fbpx

Servicii de transport mobilă

Vă punem la dispoziție autoutilitare și camioane curate, monitorizate prin sisteme Track GPS, disponibile 24/7.
Aveți mașina potrivită în cel mai scurt timp, în orice zonă din București.
Echipa de transport mobilă

Transport mobilă și protecția bunurilor

Dincolo de prețuri sau de aspectul simplu la prima vedere al serviciilor de transport mobilă, este bine să vă asigurați că bunurile dumneavoastră vor fi relocate în condiții suficient de bune pentru a ajunge la destinație în aceeași stare. Acest lucru presupune de la condusul cu grijă și responsabilitatea șoferilor, până la existența materialelor necesare protecției mobilierului. La Volsped veți găsi întotdeauna mașini pregătite cu materiale, șoferi instruiți pentru astfel de operațiuni și prețuri competitive.

Echipa noastră vă stă la dispoziție dacă aveți nevoie de demontarea, împachetarea sau etichetarea mobilierului. Dispunem de toate soluțiile necesare pentru a oferi o gamă completă de servicii auxiliare transportului efectiv.


6 Beneficii Volsped

În centrul atenției noastre se află în permanență clienții și facem tot ce este posibil pentru a beneficia de cele mai bune servicii.
Siguranță

Urmăriți online livrarea în București, în țară sau internațional

Vă mutați locuința sau biroul și printre cele mai importante lucruri pentru dumneavoastră sunt să aveți tot suportul necesar pe durata relocării, să vi se răspundă la toate întrebările, să aveți siguranța că toate lucrurile dumneavoastră ajung la destinație în regulă sau să vedeți personalul firmei care se va ocupa de operațiune. Prin monitorizarea GPS disponibilă 24/7 vă putem răspunde oricând în timp real unde se află bunurile, indiferent dacă mașina se deplasează în București, în România sau internațional.


Asigurare

Transportul este asigurat

Vă mutați din București în alt oraș din țară și căutați o firmă de transport mobilă care să dispună de resursele logistice necesare și să beneficiați de un preț corect. Vă punem la dispoziție autoutilitare și camioane asigurarte cu minim 10.000 de euro/transport, dotate cu materiale de protecție, conduse de șoferi pregătiți pentru ambalarea și fixarea mobilei în mașină. Asigurarea de 10.000 de euro este oferită gratuit și se poate extinde până la orice valoare. Calculul asigurării trebuie făcut în mod obiectiv, deoarece accesul în interiorul localităților și mai ales în București se face preponderent cu autoutilitare de până în 24 de metri cubi.


Ofertă de preț

Oferta de preț scrisă în mai puțin de 30 de minute

O ofertă de preț scrisă pentru serviciile de transport mobilă valorează infinit mai mult decât un răspuns pe care l-ați putea primi telefonic de la un agent. Un răspuns telefonic imediat nu poate fi un calcul real de preț pentru că fiecare mutare este diferită. Este imposibil ca cineva să calculeze instantaneu din experiență care este volumul de transportat, care este distanța exactă dintre locații, care este necesarul de materiale de protecție etc. Este important să primiți un răspuns rapid, dar la fel de important este ca acesta să nu presupună costuri suplimentare sau ascunse.

O ofertă de transport mobilă cu prețuri scrise vă asigură că nu veți avea surprize.

Echipamente

Echipamente de lucru complete sau specializate

Aveți de mutat un seif, o pianină sau un utilaj foarte greu în București sau în împrejurimi și vă este teamă de tot ce implică acest tip de transport? Desigur, doriți garanția că nimic rău nu se poate întâmpla. Echipa Volsped destinată acestor tipuri de operațiuni are o experiență vastă în domeniu, găsește mereu soluții optime pentru situații inedite, dispune de echipamentele și materialele necesare, astfel încât totul să devină ușor. După efectuarea serviciului de transport mobilă, fiecare operațiune de demontare/remontare se face cu scule profesionale.
Obtineți din partea noastră tot suportul de care aveți nevoie în mutarea obiectelor simple sau speciale.


Împachetare

Împachetare corespunzătoare

Aveți nevoie de împachetarea corespunzătoare a mobilei și efectelor personale/de birou pentru un transport internațional. Știm exact ce materiale de protecție sunt necesare tipului de bunuri pe care doriți să le expediați pe cale aeriană, terestru sau maritim. În funcție de tipul de transport pentru care optați, asigurați-vă că firma de mutări aleasă știe ce presupune de exemplu, un transport maritim, cu un grad mare de umezeală și cum trebuie împachetate și protejate bunurile pentu a ajunge intacte la destinație după un drum lung.


Soluții complete

Toate soluțiile de transport mobilă la îndemână și la prețuri avantajoase

Aveți nevoie de servicii de manipulare pentru descărcarea sau încărcarea bunurilor fără să fie nevoie de efectuarea unui transport de către Volsped? Vă punem la dispoziție personal calificat, instruit, care se poate ocupa de demontarea mobilierului, împachetarea bunurilor fragile, poziționarea și fixarea lucrurilor în mașina de transport mobilă conform standardelor impuse. Dacă bunurile sosesc cu un alt transportator, putem asigura descarcarea acestora în București, iar dacă aveți nevoie, ne putem ocupa și de montarea mobilierului, totul la cele mai avantajoase prețuri.

Ce spun clienții

Aflați părerile clienților noștri despre serviciul de transport mobilă din București, intern și internațional.

Solicitați o ofertă de preț gratuit

Vom avea nevoie să știm când doriți transportul, ce obiecte mutați, zonele și etajele.
Doriți să ne contactați telefonic? Suntem disponibili la (+4) 0740 029 300.
1

0740 029 300

Serviciul de suport clienți vă adresează întrebările necesare pentru transport
2

Introducem datele

Informațiile pe care ni le furnizați ne ajută să vă oferim cel mai bun raport de preț și mașina ideală
3

Stabilim detaliile

Vă oferim garanția unui suport ireproșabil și acces la monitorizarea GPS a mașinii
4

Începe comanda

Primiți înapoi 5% pe loc din valoarea mutării dacă mașina de transport întârzie, în orice zonă din București
În cazul serviciilor de transport mobilă cu manipulare inclusă în afara zonei București - Ilfov, se achită diurna echipei de mutări. Calculul de preț include deplasarea pe distanța tur - retur.