Cotatie de pret transport mobila si mutari

 • Primiti oferta de pret pentru transport mobila in mai putin de 30 de minte. Daca depasim acest termen, va oferim un discount de 50 de lei din pretul mutarii.
  Programul nostru la birou este Luni - Vineri 08 - 16, dar transportul sau mutarea se efectueaza si in weekend sau la alte ore, fara costuri suplimentare.
 • Primiti oferta de pret scrisa prin e-mail, nu un raspuns telefonic. Astfel veti putea revedea oricand inventarul comunicat si serviciile incluse pentru a avea siguranta ca totul este asa cum ati stabilit
 • Calculam timpul estimat pentru a putea sa va planificati ziua mutarii mult mai usor
 • Colegii nostri calculeaza oferta cu ajutorul unui soft de specialitate, astfel incat sa beneficiati de un pret exact pentru transport
 • Primiti sfaturi si recomandari specifice pentru mutarea bunurilor dumneavoastra de la colegii nostri licentiati ARR
 • Daca alegeti oferta noastra, trebuie sa stiti ca suntem singura firma de transport mobila din Romania care va reduce pretul pe loc cu 5% daca echipa intarzie la mutare

6 "trucuri" pentru un pret pe transport mobila mai mic

 • Daca la incarcare sau la descarcare exista lifturi, precizati si marimea acestora. Un lift mare sau de marfa, in care sa intre majoritatea obiectelor poate duce la o reducere substantiala a pretului.
 • Daca aveti locuri de parcare rezervate la incarcare, la descarcare sau in ambele locati, specificati acest lucru. Echipa de transport mobila poate pierde mult timp in cautarea locului de parcare.
 • Precizati daca mobila este achizitionata de la un mare producator (Ex: IKEA, Mobexpert etc.). Colegii nostri sunt familiarizati cu mobila in serie si durata va fi mai mica.
 • Ne ocupam de demontare si remontare, dar daca ati decis sa demontati dumneavoastra mobila, aceasta va ocupa un volum mai mic, se castiga timpul pentru demontare si astfel beneficiati de un pret mai mic pentru mutare.
 • Precizati daca aveti cutiile originale ale unor obiecte, de exemplu TV. Se reduc costurile cu materialele de protectie si implicit pretul pentru serviciul de transport mobila solicitat.
 • Atunci cand calculam un pret, selectam obiectele din inventarul dumneavoastra din mii de produse deja masurate. Insa pot exista situatii in care produsul dumneavoastra nu se afla in lista noastra si vom cauta informatii despre acesta. Daca aveti obiecte care nu sunt comune, spuneti-ne cu aproximatie detalii despre acesta.

Cotatie de pret pentru transport mobila

Informatii personale

Prenumele si numele dumneavoastra

Numele firmei daca solicitati pentru o mutare de birouri

Telefon de contact (de preferat mobil)

Adresa de e-mail la care doriti sa va trimitem oferta

Informatii despre locatia de incarcare

Adresa sau zona de incarcare, inclusiv orasul daca nu este Bucuresti

Etajul de incarcare (Pentru parter completati 0)

Exista lift la incarcare? Daca da, bifati casuta din stanga.

Informatii despre locatia de descarcare

Adresa sau zona de descarcare, inclusiv orasul daca nu este Bucuresti

Etajul de la descarcare (Pentru parter completati 0)

Exista lift la descarcare? Daca da, bifati casuta din stanga

Inventarul pe care doriti sa il mutam si alte informatii

Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, puteti sa ne trimiteti fotografii cu bunurile pe care doriti sa le mutam.
Va recomandam sa nu fotografiati aceleasi bunuri din unghiuri diferite, pentru a evita o confuzie.
Daca aveti nevoie de mai mult de 5 poze, puteti sa ne trimiteti si prin email la office@volsped.ro sau sa ne solicitati o evaluare gratuita la adresa de incarcare.

Colegii nostri vor introduce in program fiecare produs si cantitatea, iar un inventar detaliat ii ajuta sa va ofere o cotatie de pret corecta.
Exemple:
1 dulap 2/3 usi normale/culisante cu sticla/oglinda/piele,
O saltea 1/2 persoane,
O canapea 2/3/4 locuri piele/textil,
4 corpuri de biblioteca baza/suspendate etc.
Tot aici ne puteti scrie si alte informatii pe care le considerati importante (De exemplu daca sunt scari in spirala, late, inguste, sau daca exista locuri de parcare etc).


Veti primi oferta noastra prin e-mail in 30 de minute in timpul programului de lucru (Luni-Vineri 08 - 18). In afara programului pot exista anumite intarzieri.

Cu o experienta de peste 10 ani in prestarea de servicii mutari, Volsped se remarca atat prin corectitudinea si transparenta oferita clientilor cat si prin echipamentele si materialele folosite in activitatea de transport mobila.

Cu ajutorul specialistilor nostri, procesul de mutare al bunurilor tale personale intr-o noua locuinta devine mai facil!
Vrei sa iti schimbi resedinta insa timpul necesar pentru acest proces nu este de partea ta? Apeleaza la noi si solicita o oferta de pret pentru serviciul de mutari locuinte in Bucuresti!
Vrei sa iti schimbi resedinta insa timpul necesar pentru acest proces nu este de partea ta? Apeleaza la noi si solicita o oferta de pret pentru serviciul de mutari locuinte in Bucuresti!