fbpx

Transport mobila - oriunde in Bucuresti, in tara sau international

Va punem la dispozitie autoutilitare si camioane curate, monitorizate prin sisteme Track GPS, disponibile 24/7. Aveti masina potrivita in cel mai scurt timp, in orice zona din Bucuresti.
Echipa de transport mobilă

Transport mobila cu protectia bunurilor

Dincolo de pret sau de simplitatea, la prima vedere, a serviciilor de mutari mobila, este bine sa va asigurati ca bunurile dumneavoastra vor fi relocate in conditii bune, pentru a ajunge la destinatie in exact aceeasi stare. Acest lucru presupune condusul cu grija si responsabilitatea soferilor, dar si existenta materialelor necesare protectiei mobilierului. La Volsped, veti gasi intotdeauna masini de mutare mobila pregatite cu materialele potrivite, soferi instruiti pentru astfel de operatiuni si preturi competitive.

Echipa noastra va sta la dispozitie daca aveti nevoie de demontarea, impachetarea sau etichetarea mobilierului. Dispunem de toate solutiile necesare pentru a oferi o gama completa de servicii auxiliare transportului efectiv.


Beneficiile serviciului Volsped de mutari mobila

In centrul atentiei noastre se afla in permanenta clientii si facem tot ce este posibil pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii de transport mobila, cu manipulare inclusa.
Siguranță

Urmariti online livrarea in Bucuresti, in tara sau international

Daca va mutati locuinta sau biroul, printre cele mai importante lucruri pentru dumneavoastra sunt existenta suportului necesar pe durata relocarii, oferirea de raspunsuri la toate intrebarile, siguranta ca bunurile dumneavoastra ajung la destinatie in regula, manipulate de un personal amabil si serviabil al firmei de transport mobila. Prin monitorizarea GPS disponibila 24/7, va putem raspunde oricand, in timp real, unde se afla bunurile, indiferent daca masina se deplaseaza in Bucuresti, in Romania sau international.


Asigurare

Transportul este asigurat

Va mutati din Bucuresti in alt oras din tara si cautati o firma de transport mobila care sa dispuna de resursele logistice necesare, iar dumneavoastra sa beneficiati de un pret corect? Va punem la dispozitie autoutilitare si camioane asigurarte cu minimum 10.000 de euro/transport, dotate cu materiale de protectie, conduse de soferi pregatiti pentru ambalarea si fixarea mobilei in masina. Asigurarea de 10.000 de euro este oferita gratuit si se poate extinde pana la orice valoare. Calculul asigurarii trebuie facut in mod obiectiv, deoarece accesul in interiorul localitatilor si mai ales in Bucuresti se face preponderent cu autoutilitare de pana la 24 de metri cubi.


Ofertă de preț

Oferta de pret scrisa in mai putin de 30 de minute

O oferta de pret scrisa pentru serviciile de transport mobila valoreaza infinit mai mult decat un raspuns pe care l-ati putea primi telefonic de la un agent. Un raspuns telefonic imediat nu poate fi un calcul real de pret, pentru ca fiecare mutare este diferita. Este imposibil sa calculam instantaneu, doar pe baza experientei, care este volumul de transportat, care este distanta exacta dintre locatii, care este necesarul de materiale de protectie etc. Este important sa primiti un raspuns rapid, dar la fel de important este ca acesta sa nu presupuna costuri suplimentare sau ascunse.


Echipamente

Echipamente de lucru complete sau specializate

Aveti de mutat un seif, o pianina sau un utilaj foarte greu in Bucuresti sau in imprejurimi si va este teama de tot ce implica acest tip de transport de mobila special? Desigur, vreti sa aveti certitudinea ca nimic rau nu se poate intampla. Echipa Volsped destinata acestor tipuri de operatiuni are o experienta vasta in domeniu, gaseste mereu solutii optime pentru situatii inedite, dispune de echipamentele si materialele necesare, astfel incat totul sa devina usor. Dupa efectuarea serviciului de mutare mobila, fiecare operatiune de demontare/remontare se face cu scule profesionale. Obtineti din partea noastra tot suportul de care aveti nevoie in mutarea obiectelor simple sau speciale.


Împachetare

Impachetare corespunzatoare

Aveti nevoie de impachetarea corespunzatoare a mobilei si obiectelor personale/de birou pentru un transport international? Stim exact ce materiale de protectie sunt necesare tipului de bunuri pe care doriti sa le expediati pe cale aeriana, terestra sau maritima. In functie de tipul de transport pentru care optati, asigurati-va ca firma de mutari aleasa stie ce presupune acesta. De exemplu, un transport maritim presupune un grad mare de umezeala si o impachetare si protectie a bunurilor realizate cu atentie sporita, pentru ca acestea sa ajunga intacte la destinatie, dupa un drum lung.


Soluții complete

Solutii de transport mobila, la pret avantajos!

Aveti nevoie de servicii de manipulare pentru descarcarea sau incarcarea bunurilor fara sa fie nevoie de efectuarea unui transport de catre Volsped? Va punem la dispozitie personal calificat, instruit, care se poate ocupa de demontarea mobilierului, impachetarea bunurilor fragile, pozitionarea si fixarea lucrurilor in masina de mutari mobila, conform standardelor impuse. Daca bunurile sosesc cu un alt transportator, putem asigura descarcarea acestora in Bucuresti, iar daca aveti nevoie, ne putem ocupa si de montarea mobilierului, totul la cele mai avantajoase preturi.

Ce spun clientii despre serviciul nostru de mutare mobila?

Aflati parerile clientilor nostri despre serviciile de transport mobila, pretul practicat de Volsped, alte servicii oferite - in Bucuresti, in tara sau international!

SOLICITATI O OFERTA DE PRET GRATUIT

Avem nevoie sa stim cand doriti transportul de mobila, ce obiecte mutati, zonele si etajele.
Doriti sa ne contactati telefonic? Suntem disponibili la numarul (+4) 0740 029 300 .
1

0740 029 300

Serviciul de suport clienti preia informatiile necesare pentru transport
2

Introducem datele

Informatiile pe care ni le furnizati ne ajuta sa va oferim cel mai bun raport de pret si masina ideala
3

Stabilim detaliile

Va oferim garantia unui suport ireprosabil si acces la monitorizarea GPS a masinilor
4

Incepeti comanda

Primiti inapoi 5% pe loc din valoarea mutarii daca masina de transport intarzie, in orice zona din Bucuresti
In cazul serviciilor de transport mobila cu manipulare inclusa in afara zonei Bucuresti - Ilfov, se achita diurna echipei de mutari. Calculul de pret include deplasarea pe distanta tur - retur.