari locuinte
iunie 14, 2017
Mutari locuinte
Vrei sa te muti? Alege serviciul de transport mobila in functie de acesti factori decisivi! – Partea 1
noiembrie 16, 2020

Transport mobila cu sistem de tracking- siguranta bunurilor tale

Mutarile nu mai sunt demult o problema, cu serviciul practic de transport mobila de la Volsped!

Beneficiarii care vor o relocare se lovesc de probleme ca: aproximarea incerta a noului spatiu de mutat, mutarea anevoioasa a mobilierului masiv, renuntarea la anumite piese de mobila pentru ca sunt prea grele si pierderea bunurilor. Echipa Volsped are un personal atent pregatit, care poate organiza pana in cel mai mic detaliu, o mutare nationala sau internationala, fara niciun inconvenient.

Evenimentele neplacute cum ar fi pierderea sau deteriorarea mobilierului sau a pieselor de arta in timpul transportului, nu mai exista. Specialistii Volsped iti prezinta devize pentru nevoile tale, cu un echipaj de transport mobila, mereu punctual si bine pregatit.

Intervalul orar de relocare este stabilit de comun acord cu clientul, pentru o sincronizare perfecta.

transport mobila volsped

Siguranta obiectelor transportate este asigurata de foliile de protectie speciale si de mijlocul de transport curat cu autoutilitare moderne. Pentru mobila grea din lemn masiv se poate apela la dezasamblarea acesteia cu echipamente performante si inmagazinarea in depozite pana la relocare.

Mentinand ideea de “safety first”, Volsped pune clientii pe primul loc. De aceea, beneficiarii au parte de un sistem de tracking, monitorizat prin GPS pentru a sti exact unde se afla bunurile.

Cu o experienta vasta in relocari, compania ofera un serviciu profesional de transport mobila si un echipaj de exceptie, la standarde internationale.

Toti clientii au parte de consultanta si asistenta personalizata pe nevoile fiecaruia, cu un buget redus si rezultate de succes, in parametrii stabiliti.

Compania noastra are grija de intocmirea tuturor actelor necesare, cand e vorba de serviciul de transport mobila sau cel de mutari internationale. Documentatia de tipul actelor vamale pana la asigurarile pentru bunurile transportate se poate realiza cu specialistii Volsped.

Pentru relocarile peste hotare, clientii pot opta pentru transportul: maritim, rutier sau prin avion. Marfurile ajung la destinatie oriunde in lume, in cel mai scurt timp, fara incidente.

De asemenea, clientii au parte de garantii sau asigurari pentru bunurile transportate de pana la 1 milion de euro. Asigurarea de 10.000 de euro este oferita gratuit din partea companiei, pentru bunuri care insumeaza acest pret.

Avand grija de toti pasii unei relocari, Volsped iti asigura cea mai facila mutare, fara niciun efort.

La preturi avantajoase, serviciul de transport mobila este ajutorul de care ai nevoie pentru a te simti ca acasa, oriunde ai fi.