fbpx

Servicii de transport utilaje rapid si in siguranta

Firma Volsped asigura inca din anul 2007 cea mai variata gama de transporturi: marfuri generale, frigorifice, ADR (bunuri periculoase), autoturisme si alte vehicule, agabaritice, transport utilaje, mobila, materiale textile, cereale si alte transporturi specializate, atat national, cat si international, atat rutier, cat si naval sau pe calea aerului. Detinem un parc auto complex, format din autoutilitare, camioane de tonaj mare, capete tractoare si semiremorci, oferim asigurare CMR, transport expres, monitorizare GPS 24/7 pe traseu si va punem la dispozitie inclusiv lift hidraulic la locul de incarcare/descarcare.

Asiguram transport de utilaje agricole de diverse dimensiuni, tractoare, utilaje de constructii si pentru orice alta industrie, indiferent de marimea si greutatea acestora, dar si de destinatie. Daca optati pentru serviciile Volsped, veti beneficia de cele mai bune solutii de transport utilaje, adaptate celor mai variate cerinte, dar si de profesionalism si promptitudine din partea noastra. Ne vom asigura ca gasim cea mai buna varianta de transport, optimizand in permanenta costurile, scopul fiind acela de a oferi servicii de calitate la un pret accesibil.

In functie de dimensiunile transportului de utilaje si distanta care trebuie parcursa, vom alege impreuna cu dumneavoastra autovehiculul potrivit: camion cu semiremorca, camioneta, microbuz. In cazul volumelor mai mari, va putem asigura un regim de camion complet sau de grupaj. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la 0740 029 300, sa ne dati un e-mail la office@volsped.ro sau sa ne contactati prin intermediul formularului online de cerere de oferta si va vom contacta in cel mai scurt timp!