fbpx
Cateva sfaturi pentru impachetarea bunurilor personale
iulie 20, 2016
Simte-te ca acasa oriunde in lume cu serviciile de mutari internationale
aprilie 14, 2017

Transport mobila – Sfaturi utile pentru o relocare mai usoara!

Cu toate ca schimbarea locuintei poate parea o sarcina grea si obositoare, experienta poate deveni placuta pentru familiile care isi organizeaza cu atentie timpul si resursele pe care le au la indemana. Mutarea intr-un spatiu nou reprezinta doar un exercitiu de administrare al anumitor detalii intr-un interval scurt de timp asadar, alaturi de specialistii potriviti in transport mobila si servicii complete de relocari, totul va merge conform planului.

Indiferent daca doresti sa te muti intr-o locuinta mai mare sau ai in plan o casa cu dimensiune restransa, expertii nostri iti stau la dispozitie cu servicii ireprosabile de transport mobila. Experienta de peste 10 ani in industrie ne recomanda in gasirea celor mai optime solutii pentru o mutare facila, conform nevoilor si preferintelor tale.

Ne dorim sa te ajutam cat mai mult in procesul de pregatire al bunurilor personale pentru relocare, asadar iti oferim cateva sfaturi utile pentru impachetarea si organizarea obiectelor ce trebuie transportate catre noul tau camin.

 

Realizeaza din timp planul de impachetari

Pentru a evita haosul si a te asigura ca nu uiti nimic in vechea locuinta, iti recomandam sa iti faci, in prealabil, un plan de impachetari.

Gandeste pasii mutarii si scrie pe o foaie de hartie, detaliat, cele mai importante obiecte care trebuie transportate in noua casa. Include fiecare aspect care ti se pare important in planul tau. Astfel, nu vei fi luat pe nepregatite in momentul relocarii.

In acest fel ai certitudinea ca vei beneficia de o mutare organizata. Poti verifica lista efectuata de fiecare data cand simti nevoia pentru a avea siguranta ca niciun obiect nu a fost lasat in urma din greseala.

 

Renunta la obiectele care nu mai reprezinta nimic pentru tine

Odata cu relocarea este timpul sa renunti la toate lucrurile depozitate si uitate prin anumite sertare sau in spatele pieselor de mobilier.
Pentru a nu risipi spatiul din noua casa, trebuie sa te gandesti foarte serios la obiectele pe care doresti sa le pastrezi. Este util sa faci o sortare corecta in privinta tuturor lucrurilor tale, aruncandu-le fara regrete pe cele care nu iti mai sunt de folos. Astfel, poti economisi timp si resurse financiare care iti vor folosi apoi pentru decorarea noului spatiu de locuit.

 

Related image

 

Sertare si dulapuri goale, pentru ca serviciul de transport mobila sa fie efectuat in siguranta

Serviciul de transport mobila reprezinta un real avantaj intr-o mutare facila, fara stres. Cu toate acestea, piesele de mobilier trebuie golite complet inainte de relocare. Aranjeaza continutul sertarelor si dulapurilor in cutii si semneaza-le sau numeroteaza-le, dupa caz, pentru a sti ce se afla in interiorul lor.

O biblioteca incarcata sau un dulap plin cu haine nu va transforma procesul, indiferent daca ne referim la o mutare internationala sau locala, intr-o sarcina mai usoara. Dimpotriva, aceasta actiune va ingreuna considerabil sarcina de transport mobila iar tu nu vei avea oportunitatea sa iti organizezi in mod optim lucrurile din locuinta.

Ai grija ca obiectele ce detin spatii de depozitare sa fie complet goale si apoi contacteaza specialistii nostri in transport mobila si relocari. Vei observa ca mutarea in alta locuinta va deveni mult mai placuta!

 

Alege serviciile care se potrivesc cel mai bine preferintelor tale

Se spune ca viata este atat de simpla pe cat ne-o construim noi, asadar ia in considerare fiecare aspect al mutarii in alta locuinta si alege serviciile de relocare potrivite nevoilor tale.

Pe langa transport mobila, solicita si impachetarea sau despachetarea bagajelor, in cazul in care acest serviciu te avantajeaza. De asemenea, putem demonta cu succes obiectele de mobilier pentru a transporta bunurile tale personale mai repede si usor.

Tot la specialistii nostri poti apela daca ai nevoie de materiale de impachetare ce asigura siguranta obiectelor tale pe durata transportului.

 

Ia in considerare aceste sfaturi si vei observa ca procesul de relocare va deveni mult mai usor si rapid!

Contacteaza specialistii nostri sunand la numarul de telefon 0740 029 300 in momentul in care ai nevoie de serviciul de transport mobila si vei beneficia de cele mai bune conditii in procesul de schimbare a locuintei!