Servicii de transport mobila fara deteriorari

Volsped va pune la dispozitie autoutilitare si camioane curate, pentru serviciul de transport mobila, pregatite pentru orice operatiune sau parcare, monitorizate prin sistemul Track GPS, disponibil 24/7.
Aveti masina potrivita in cel mai scurt timp posibil. Contactati-ne la 0740 029 300 sau prin formularul online de oferta de pret.

Beneficii transport mobila

woman931

0740 029 300

Reprezentantul nostru va pune toate intrebarile necesare pentru transport
2

Ne furnizati informatiile

Acestea ne ajuta pentru a va oferi cel mai bun pret si masina ideala
handshake13

Stabilim detaliile

Va oferim garantia unui suport ireprosabil si acces la monitorizarea GPS
delivery254

Masina ajunge la ora stabilita

Altfel, primiti inapoi 5% din valoarea comenzii pe loc daca masina intarzie la comanda.
Experienta de 10 ani pentru o mutare fara daune! Din 2007 suntem in continua dezvoltare, invatam, ne perfectionam si facem tot posibilul sa venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii excelente. Acest lucru este confirmat de sute de clienti care ne apeleaza de 2 ori/an in proportie de 70%.
Acordam cea mai mare atentie intregului proces de relocare, de la primul telefon al clientului nostru si pana la solicitarea impresiei despre serviciile prestate. Am reusit si inca lucram sa construim o echipa de oameni profesionisti si atenti, care au inteles inca din prima zi cat de important este sa plece de la un client foarte multumit care va recomanda mereu firma pe care o reprezinta. Personalul calificat si responsabil, atentia pentru clienti, materialele si echipamentele profesionale, autoutilitarele sigure si monitorizate, transparenta si corectitudinea, garanteaza servicii de mutari care nu va pot dezamagi.
Transportul de mobila este o operatiune ce poate fi efectuata cu profesionalism si grija deosebita, sau poate avea un final dezamagitor. Va sfatuim sa alegeti cu atentie firma de mutari care se va ocupa de transportul bunurilor dumneavoastra. Este extrem de important cand planificati relocarea sa stiti cine va poate oferi servicii de cea mai buna calitate si sa evitati costurile ascunse.



Suntem singura firma de mutari din Romania care va reduce pretul cu 5% daca echipa intarzie.

Solicitati online o oferta de pret

Va raspundem in maxim 30 de minute!

Daca nu primiti un raspuns la solicitare in timpul programului de lucru in mai putin de 30 de minute, va oferim un discount de 50 de lei.
Programul nostru la birou este Luni - Vineri intre 08 - 18.

Cotatie de pret pentru transport mobila

Informatii personale

Prenumele si numele dumneavoastra

Numele firmei daca solicitati pentru o mutare de birouri

Telefon de contact (de preferat mobil)

Adresa de e-mail la care doriti sa va trimitem oferta

Informatii despre locatia de incarcare

Adresa sau zona de incarcare, inclusiv orasul daca nu este Bucuresti

Etajul de incarcare (Pentru parter completati 0)

Exista lift la incarcare? Daca da, bifati casuta din stanga.

Informatii despre locatia de descarcare

Adresa sau zona de descarcare, inclusiv orasul daca nu este Bucuresti

Etajul de la descarcare (Pentru parter completati 0)

Exista lift la descarcare? Daca da, bifati casuta din stanga

Inventarul pe care doriti sa il mutam si alte informatii

Pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, puteti sa ne trimiteti fotografii cu bunurile pe care doriti sa le mutam.
Va recomandam sa nu fotografiati aceleasi bunuri din unghiuri diferite, pentru a evita o confuzie.
Daca aveti nevoie de mai mult de 5 poze, puteti sa ne trimiteti si prin email la office@volsped.ro sau sa ne solicitati o evaluare gratuita la adresa de incarcare.





Colegii nostri vor introduce in program fiecare produs si cantitatea, iar un inventar detaliat ii ajuta sa va ofere o cotatie de pret corecta.
Exemple:
1 dulap 2/3 usi normale/culisante cu sticla/oglinda/piele,
O saltea 1/2 persoane,
O canapea 2/3/4 locuri piele/textil,
4 corpuri de biblioteca baza/suspendate etc.
Tot aici ne puteti scrie si alte informatii pe care le considerati importante (De exemplu daca sunt scari in spirala, late, inguste, sau daca exista locuri de parcare etc).


Veti primi oferta noastra prin e-mail in 30 de minute in timpul programului de lucru (Luni-Vineri 08 - 18). In afara programului pot exista anumite intarzieri.

De ce sa apelezi la serviciul nostru de transport mobila?

  • Ai la dispozitia ta experti avizati si soferi profesionisti cu experienta vasta in domeniu
  • Obiectele tale personale sunt incarcate in camioane si autoutilitare cu capacitati de pana la 22 tone
  • Ai acces gratuit la monitorizarea prin GPS, asadar afli in timp real cand ajung bunurile tale la destinatie
  • Oferim asigurare pentru serviciul de transport mobila, asadar ai certitudinea ca obiectele tale personale sunt in perfecta siguranta
  • Primesti o oferta scrisa, deci pretul comunicat ramane acelasi pe toata durata colaborarii cu specialistii Volsped
  • Serviciul de transport mobila este 100% sigur, marturie stand sute de clienti multumiti, ce apeleaza la specialistii Volsped de 2 ori pe parcursul unui an, in proportie de 70%.
  • Efectuam fiecare operatiune de montare sau demontare cu echipamente si utilaje profesionale Makita, de cea mai inalta calitate
Indiferent de locatia unde alegi sa iti muti firma sau resedinta, cu serviciul nostru de transport mobila procesul de relocare devine o experienta placuta!

Specialistii nostri iti pun la dispozitie autoutilitare speciale pentru transport mobila, cu capacitate de pana la 10 tone. Astfel, expediezi rapid si sigur chiar si cele mai voluminoase piese de mobilier apeland la serviciul nostru de transport mobila.

Mai mult, pentru a avea certitudinea ca fiecare transport mobila realizat de soferii nostri profesionisti se desfasoara in cele mai bune conditii de siguranta, iti oferim asigurare de minim 10.000 de euro, inclusa gratuit in oferta.

Bucura-te de un transport mobila sigur si rapid apeland la expertii nostri in mutari! Suna chiar astazi la 0740 029 300 si solicita o oferta reprezentantului nostru, oferindu-i toate detaliile relocarii tale.

Cu siguranta, vom gasi cea mai optima solutie de transport mobila, care sa corespunda in totalitate cu preferintele si nevoile tale.

Daca ai nevoie de servicii mutari internationale, mutari firme sau transport marfa international, nu ezita sa ne contactezi!