fbpx

Transport de materiale textile

Volsped oferă soluții avantajoase de transport de confecții și textile, în condiții de performanță, siguranță și promptitudine.

Folosim dube sau autocamioanele cu semi-remorcă pentru a transporta marfa textilă paletizată, la saci, în cutii sau baloți, precum și mărfuri sensibile la intemperii.

Îmbrăcămintea finită are nevoie de servicii și vehicule specializate pentru acest tip de transport. De aceea, dispunem de dube specializate și complet utilate, de diverse capacități și avem grijă ca fiecare țesătură să fie transportată în cele mai bune condiții, astfel încât să ajungă la destinație intactă.

Prin partenerii noștri, vă punem la dispoziție un parc auto complet utilat, autoutilitare carosate și dube, prevăzute pentru serviciile de transport confecții pe umerașe. Vehiculele sunt echipate cu 16 - 25 stendere, împărțite pe două rânduri. Fiecare stender în parte este dotat cu sisteme de fixare a umerașelor pentru a se evita desprinderea acestora. Ele sunt cromate pentru a evita pătarea cu rugină sau depunerea de praf. De asemenea, fiecare stender este compus dintr-o contrabară și un scai de tip arici. Conform cerințelor clientului și caracteristicilor mărfii transportate, avem posibilitatea de a mări sau micșora distanța dintre rândul de sus și cel de jos în funcție de lungimea confecțiilor.

Transporturile de confecții pe umerașe se efectuează în regim complet sau grupaj, cu dube ce pot încarca de la o bară (grupaj în dube de capacitate mică) până la 100 de bare în dube de 20 tone.

Toate autoutilitarele noastre sunt echipate cu mochete pentru a evita deteriorarea sau murdărirea confecțiilor la încărcare și descărcare.

Volsped poate livra marfa dumneavoastră în țară, precum și în Europa. În condițiile în care există o flexibilitate a perioadei de tranzit, vă putem oferi prețuri competitive datorită grupajelor. Întrucât abordăm cu seriozitate și profesionalism fiecare detaliu privind serviciile noastre de transport, clienții noștri ne consideră un partener de încredere, pe termen lung.

Beneficii

  • Monitorizarea permanentă a transportului - din momentul în care marfa este ridicată și încărcată și până în momentul în care e descărcată și e livrată la destinație
  • Confecțiile sunt asigurate pe tot parcursul transportului, iar în cazul în care apar incidente, oferim despăgubire
  • Sistemele noastre performante de localizare ne ajută să știm în permanență cum se desfășoară și poziția fiecărui transport. Astfel putem modifica traseul oricând dacă este nevoie
  • Transportăm și livrăm confecțiile dumneavoastră la cele mai înalte standarde de siguranță
  • Optimizăm în permanență costurile în funcție de cerințele actuale ale pieței, scopul nostru fiind să oferim servicii de calitate la costuri accesibile