fbpx
Transport mobila cu sistem de tracking- siguranta bunurilor tale
iunie 21, 2017
Transport gabarit depasit
Totul despre transporturile cu gabarit depasit – conditii, insotire, dotari
decembrie 7, 2020

Vrei sa te muti? Alege serviciul de transport mobila in functie de acesti factori decisivi! – Partea 1

Mutari locuinte

Exista o multime de aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti schimbi locuinta si te pregatesti sa muti toate lucrurile personale in noul spatiu. Pe langa toate detaliile logistice, un aspect foarte important este transportarea pieselor de mobilier si electrocasnicelor de mari dimensiuni. In acest sens, exista foarte multe persoane si firme care ofera servicii de transport mobila.

Achizitionarea unor astfel de servicii este o cale ideala de a simplifica intreg procesul mutarii. Aceasta activitate este foarte dificila din punct de vedere fizic, iar delegarea responsabilitatii va fi un alt beneficiu atunci cand alegi o companie serioasa de transport mobila. Echipa care va desfasura aceasta activitate nu doar ca va cara toate obiectele grele, ci-ti va elibera intregul program pentru a putea acorda importanta altor activitati de planificare importante in ziua mutarii.  

Serviciile profesioniste din acest sector de activitate se asigura ca totul este impachetat, transportat si reasamblat in mod corespunzator. Astfel, cu toate ca poti sa dai o pizza si cateva beri prietenilor pentru a te ajuta sa cari mobila, intotdeauna vei fi mai multumit atunci cand apelezi la o firma profesionista din domeniu.

Un singur click pe Google iti poate oferi o lista intreaga de firme de transport mobila din zona ta, insa trebuie sa te documentezi mai bine de atat pentru a putea plasa siguranta obiectelor tale personale in mainile altor persoane. Iata, asadar, cateva detalii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi o companie specializata!

Recomandari de la persoane in care ai incredere

Google te poate ajuta sa gasesti absolut toate companiile de transport mobila din vecinatate, insa nu te poate sfatui si referitor la serviciile acestora. Prietenii si colegii, pe de alta parte, iti pot oferi o recomandare buna. Foarte multe persoane apeleaza la acest gen de servicii atunci cand isi schimba locuinta sau sediul biroului, asadar ai putea cere cateva recomandari.

Unii ti-ar putea spune ca au fost dezamagiti de serviciile oferite de o firma foarte bine vazuta in piata, iar altii ti-ar putea descrie taxele suplimentare cu care au fost surprinsi. De asemenea, poate unul dintre cunoscutii tai a avut o experienta foarte buna cu o companie aparuta recent sau care nu are o prezenta foarte puternica in online. Daca incepi documentarea cu sfaturi de la prieteni si colegi, ai putea descoperi cateva detalii care nu sunt disponibile online.

Recenziile bune

Odata ce ai alcatuit o lista scurta de firme de transport mobila, poti citi review-urile online pentru a afla mai multe despre calitatea serviciilor oferite. De regula, clientii lasa o recenzie daca au avut fie o experienta deosebit de buna, fie una rea. Ambele tipuri de feedback sunt importante si relevante pentru alegerea pe care urmeaza sa o faci. In plus, raspunsurile companiei la recenziile slabe sunt importante, iar aceste raspunsuri trebuie sa fie politicoase si orientate catre gasirea unei solutii.

Un trecut lipsit de incidente

Poti apela si la serviciile oferite de o firma noua de transport mobila, insa cea mai mare incredere o poate oferi numai o companie cu experienta larga. In functie de recenziile si testimonialele pe care le gasesti online, ar trebui sa iti dai seama de eficienta si siguranta pe care o ofera o firma care este de multi ani pe piata. Respectarea termenelor, ofertele corespunzatoare si transparente, siguranta transportarii mobilierului si alte astfel de detalii au o importanta majora. Astfel, daca nu ai cateva recomandari puternice de la cunoscuti catre o companie noua pe piata, alege o firma care si-a dovedit competenta de-a lungul timpului!