fbpx

Cotatie de pret transport mobila si mutari

 • Primiti oferta de pret pentru transport mobila in mai putin de 30 de minte. Daca depasim acest termen, va oferim un discount de 50 de lei din pretul mutarii.
  Programul nostru la birou este Luni - Vineri 08 - 16, dar transportul sau mutarea se efectueaza si in weekend sau la alte ore, fara costuri suplimentare.
 • Primiti oferta de pret scrisa prin e-mail, nu un raspuns telefonic. Astfel veti putea revedea oricand inventarul comunicat si serviciile incluse pentru a avea siguranta ca totul este asa cum ati stabilit
 • Calculam timpul estimat pentru a putea sa va planificati ziua mutarii mult mai usor
 • Colegii nostri calculeaza oferta cu ajutorul unui soft de specialitate, astfel incat sa beneficiati de un pret exact pentru transport
 • Primiti sfaturi si recomandari specifice pentru mutarea bunurilor dumneavoastra de la colegii nostri licentiati ARR
 • Daca alegeti oferta noastra, trebuie sa stiti ca suntem singura firma de transport mobila din Romania care va reduce pretul pe loc cu 5% daca echipa intarzie la mutare

6 "trucuri" pentru un pret pe transport mobila mai mic

 • Daca la incarcare sau la descarcare exista lifturi, precizati si marimea acestora. Un lift mare sau de marfa, in care sa intre majoritatea obiectelor poate duce la o reducere substantiala a pretului.
 • Daca aveti locuri de parcare rezervate la incarcare, la descarcare sau in ambele locati, specificati acest lucru. Echipa de transport mobila poate pierde mult timp in cautarea locului de parcare.
 • Precizati daca mobila este achizitionata de la un mare producator (Ex: IKEA, Mobexpert etc.). Colegii nostri sunt familiarizati cu mobila in serie si durata va fi mai mica.
 • Ne ocupam de demontare si remontare, dar daca ati decis sa demontati dumneavoastra mobila, aceasta va ocupa un volum mai mic, se castiga timpul pentru demontare si astfel beneficiati de un pret mai mic pentru mutare.
 • Precizati daca aveti cutiile originale ale unor obiecte, de exemplu TV. Se reduc costurile cu materialele de protectie si implicit pretul pentru serviciul de transport mobila solicitat.
 • Atunci cand calculam un pret, selectam obiectele din inventarul dumneavoastra din mii de produse deja masurate. Insa pot exista situatii in care produsul dumneavoastra nu se afla in lista noastra si vom cauta informatii despre acesta. Daca aveti obiecte care nu sunt comune, spuneti-ne cu aproximatie detalii despre acesta.

Cotatie de pret pentru transport mobila

Solicitare ofertă de preț mutare

Numele dumneavoastră *
Compania
Telefon *
E-mail *
Zona și orașul la încărcare *
Etajul la încărcare (0 pentru parter) *
Lift disponibil la încărcare
Zona și orașul la descărcare
Etajul la descărcare (0 pentru parter) *
Lift disponibil la descărcare
Inventarul de mutat (câte 1 pe linie) *
Ex: 1 dulap cu 2/3 uși normale/culisante cu sticlă/oglindă/piele...

Prin transmiterea acestui formular, vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal conform Politicii de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Cu o experienta de peste 10 ani in prestarea de servicii mutari, Volsped se remarca atat prin corectitudinea si transparenta oferita clientilor cat si prin echipamentele si materialele folosite in activitatea de transport mobila.

Cu ajutorul specialistilor nostri, procesul de mutare al bunurilor tale personale intr-o noua locuinta devine mai facil!
Vrei sa iti schimbi resedinta insa timpul necesar pentru acest proces nu este de partea ta? Apeleaza la noi si solicita o oferta de pret pentru serviciul de mutari locuinte in Bucuresti!
Vrei sa iti schimbi resedinta insa timpul necesar pentru acest proces nu este de partea ta? Apeleaza la noi si solicita o oferta de pret pentru serviciul de mutari locuinte in Bucuresti!